PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αγαπημένες μου φωτογραφίες... Μέρος 2ο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 56, 57, 58  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 12:21:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 ακρα PS θελει εμπρός και 1cm πάνω πίσω... Wink Wink Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 12:39:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
2 ακρα PS θελει εμπρός και 1cm πάνω πίσω... Wink Wink Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

είσαι μπαγάσας! Razz Razz

βεβαια πιστεύω οτι θέλει και 22αρες πίσω για να μην εχει "βυθίσεις" το πίσω μέρος και χαλάει την συνταγή
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 11:01:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πανελληνιο Πρωτάθλημα Jet Ski Καλαματα 27/28-10-2012

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 12:23:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνο... Γ Α Μ Ω ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

---------------------------

και αυτες από εμενα...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=502491#502491
+
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=502492#502492

"enjoy" Cool Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 13:21:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραίες, θα προτιμούσα λίγο σωστότερο tint και καλύτερο καδράρισμα ωστε να διατηρείται το 3:2. Επίσης σε τέτοια σπορ ενα σφιχτό κάδρο με τέρμα ανοιχτό διάφραγμα και υψηλή ταχύτητα δίνει διαφορετική αίσθηση πχ από το crop (δεν ξερω πως τις εβγαλες απλά το αναφέρω)

ΥΓ. Panning είναι πολύ δύσκολο να σου κάτσει, οχι λόγω χεριού αλλά διοτι εκ των πραγμάτων δεν σε αφηνει η κυματιστή θάλασσα. Αν το δοκιμάσεις σε λίμνη ειναι πολύ πιο ευκολο.
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 13:55:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Ωραίες, θα προτιμούσα λίγο σωστότερο tint και καλύτερο καδράρισμα ωστε να διατηρείται το 3:2. Επίσης σε τέτοια σπορ ενα σφιχτό κάδρο με τέρμα ανοιχτό διάφραγμα και υψηλή ταχύτητα δίνει διαφορετική αίσθηση πχ από το crop (δεν ξερω πως τις εβγαλες απλά το αναφέρω)

Γιαννη τι εννοεις σωστότερο tint;
Τραβηχτηκαν στο 300zoom με 5.6 διαφραγμα και ταχυτητα απο 125 εως 400.

plaketokofths έγραψε:
ΥΓ. Panning είναι πολύ δύσκολο να σου κάτσει, οχι λόγω χεριού αλλά διοτι εκ των πραγμάτων δεν σε αφηνει η κυματιστή θάλασσα. Αν το δοκιμάσεις σε λίμνη ειναι πολύ πιο ευκολο.

Να σου πω την αληθεια οσο και αν νιωθω απαραδεκτος ειχα το μυαλο μου να πιασω ποζες στον αερα.Οποτε για ενα μισαωρο που ημουν εκει δεν σκεφτηκα να πειραματιστω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 14:23:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για το tint εννοούσα να ειναι πιο φυσικά τα χρώματα.
Αν το κανες στο φωτοσοπ ειναι επιλογή σου οπότε δεν τιθεται θέμα, αν όχι δοκίμασε να παίξεις με το WB της μηχανής και το tint της. Tέλος ο καλύτερος τρόπος ειναι γκρι κάρτα, τόσο για το χρώμα οσο και τη φωτομέτρηση. Ο φίλος σου ο Αντώνης θα την χρησιμοποιεί σίγουρα και θα ξέρει να σε βοηθήσει σε μερικές λεπτομέρειες αν ασχοληθείς.

Πιθανότατα να μην μπορούσες να πλησιάσεις περισσότερο ωστε να γεμίσουν τα κάδρα οπότε δεν γινόταν. Προσωπικά θα θα τραβούσα με 1/500 με 1/800 αν προκειται για γεμάτα κάδρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 14:33:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
για το tint εννοούσα να ειναι πιο φυσικά τα χρώματα.
Αν το κανες στο φωτοσοπ ειναι επιλογή σου οπότε δεν τιθεται θέμα, αν όχι δοκίμασε να παίξεις με το WB της μηχανής και το tint της. Tέλος ο καλύτερος τρόπος ειναι γκρι κάρτα, τόσο για το χρώμα οσο και τη φωτομέτρηση. Ο φίλος σου ο Αντώνης θα την χρησιμοποιεί σίγουρα και θα ξέρει να σε βοηθήσει σε μερικές λεπτομέρειες αν ασχοληθείς.

Τα χρωματα τα εχω αλλαξει εγω στο lightroom.Το wb της μηχανης ηταν στο auto.Δοκιμασα αρκετες επιλογες αλλα δεν μου αρεσει καμια.
Αυτο με το γκρι καρτα δεν το γνωριζω,ομως φανταζομαι τι εννοεις.
Τα χρωματα ηταν ουτως η αλλως χαλια στην ατμοσφαιρα μιας και ειχε μουνταδα με χαμηλο φως.Γι αυτο επελεξα να τα τονισω λιγο.

Αυτο που επρεπε να κανω ειναι να να ανεβασω ταχυτητα και να σηκωσω λιγο iso.Θα ηταν καλυτερες αλλα εκεινη τη στιγμη...

plaketokofths έγραψε:
Πιθανότατα να μην μπορούσες να πλησιάσεις περισσότερο ωστε να γεμίσουν τα κάδρα οπότε δεν γινόταν. Προσωπικά θα θα τραβούσα με 1/500 με 1/800 αν προκειται για γεμάτα κάδρα.

Οχι δεν μπορουσα πιο κοντα.Ημουν στο πιο κοντινο σημειο.

Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 14:43:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη και κατι ακομα το οποιο δεν ξερω αν παιζει ρολο,αλλα το blog τις καταστρεφει σε ποιοτητα σε σχεση με την υψηλη αναλυση του fb και της πραγματικοτητας.

Εσυ που εχεις προσβαση και στο λογ/σμο μου στο Fb και στο Blog μπορεις να το διαπιστωσεις.

Εκτος αν το σχολιο σου ειναι γενικο ανεξαρτητα που τις ειδες.

Επιστροφή στην κορυφή
giannisC2vts (giannis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

citroen C2 vts

Ένταξη: 02 Μάϊ 2007
Τόπος: Πτολεμαιδα Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Οκτ 2012, 09:12:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Untitled

www.emkate.gr
www.flickr.com/ioannikp
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Οκτ 2012, 10:57:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνος έγραψε:
Γιαννη και κατι ακομα το οποιο δεν ξερω αν παιζει ρολο,αλλα το blog τις καταστρεφει σε ποιοτητα σε σχεση με την υψηλη αναλυση του fb και της πραγματικοτητας.

Εσυ που εχεις προσβαση και στο λογ/σμο μου στο Fb και στο Blog μπορεις να το διαπιστωσεις.

Εκτος αν το σχολιο σου ειναι γενικο ανεξαρτητα που τις ειδες.

Το fb σίγουρα της καταστρέφει γιατί ο uploader που έχει είναι και resizer τόσο της ποιότητας όσο και της ανάλυσης με αποτέλεσμα να "σπάει" η φωτογραφία.

Για τα blogs δεν ξέρω τι παίζει... Το picasa πάντως δεν τις αλλοιώνει απ' όσο θυμάμαι κι εξυπηρετεί αρκετά σαν web gallery για χρήση στο blogspot. (δεν θυμαμαι σε ποιο έχεις account).

Σε κάθε περίπτωση όμως δεν παρουσιάζονται χρωματικές εκτροπές από την παραπάνω διαδικασία. Αν ανοιξεις μια εικόνα με ενα web browser από τoν hdd σου θα είναι σε χρώματα ολόιδια on line.

Αυτές δεν πρέπει να τις εχω ποστάρει:

Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Νοέ 2012, 17:41:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απίστευτες Γιάννη.... keep shooting....

Worthy Worthy Worthy Worthy Worthy

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Νοέ 2012, 23:22:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φοβερες..! Very happy θελω πολυ να παω αγγλια.. Smile

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Νοέ 2012, 14:35:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθες...

πρωι στα Καμμενα Βουρλα...

2012_11_04_Kammena-Bourla_kaiki by optikamaggel, on Flickr

και ηλιοβασίλεμα πάνω απ την Ιτεα...

2012_11_04_Itea-Galaksidi_MAGIC_sunset by optikamaggel, on Flickr

με μερικες απ' την Ιταλίδα
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=502990#502990

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Νοέ 2012, 15:02:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H Ιταλίδα....τα σπάει!

Επιστροφή στην κορυφή
giannisC2vts (giannis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

citroen C2 vts

Ένταξη: 02 Μάϊ 2007
Τόπος: Πτολεμαιδα Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Νοέ 2012, 20:02:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

www.emkate.gr
www.flickr.com/ioannikp
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Νοέ 2012, 15:51:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=503188#503188
+
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=503103#503103

+

2012_11_06_GALAKSIDI_PANORAMA by optikamaggel, on Flickr

2012_11_04_Itea-Galaksidi_MAGIC_sunset-panorama by optikamaggel, on Flickr

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Νοέ 2012, 23:41:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Νοέ 2012, 18:24:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μερικές με θέα από τον Χορτιάτη που ανεβαίνω με το ποδήλατο για να ξεχαστώ λίγο...

Και μερικές ρομαντικές από το Σεϊχ-Σου Smile

Με το Lumia 800 και λίιιγο photoshop Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Νοέ 2012, 20:59:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και επειδη ο στιβις (30ποντος) ειναι τοσο μαματος οπως βλεπετε και απο τις φωτο του! Βρηκα τροπο να γινουμε ολοι σας και αυτον!

Οπωε λεει και η διαφημηση ξεκαθαρα θα γινουμε ολοι σαν τον στιβο και καλυτεροι! Εγω ηδη εφτασα τους 48 ποντους! Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 56, 57, 58  Επόμενη
Σελίδα 48 από 58

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης