Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
gi@nn@kis (giannis) Μόλις έγραψα

Peugeot Partner 1.4 (8V) 2000
Ένταξη: 28 Σεπ 2012 Δημοσιεύσεις: 13
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2012, 21:12:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | καθαρισε αλλαξε φιλτρο αερος και πες μου εχεις πνιχτη? |
φιλτρο αερος εχω το μαμα... πνιχτη δεν εχει. εχει μια μικρη σκουπιτσα, που ο σωληνας οδηγει στο φιλτροκουτι,φιλτραρει τον αερα κ μπενει στην εισαγωγη.
παρ ολα αυτα, παρατηρησα στην εισαγωγη, ενα σωληνακι, που περνει τις αναθυμιασεις απ το καπακι κ την πεταλουδα, κ τις ριχνει στο φιλτροκουτι.
Αυτο που εκανα, ηταν να καταργησω το σωληνακι που μπενει μεσα στο φιλτροκουτι, εκανα μια προεκταση με λαστιχο ποτισματος κ το εβγαλα εκτος φιλτροκουτιου.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vasilisalessia (vasilis) Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v
Ένταξη: 07 Σεπ 2010 Δημοσιεύσεις: 539
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Οκτ 2012, 21:42:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν εχει τοσο μεγαλες συνεπειες στα εμμεσου ψεκασμου.αλλαξε φιλτρο και καθαρισε εισαγωγη.η πεταλουδα καθαριζεται και απο τη μεσα μερια.παντως αν δεν ειναι μηχανικο ειναι θεμα εισαγωγης αερα τροφοδοσιας..αλλα αλλαξες μπουζι αλλαξες πολλ/τη αλλαξες ποτενσιομετρο..κοιτα μηπως εχει σπασει καμμια εισαγωγη η καποιος σωληνας εχει φυγει η σπασει.αλλαξε φιλτρο αερος..μετα κατι αλλο δε νομιζω να μπορεις να κανεις...το καθαριστηκο στο τεποζιτο εαν δε το φας αμεσως και μεινει μεσα μπορει να σου βουλωσει μπεκ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gi@nn@kis (giannis) Μόλις έγραψα

Peugeot Partner 1.4 (8V) 2000
Ένταξη: 28 Σεπ 2012 Δημοσιεύσεις: 13
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2012, 09:36:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: | το καθαριστηκο στο τεποζιτο εαν δε το φας αμεσως και μεινει μεσα μπορει να σου βουλωσει μπεκ. |
Οκ. θα κοιταξω αυτα που μου ειπες, κ θα ενημερωσω... Σ ευχαριστω πολυ για την προσοχη σου !!
Φιλικα Γιαννης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vasilisalessia (vasilis) Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v
Ένταξη: 07 Σεπ 2010 Δημοσιεύσεις: 539
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Οκτ 2012, 11:24:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|