PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περί Μοτοσυκλετών...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 68, 69, 70  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Οκτ 2012, 18:44:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Cheers

... Τι να πω... Μπράβο Μάνθε! Να το χαρείς ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ! Thumb Left

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Οκτ 2012, 20:34:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μ*νθε, αν είναι δικό σου, καλοτάξιδο! Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Οκτ 2012, 23:50:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω παίδες...
προς το παρον το δοκιμαζω και βλέπουμε...
ειναι γ α μ ω πάντως (τουλαχιστον για τα δικα μου μεχρι στιγμης δεδομενα --- = του "νιουφι")

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
tony_l (Αντώνης)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 06 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Οκτ 2012, 19:05:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην το βλέπετε καθόλου! Αν είναι και σε καλή τιμή... καλορίζικο! Very happy

[σπασίκλας mode on] Ρύθμισε λίγο το white balance βρε Μάνθο.. [/σπασίκλας mode off]

...is all about balance...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Οκτ 2012, 19:22:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν,το συγκεκριμένο μηχανάκι κάνει τούμπες στη πίστα.από δύναμη δε λέει πολλά,τα ανταλακτικα είναι πανάκριβα(εφόσον θα ασχοληθείς με στρίβειν πρέπει να το ΈΧΕΙΣ υπόψην σού,αν σού βγάλει προβλημα τη γαμησες κ εντελώς ενημερωτικα,πρόπερσι τα μπροστινα τακακια,τα μπρεμπο τα χρύσα,είχαν 140κατι ευρω Crying or Very sad καλοταξιδο αν τ ο παρεις.στα λέω με όλο το θαρος,ξέρεις οτι δεν εχω θεμσ Wink

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Οκτ 2012, 20:50:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω και τους δυο για τις συμβουλες...

μεχρι στιγμης η αληθεια ειναι οτι το γκαζι του για τα δικα μου δεδομενα ειναι υπεραρκετο...

η αναρτηση σε λακουβες και λοιπα καθημερινα ειναι σουπερ και ισοπεδωνει τα πάντα (τηρουμενων των αναλογιών για το ειδος της μηχανής) --- και τουλαχιστον με τις μεχρι τωρα ρυθμισεις που τις καναμε --- αν και εχει πολυυυυυυ ψωμι το πραγμα...

στην Αττική Οδο / Περιφερειακή Υμηττου ειναι σταθερο και πλαγιαζει αρκετα "σωστα" απ οσο μου ειπε φιλος που "το κατεχει" το σπορ*... μιας κι εγω φοβαμαι να κανω οποιαδηποτε "υπερβολη" προς το παρον τουλαχισον --- αν και νομιζω οτι πιο πολυ με ενδιαφερει η συνολικη αισθηση απο το σεναριο "μηχανής ss" παρα να πω οτι "εστριψα εκεινη την στροφη με τοσςα km/h"...

*καναμε τραμπα σημερα το πρωι τα μηχανακια - εγω πηρα το δικο του cbr600 - στο δρομο για Μεγαρα -- ειχε αγωνα με μηχανες --- αλλη ΑΡΡΩΣΤΙΑ ο αγωνας... Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 12:38:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=wXGJUg_QEAA&feature=endscreen&NR=1 Cool Cool Cool Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
tony_l (Αντώνης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 17:49:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοτάξιδο Μάνθο! Η αλήθεια είναι ότι με ένα CBR600 είναι πιο εύκολο να μπεις στον κόσμο των ss. Πάρε γρήγορα στολή, μπότες κτλ όμως και πάμε πίστα! Εκεί θα το ευχαριστηθείς όπως πρέπει. Στον δρόμο υπολειτουργούν αυτά τα μηχανάκια ή πας με την ταυτότητα στο στόμα. Wink

Να και μερικές φωτογραφίες απ' την τελευταία επίσκεψη στα Μέγαρα, την προηγούμενη εβδομάδα. Το R1 SP είναι το προηγούμενο δικό μου, πλέον του κολλητού μου, που μου το έδωσε πάλι για κανα 2 sessions. Αποφάσισα να πάρω το CBR, γιατί ήταν τρομερά ευκολοδήγητο και με έχει βοηθήσει πολύ στο να μάθω να οδηγώ. Πλέον, μπορώ να πω ότι ευχαριστιέμαι αρκετά και το R1. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Οκτ 2012, 10:10:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω Αντώνη...
ο απότερος σκοπός / πλάνο ειναι οι βόλτες εντός πίστας -- απλα θελω πρωτα να συνηθισω το μηχανακι στον "συμβατικό" χειρισμό του σε δημοσιο δρόμο (χωρις καφρίλες προφανώς) και μετα θα δρομολογηθεί και η βολτα στην πίστα...

Απλα επειδη "εμπλέκεται" και το οικονομικο του σχετικου εξοπλισμου πρεπει να κάνω λιγο υπομονη να μαζεψω λιγα χρηματα -- ηδη αγορασα "σωστό" κράνος... σαν το δικο σου xr1100 -- παρεπιπτόντως σε "παραπλησιο" χρωμα ... το diavolic divinity) και αντίστοιχα "σωστό" μπουφαν... dainese delmare pelle (με ενισχυσεις/προστατευτικά "παντου" και δυνατοτητα "συνδεσης" με το αντιστοιχο παντελόνι)

Καλές βολτες εντός και εκτός πίστας...
Ωραίες φωτογραφίες...
Λιγο πιο μετα θα ανεβασω μερικές που τραβηξα την Κυριακή που πέρασε στο τελευταίο αγωνα του πρωταθληματος στα Μεγαρα.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 12:12:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...οσο την οδηγάω τοσο την "αγαπάω"...
Την Παρασκευή το πρωι νωρίς στο δρόμο για την δουλεια...μια μικρη "παρακαμψη" στην κορυφή της Πεντέλης...

2012_10_26_ducati_749_koryfh_pentelhs_P1100857 by optikamaggel, on Flickr

2012_10_26_ducati_749_koryfh_pentelhs_P1100876 by optikamaggel, on Flickr

2012_10_26_ducati_koryfh_pentelhs_P1100845-pinakida-edited by optikamaggel, on Flickr

2012_10_26_ducati_749_koryfh_pentelhs_P1100880 by optikamaggel, on Flickr

2012_10_26_ducati_koryfh_pentelhs_P1100875 by optikamaggel, on Flickr

και μερικες σωστότερες βραδυνές

2012_10_25_ducati_749_terma_B&W_P110844 by optikamaggel, on Flickr

2012_10_25_ducati_749_terma_P1100838 by optikamaggel, on Flickr

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 12:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και από την προ-προυγουμενη Κυριακή στα Μεγαρα που ειχε αγώνα...

2012_10_21_megara_moto_agwnas_P1100728 by optikamaggel, on Flickr

2012_10_21_megara_moto_agwnas_P1100747 by optikamaggel, on Flickr

2012_10_21_megara_moto_agwnas_P1100766 by optikamaggel, on Flickr

2012_10_21_megara_moto_agwnas_P1100767 by optikamaggel, on Flickr

2012_10_21_Megara_Moto_Final_Race_1 by optikamaggel, on Flickr

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Devil Devil Devil Devil Devil Devil Devil W00t W00t W00t W00t W00t Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2 Dizzy2

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 12:26:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι φακός ειναι αυτος που κραταει ο τυπος; Shocked Shocked Shocked Shocked

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 12:44:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

a. MΠΟΤΕΕΕΕΣ

β. που τη παρκαρεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 12:49:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξανθια λουλου σου παει.Ευγε... Laughing Laughing Laughing

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 13:11:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ volvos
α) ειναι το αμεσως επόμενο πράγμα που θα πάρω... απλα πρεπει να μαζεψω κανα χρημα γιατι επεσαν "ολα μαζί"... - και καπάκια παντελόνι - εχει "ασορτι" κάτω μέρος το συγκεκριμενο δερματινο μπουφαν.
β) under cover... Laughing

@ Πανος
ο φακός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!
υγ "ευχαριστώ"... Laughing Laughing Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 13:30:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνος έγραψε:
Τι φακός ειναι αυτος που κραταει ο τυπος; Shocked Shocked Shocked Shocked

nikon 500 f/4. Εχω κράτησει για 2 συνεχομενα λεπτα canon 600mm κι επαθα ζημιά στο χέρι. Χαρά στο κουράγιο του!

χωρίς τα παρασολέιγ

Mάνθο Arrow

ΜΕ ΓΕΙΑ
KAΛΑΤΑΞΙΔΗ
ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ
ΒΓΑΛΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ!

Oι φωτό που ποσταρες ειναι ολες δυναμίτης!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 14:22:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάνθο, ξανά-μανά μεγειές και πάντα... όρθιος Cool

Γιάννη, αν σου πώ ότι μέσα στο σ/κ είχα απορία τί σκ**ά χρήση έχει αυτός ο φακός... και ήθελα σήμερα να μπώ να ρωτήσω, θα με πιστέψεις; Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 14:33:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχα

στα motorsports προκειμένου να είσαι ασφαλής πρέπει να βρίσκεσαι αρκετά μακριά, οπότε σίγουρα εκεί βοηθάει. πχ. εγώ στα Μέγαρα βγάζω με αυτόν την Κ8 από την κορυφή της Κ9 (πιτς). Σε F1, moto GP κτλ θα δεις αρκετούς.

Βεβαια απ' όσο ξέρω έχουν μεγαλύτερη απήχηση στην φωτογραφία φύσης, πτηνά, βατράχια κτλ.

Προσωπικά τον έχω χρησιμοποιήσει για φωτογράφιση της σελήνης μαζί με 2Χ teleconverter με φοντο την ακρόπολη και το ναό του ποσειδώνα στο Σούνιο.
Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Οκτ 2012, 18:26:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάνθο γα** οι φωτό και από το "δικό σου" και από Μέγαρα......
Για το φακό τι να πείς.... πρέπει να είσαι βόδυ μπίλντερ για να τον κρατήσεις
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tony_l (Αντώνης)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 30 Οκτ 2012, 18:41:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο ρε Μάνθο! Ωραίες φωτογραφίες! Να την χαίρεσαι και γρήγορα με μπότες, όπως είπε κι ο volvos. Keep up! Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 68, 69, 70  Επόμενη
Σελίδα 49 από 70

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης