PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ερρωτηση για μπαταρια στο 206 μου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Todo1990 (Thodoris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 16v dynamic

Ένταξη: 01 Ιούλ 2012
Τόπος: Agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Σεπ 2012, 18:37:40    Θέμα δημοσίευσης: ερρωτηση για μπαταρια στο 206 μου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδεια!λοιπον θα ηθελα να ροτισω το εξης στο 206 μου εμεινα απο μπαταρια απο οσα ολα δειχνουν.. και θελω να μου πειτε καποια καλη μπαταρια ωστε να ειναι αξιοπιστοι..για να την αλλαξω.. και κατι αλλο εαν παιζει κιολας ρολο το ηχοσυστημα που εχω τι μπαταρια να βαλω ακριβως.. και εχω ενα γουφερ 12αρι ενισιχτη 4αρι και 2ηχεια πισο.. συγνωμη εαν σασ μπερδεψο με τις ερρωτισης μου!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Σεπ 2012, 18:52:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλως ορισες φιλε! Αρχικα περνα μια βολτα απο εδω

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=59

Αρχικα πες μας ποσο καιρο την ειχες την μπαταρια. Δοκιμασες να την ξαναφορτησεις; Εγω οταν εμεινα εβαλα μπαταρια της Banner και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Εχω στο αμαξι παρομοιο ηχοσυστημα. Θελει προσοχη. Η μπαταρια δεν πρεπει να ειναι μισογεματη οταν σβηνεις το αυτοκινητο, δηλαδη δεν πρεπει να λειτουργεις το ηχοσυστημα την ωρα που γυριζεις απο τη βολτα σου για το σπιτι πχ. Αφηνε την να φορτιζει και δεν θα εχεις προβλημα. Cool

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Todo1990 (Thodoris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 16v dynamic

Ένταξη: 01 Ιούλ 2012
Τόπος: Agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Σεπ 2012, 14:29:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την μπαταρια δεν ξερω ποσο καιρο εχει γιατι το αγορασα πριν 3.5μηνες το αυτοκινητο.... και ναι δοκιμασα τιν φορτησα απογευματακη τιν αλλη μερα το πρωι το εβαλα ξανα μπροστα αν και πσιλο ζοριστικε πειρε.. το απογευμα κανονικα.. και το βραδυ οταν πιγα να το ξαναβαλω δεν ξαναπειρε.. και μπορει να φταιει κιωλας οτι οταν γυρναγα σπιτι δουλευε το ηχοσυστημα μου και οταν εφτανα και περιμενα λιγο ωστε να μην το σβηνω κατευθιαν πολλεσ φορεσ αφεινα να δουλευει το ηχοσυστημα μου η αληθεια ειναι..αν και μπορει να φταιει κιωλας οτι τον τελευτεω μηνα δεν το πολυ κινουσα και το αφεινα μια εβδομαδα χωρις να το βαζω καθολου μπροστα... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Σεπ 2012, 14:49:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν λειτουργουσες το ηχοσυστημα μεχρι και που σταματουσες το αμαξι ειναι θανατος για την μπαταρια.. Αλλαξε την και προσεχε απο εδω και περα Wink Κλεινε τα ολα καμποση ωρα πριν παρκαρεις για να μενει η μπαταρια φορτισμενη.

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης