PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απώλεια λαδιού από την τουρμπίνα σε 207GT
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 26 Νοέ 2010
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2012, 19:54:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H μονη λυση ειναι σωληνακι υψηλης. Και εγω το αλλαξα τρεις φορες και μονο με αυτο ηρεμησα. Αυτο που βαζει η αντιπροσωποια εχει ημερομηνια ληξης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
v.p turbo (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

pug 207 rallye

Ένταξη: 11 Μάϊ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2012, 20:01:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακριβως φιλε!!οτι καλυτερο μπορει να γινει για να ησυχασεις μια για παντα.. Laughing

Άντε γειά!!
Επιστροφή στην κορυφή
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6Τ Rallye (Aug '08)

Ένταξη: 18 Αύγ 2008
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2012, 21:44:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η συνολική τιμή σαν ποσό όντως είναι λίγο Shocked .... Ειδικά όταν βλέπεις το εξαρτημα και λες "ρε γμτ ενα σωληνάκι είναι..."

Σαν τιμή εργατοώρας νομίζω είναι νορμαλ για εξουσιοδοτημένο θεωρώντας βέβαια ότι στο κόστος εργατοώρας συνυπολογίζει συνεχή εκπαίδευση και κατάρτηση προσωπικού απο τη μαμα εταιρεία, όλες τις απαραίτητες ανέσεις προσωπικού, πελατών και αυτοκινήτων, φουλ εξοπλισμός κλπ κλπ... (οκ, ακομα και εγώ γελάω με αυτό που μόλις έγραψα!!! ούτε τον εαυτό μου δεν μπόρεσα να πείσω!)

Επειδή όμως δυστυχώς δεν είμαι σε κάποιο κύκλο γνωστών/γνωριμιών με μηχανικούς (στο χώρο αυτοκινήτου τουλάχιστον), η μόνη εναλλακτική μου είναι να πάω σε κάποιο επίσημο συνεργείο που δεν έχει κακές κριτικές...

Το αλλο που μπορώ να συγκρίνω είναι αν οι 3-4 ώρες εργατικά είναι υπερβολικές για το λύσιμο/δέσιμο. Αλλά από όσα διάβασα από εδώ και από εκεί, για να κατεβάσεις το μπροστά μερος είναι πάνω κάτω τόσο...
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2012, 22:02:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φτιαχνεις ενα σωληνακι με πρεσαριστες ακρες,κ δεν ξανασχολεισαι καθολου.το να φτιαξεις ενα τετοιο μαρκουτσι,δε στοιχιζει πανω απο 40 ευρω Wink

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Σεπ 2012, 22:15:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα να δεις.το ειπες και μονος σου.καταρτισμενους μηχανικους.δηλαδη για ενα παιδι σαν και πολλους εδω μεσα που ξερουνε καποια πραγματα και εχουνε ορεξη και μερακι το κανανε σε 4 ωρες αυτοι που υποτιθεται ειναι ειδικοι το κανουνε αρκετα πιο γρηγορα.και δε μιλαω μονο για αυτο..εμενα μου πηρανε σου λεω για 10 λεπτα μου χρεωσανε μια εργατοωρα..και με το αμαξι μου ασχοληθηκε 10 λεπτα.ημουνα μπροστα.και εγινε ψιλοσυζητηση και δε ξαναπηγα μετα.συν οτι κανουνε και χαλια δουλεια...τεσπα να μη χαλαμε και το τοπικ.
Επιστροφή στην κορυφή
bagos (bagosgt-Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207....

Ένταξη: 17 Σεπ 2012
Τόπος: Halkida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2012, 07:23:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό είναι το κακό με τα εξουσιοδοτημένα,πληρώνεις πολλά κερατιατικα. Evil

μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2012, 12:35:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρείτε μου ποιος άλλος υπάλληλος σήμερα πληρώνεται με 50€ την ώρα. Βρείτε μου έναν. Και έναν λόγο για να πληρώσουμε τον υπάλληλό μας (εν προκειμένω την Αντιπροσωπία) με 200€ για 4 ώρες δουλειά, δηλαδή ημιαπασχόληση. Evil

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2012, 18:00:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη ρε παιδια αμα το παει καποιος εκτος αντιροσωπιας ποσο θα πληρωσει για να κανει αυτην την δουλεια?
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Σεπ 2012, 23:09:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Βρείτε μου ποιος άλλος υπάλληλος σήμερα πληρώνεται με 50€ την ώρα. Βρείτε μου έναν. Και έναν λόγο για να πληρώσουμε τον υπάλληλό μας (εν προκειμένω την Αντιπροσωπία) με 200€ για 4 ώρες δουλειά, δηλαδή ημιαπασχόληση. Evil

Μην τα συζητας..καθε μερα τα λεμε με φιλους και παντα το ερωτημα αυτο δεν μπορει να απαντηθει!Οσα εξοδα και αν εχει το συνεργειο(τεβε,ρευματα,ενοικιο) με 30ε την ωρα υπερκαλυπτονται τα εξοδα..

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Σεπ 2012, 08:25:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallakias22 έγραψε:
Δηλαδη ρε παιδια αμα το παει καποιος εκτος αντιροσωπιας ποσο θα πληρωσει για να κανει αυτην την δουλεια?

Το 30αρικο που λεει πιο κατω ο recife? Evil
Τα επιπλεον 20 ειναι η συνεχόμενη εκπαίδευση/καταρτηση! Laughing
Αλλα εχεις και bonus challenge να τους πείσεις οτι η απόδειξη δεν ειναι προαιρετική υπηρεσια στην Ελλάδα! Confused

(για να είμαστε και δίκαιοι ομως, ο υπαλληλος παίρνει ενα ελαχιστο μερος απο αυτα...)

Τεσπα αυριο θα εχω χρονο το πρωί να παω να το πάρω και θα ενημερώσω. Θεωρώ δεδομένο ότι αφου θα κατεβεί η μούρη, θα καθαριστεί και καλά όλος ο χώρος από λάδια... Αν μυρίσω καμμένο λάδι και ακούσω τίποτα εξυπνο (αν και είναι οκ παιδιά), θα τουρμπίσω πιο γρήγορα απο το αμάξι... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Σεπ 2012, 11:21:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγά μη στο καθαρίσουν κιόλας!! Πάω στοίχημα ότι δε θα καθαρίσουν τίποτα. Εγώ για αλλαγή λαδιών πήγα και τα είχαν ρίξει όλα έξω. Το μοτέρ κολυμπούσε στο λάδι. Ούτε καν συγκινήθηκαν...Το είδα εγώ μετά και ρούφηξα ότι μπόρεσα με χαρτί κουζίνας....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Σεπ 2012, 12:59:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενα μικρο ποσοστο παιρνει ο υπαλληλος οταν εχει υπαλληλο.υπαρχουνε και τα εξουσιοδοτημενα που τα δουλευουνε οι ιδιοι.αλλα και παλι ειναι παρα πολλα τα χρηματα.και σου βαζουνε φορες και λαδια που τους εχουνε μεινει...εμενα μου βαλανε μια φορα λαδια ανοιγμενα και τους την ειπα.και μου λεγανε...καλα ενα 307 εχεις σιγα....
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Σεπ 2012, 13:21:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

El_Griego έγραψε:

Τεσπα αυριο θα εχω χρονο το πρωί να παω να το πάρω και θα ενημερώσω. Θεωρώ δεδομένο ότι αφου θα κατεβεί η μούρη, θα καθαριστεί και καλά όλος ο χώρος από λάδια... Αν μυρίσω καμμένο λάδι και ακούσω τίποτα εξυπνο (αν και είναι οκ παιδιά), θα τουρμπίσω πιο γρήγορα απο το αμάξι... Very happy

Μη θεωρεις τπτ δεδομενο..να τους ζητησεις να στο καθαρισουν.
Η μουρη δε χρειαζεται να κατεβει ρε..τσαμπα ταλαιπωρια θα φαει..ασε που πιστευω οτι μπορει και να το κανουν επιτηδες για να σε χρεωσουν παραπανω εργατικα Mad

Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Σεπ 2012, 13:48:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κρύο engine bay χρειάζεσαι και τίποτε άλλο.

υγ: Έχω γνώμη και άποψη γιατί μόνος μου τις κάνω αυτές τις δουλειές τώρα πια.
Μια κασετινούλα με καρυδάκια και λίγος ελεύθερος χρόνος είναι αρκετά.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Σεπ 2012, 15:39:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Κρύο engine bay χρειάζεσαι και τίποτε άλλο.

υγ: Έχω γνώμη και άποψη γιατί μόνος μου τις κάνω αυτές τις δουλειές τώρα πια.
Μια κασετινούλα με καρυδάκια και λίγος ελεύθερος χρόνος είναι αρκετά.

+1000
Που να δεις τι σχεδιαζω με saki-leman... Laughing Laughing Τερμα τα 200αρια και τα 300αρια...

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Σεπ 2012, 15:54:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οτι πιάνουν τα χερια μας πλέον κύριοι! Εγω μετα την εγγύηση (δηλαδή εδω και 2,5 χρόνια), ο μονος λογος που ξαναπηγα αντιπροσωπεία, ήταν για χρόνισμα, και αυτο γιατι δεν εχω το σετακι με τα εργαλεία χρονισμού...!
Τα υπόλοιπα DIY!
Να 'ναι καλα και ο salexιος που εχει προσφέρει αρκετη τεχνογνωσία, κ γενικότερα το club και τα μέλη του! Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Σεπ 2012, 02:06:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
οτι πιάνουν τα χερια μας πλέον κύριοι! Εγω μετα την εγγύηση (δηλαδή εδω και 2,5 χρόνια), ο μονος λογος που ξαναπηγα αντιπροσωπεία, ήταν για χρόνισμα, και αυτο γιατι δεν εχω το σετακι με τα εργαλεία χρονισμού...!

Οριστε..http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-N14-Peugeot-207-308-Engine-EP6-DT-DTS-TURBO-ENGNE-Timing-Tool-/360402786255?pt=UK_Hand_Tools_Equipment&hash=item53e9ae17cf

Μαλλον αυτη θα ειναι η επομενη κινηση.. Laughing Laughing
Για να μην πω για κανα group buy Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Σεπ 2012, 13:29:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθυστέρησα να γραψω αλλα πηρα το αμαξι απο το συνεργειο και ολα καλα.
Δεν τους ειχα ζητησει να το καθαρισουν (σκεφτηκα να δω τι "πιανουν" απο μονοι τους και να ξερω αν ειναι να συνεχισω να το πηγαινω εκει).
Το πηρα και ηταν καθαρο απο λαδια, αλλα και ολο το μηχανοστασιο/σωλήνες απο σκονες, βρωμιες κλπ. Γενικα δειχνει να το προσεξαν οποτε συνεχιζω μαζι τους.
Ελπιζω να μας βγαλει αλλα 48Κ τωρα! Rolling eyes

(λετε να προλαβαινουν τα χερια μου να μαθουν καμια χρησιμη δουλεια μεχρι τοτε? Laughing οσο να'ναι ετσουξε...!)
Επιστροφή στην κορυφή
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Σεπ 2012, 18:11:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mακαρι να μην σου ξαναχαλασει ποτε φιλε Δημητρη.
Τελικα ποσο πληρωσες?
Επιστροφή στην κορυφή
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Σεπ 2012, 21:39:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

230 τελικα ολο μαζι...
Εχει εγγυηση 1 χρονο το ολο πραγμα αλλα ετσι οπως ξερω την τυχη μου, στις 370 μερες πανω, θα μυρισω λαδακι... Rolling eyes

(και ετσι οπως ξερουμε την Peugeot, παιζει και μεσα στην εγγυηση να πουνε οτι μονο το σωληνακι καλυπτει η εγγυηση, οχι και τις 4,5 ωρες εργατικα, δηλαδη την ολη επισκευη!)
(ναι ξερω οτι μαλλον ετσι παιζει, απλα δεν το σκεφτομαι πολυ τωρα, απλα χαιρομαι το αμαξι ξανα!)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης