PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ανασφάλιστα ΙΧ και "καμπάνα"
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2009) & 205 1.1 (1990)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2009
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2012, 12:59:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι το καταλαβα αυτο .
στη θεσσαλονικη ολοι στο δρομο τα πλενουν τα αυτοκινητα τους (οσοι δεν πανε σε πλυντηρια) γιατι οι αυλες ειναι λιγες.

εκεινο που ειπα εγω για να μην παρεξηγουμαι, ειναι το εξης.

και θα δωσω παραδειγμα με την μηχανη μου.

το χειμωνα δεν την κυκλοφορω και την εχω παρκαρισμενη κατω απο το σπιτι μου, στον δρομο οχι πανω στο πεζοδρομιο. δεν την εχω ασφαλισμενη, την ασφαλιζω μονο τους καλοκαιρινους μηνες. Αυτο και κανουν και αλλοι φιλοι μου.

δεν μου εχει τυχει και σε κανενα που ξερω και θεωρω απιθανο να μου χτυπησει η αστυνομια το θυρωτηλεφωνο και να μου ζητησει την ασφαλεια της μηχανης

Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θέλεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2012, 13:04:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και το ερωτημα που ειχα θεσει ηταν,

τι γινεται στην περιπτωση που καποιος πεσει πανω σου(ενω το αυτοκινητο ειναι παρκαρισμενο) και πρεπει να αποζημιωθεις,

τοτε νομιζω οτι εχεις προβλημα

ο ΜTerry λεει παντως οτι και σε εκεινη την περιπτωση αποζημιωνεσαι κανονικα, ακομα και αν εκτος απο ανασφαλιστος εισαι και παρανομα παρκαρισμενος !!!!

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2012, 13:56:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mitsos 306 έγραψε:
ναι το καταλαβα αυτο .
στη θεσσαλονικη ολοι στο δρομο τα πλενουν τα αυτοκινητα τους (οσοι δεν πανε σε πλυντηρια) γιατι οι αυλες ειναι λιγες.

το χειμωνα δεν την κυκλοφορω και την εχω παρκαρισμενη κατω απο το σπιτι μου, στον δρομο οχι πανω στο πεζοδρομιο. δεν την εχω ασφαλισμενη, την ασφαλιζω μονο τους καλοκαιρινους μηνες. Αυτο και κανουν και αλλοι φιλοι μου.

δεν μου εχει τυχει και σε κανενα που ξερω και θεωρω απιθανο να μου χτυπησει η αστυνομια το θυρωτηλεφωνο και να μου ζητησει την ασφαλεια της μηχανης

Καταρχήν στον δρόμο και παρκαρισμένη, πρέπει να ειναι ασφαλισμένη. Ακριβώς επειδή μπορει καποιος να πεσει πανω της.
Το θυροτηλεφωνο δεν θα στο χτυπήσει κανεις για να σου ζητησει ασφαλιστήριο, αλλα μπορει να σου βεβαιώσει κλήση για παράνομο παρκαρισμα και ας μην εισαι εκει. και εφόσον σε δει επάνω της ή διπλα της και αντιληφθεί οτι είσαι ο ιδιοκτητης, μπορει να σου ζητησει το ασφαλιστηριο και όλα τα υπόλοιπα.
Ενω αν γίνει ατύχημα, μπορει να σου χτυπήσουν και το θυροτηλέφωνο...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2012, 17:26:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mitsos 306 έγραψε:
ο ΜTerry λεει παντως οτι και σε εκεινη την περιπτωση αποζημιωνεσαι κανονικα,
ακομα και αν εκτος απο ανασφαλιστος εισαι και παρανομα παρκαρισμενος !!!!
Αυτό που είπα παραπάνω ισχύει για το θέμα της αποζημίωσης . . .
Δεν είναι αιτία , το ανασφάλιστος και το παράνομα παρκαρισμένος , για να μην αποζημιωθείς !

Έτσι έγινε με μηχανή μου . . . το χειμώνα είναι σε ακινησία και ανασφάλιστη . . .
την πήγα μια μικρή βόλτα (500+500 μέτρα) έτσι για την μπαταρία και έκατσα στα πεταχτά για ένα καφέ . . .
έρχεται ένας παππούς να παρκάρει, δεν πρόλαβα , ξάπλα η μηχανή . . .
970 Ευρώ τα πήρα μετρητά σε ένα μήνα και ο ασφαλιστής του , γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι δεν είχα ασφάλεια .

Όταν δεν υπάρχει τραυματισμός η τροχαία δεν εμπλέκεται καθόλου . . . "βρείτε τα με τις ασφάλειες"
Αν υπάρχει τραυματισμός , η τροχαία είναι υποχρεωμένη να ελέγξει τα πάντα και να βγάλει πόρισμα . . .
Από εκεί και πέρα , αν μπορεί να "βεβαιώσει" κάποιες παραβάσεις είναι άλλο θέμα .

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2012, 20:48:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
mitsos 306 έγραψε:
ναι το καταλαβα αυτο .

Καταρχήν στον δρόμο και παρκαρισμένη, πρέπει να ειναι ασφαλισμένη. Ακριβώς επειδή μπορει καποιος να πεσει πανω της.
Το θυροτηλεφωνο δεν θα στο χτυπήσει κανεις για να σου ζητησει ασφαλιστήριο, αλλα μπορει να σου βεβαιώσει κλήση για παράνομο παρκαρισμα και ας μην εισαι εκει. και εφόσον σε δει επάνω της ή διπλα της και αντιληφθεί οτι είσαι ο ιδιοκτητης, μπορει να σου ζητησει το ασφαλιστηριο και όλα τα υπόλοιπα.
Ενω αν γίνει ατύχημα, μπορει να σου χτυπήσουν και το θυροτηλέφωνο...

καταρχην δεν εχω καταλαβει που διαφωνεις μαζι μου...

παρεθεσες το κομματι που λεει για τον χειμωνα αλλα δεν παρεθεσες το παρακατω που λεω για την περιπτωση ατυχηματος?δεν το διαβασες?

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2012, 21:22:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mitsos 306 έγραψε:

καταρχην δεν εχω καταλαβει που διαφωνεις μαζι μου...

Αρχικά διαφωνήσαμε σε αυτό:
Παράθεση:
αν εισαι παρκαρισμενος δεν σε σταματαει κανεις για ελεγχο.

Στην συνεχεια συμφωνησα μαζί σου στο οτι δεν θα σου χτυπήσει κανεις το θυροτηλέφωνο για να σου ζητησει την ασφάλεια, εκτος μιας περίπτωσης που παλι σου παρέθεσα.
mitsos 306 έγραψε:

παρεθεσες το κομματι που λεει για τον χειμωνα αλλα δεν παρεθεσες το παρακατω που λεω για την περιπτωση ατυχηματος?δεν το διαβασες?
Το διάβασα, απλώς δεν το παρέθεσα επειδή είχε να κανει με άλλο θέμα, δλδ με το θεμα της αποζημίωσης, το οποιο δεν σχολίασα...
Τεσπα, νομιζω οτι η συζητηση ηταν εποικοδομητική και κάποια συμπερασματα βγηκαν.
φιλικα Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Σεπ 2012, 22:37:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αφου οι προθεσεις ειναι καλες παντα ο διαλογος ειναι επικοδομητικος, πραγματι!

παντως το "τρελο" νεο ειναι οτι αποζημιωνεσαι αν και ανασφαλιστος...

Αν δεν ειχε συμβει στον MTerry δεν θα το πιστευα με τιποτα

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Σεπ 2012, 10:57:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mitsos 306 έγραψε:
παντως το "τρελο" νεο ειναι οτι αποζημιωνεσαι αν και ανασφαλιστος...
Άμα δε φταις στο ατύχημα, δεν είναι ούτε τρελό, ούτε νέο Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2013, 02:18:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια,τελικα τι θα γινει με το μετρο των ανασφαλιστων οχηματων; Κανενα νεοτερο;
Εχω το αυτοκινητο και ενα μηχανακι χωρις ασφαλεια σε ιδιωτικο χωρο και σα να μην εφτανε που σχεδον 10 μηνες το χρονο ειναι ακινητα λογω σπουδων,θα ειμαι υποχρεωμενος να πληρωσω και ασφαλεια; Evil

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2013, 09:11:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Παιδια,τελικα τι θα γινει με το μετρο των ανασφαλιστων οχηματων; Κανενα νεοτερο;
Εχω το αυτοκινητο και ενα μηχανακι χωρις ασφαλεια σε ιδιωτικο χωρο και σα να μην εφτανε που σχεδον 10 μηνες το χρονο ειναι ακινητα λογω σπουδωιν,θα ειμαι υποχρεωμενος να πληρωσω και ασφαλεια; Evil

Αμα καταθεσεις πινακιδες δεν χρειαζετε να πληρωσεις τπτ.

Για οσους θα τρεξουν παλι να λενε τα δικα τους το ιδιο μετρο ισχυει σχεδον παντου στην Ευρωπη και επισης σαν παθων δυο φορες απο ανασφ. ποιος μου λεει φιλε μου οτι δεν θα το βγαλεις βολτα ενα ΣΚ και πεις δεν γμτ(εννοειτε δε το λεω επι προσωπικου).

Μια χαρα κανουν, επιτελους ας διασταυρωνουν ΚΤΕΟ-ασφαλειες-τελη ,καπου 700.000 ειναι τα ανασφ που κυκλοφορουν κανονικα
(Οχι σταματημενα σα του φιλου)

Εκει που εχω ενσταση ειναι στα τελη κυκλ. που πληρωνεις ολοκληρο το χρονο και οχι τους μηνες που θες και αντιστοιχα να το ασφαλιζεις τους μηνες που το θες...με καταθεση φυσικα πινακιδων στο υπολοιπο διαστημα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2013, 10:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λαθος
αμα πας εφορια κηφισιας παρασκευη πρωι θα δεις 40 πακιστανους και φιλιπινεζους που ειναι στην ουρα για να παρουν πισω πινακιδες απο cayene kai hammer. Και δευτερα τους ξαναστελνουν τα αφεντικα να τις καταθεσουν πισω.
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2013, 11:09:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

20 μαρτιου ληγει η ασφαλεια μου.
Πες οτι δε θελω να πληρωσω ασφαλεια γιατι δε θα κινησω το αμαξι μεχρι το καλοκαιρι πχ.
Για να μην πληρωσω προστιμο ανασφαλιστου θα πρεπει να καταθεσω πινακιδες?
Μια υπευθυνη δηλωση οτι δεν το κινω, δεν αρκει??
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2013, 11:13:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
λαθος
αμα πας εφορια κηφισιας παρασκευη πρωι θα δεις 40 πακιστανους και φιλιπινεζους που ειναι στην ουρα για να παρουν πισω πινακιδες απο cayene kai hammer. Και δευτερα τους ξαναστελνουν τα αφεντικα να τις καταθεσουν πισω.

Αφου για να παρεις πινακιδες που εχεις καταθεσει πληρωνεις κανονικα ολο το τελος.Πιο το νοημα να το ξανακαταθεσεις??
Επισης με πληρωμενα τελη δεν μπορεις να καταθεσεις πινακιδες(δεν στις κραταει η εφορια) εκτος περιπτωσης ατυχηματος με χαρτι αστυνομιας(ειχα προσωπικη πειρα με την μηχανη μου)

Τωρα εαν εσεις εχετε αλλα προνομια στην Κηφισια η κατι αλλαξε στις εφοριες απο τοτε τι να κανουμε...

Τελος παντων συμφωνα με ασφαλιστικες ξεπερνα το 1.5εκατ τα ανασφαλιστα,πολλα απο αυτα ειναι κρατικα!! αλλα σταματιμενα σα του φιλου ,ομως 700.000 κυκλοφορουν κανονικα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να μην πω για επαρχια(οπου και την πατησα εγω) οπου δεν εχουν απολυτος τπτ και φυσικα δεν μπορουν να ελεγθουν με τπ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jim207GT στις Πεμ 14 Φεβ 2013, 11:24:16, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2013, 11:16:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
20 μαρτιου ληγει η ασφαλεια μου.
Πες οτι δε θελω να πληρωσω ασφαλεια γιατι δε θα κινησω το αμαξι μεχρι το καλοκαιρι πχ.
Για να μην πληρωσω προστιμο ανασφαλιστου θα πρεπει να καταθεσω πινακιδες?
Μια υπευθυνη δηλωση οτι δεν το κινω, δεν αρκει??

Αμα ειμασταν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ειχαμε ΚΡΑΤΟΣ θα αρκουσε...αλλα πες μου εσυ ποσοι ΔΕΝ θα κινησουν το αυτοκινητο τους...και δεν θα εκμεταλλευτουν την κατασταση για να κυκλοφορουν κανονικα χωρις να πληρωνουν.

Και μην ακουσω για ελεγχους τις τροχαιας γελαω ηδη..
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2013, 11:30:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης εαν εχεις καταθεσει πινακιδες για να μην το ασφαλισεις οταν θα πας εφορια να τις ξαναπαρεις πρεπει να τους δοσεις ασφαλιστηριο υποχρεωτικα για να στις δοσουν.

Τουλαχιστον ετσι ειπαν οτι θα ισχυσει παντου...εκτος ΔΟΥ Κηφισιας
Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2013, 11:58:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δου κηφισιας το κανουν αυτο λουλου γιατι μετα χρεωνονται χρηση πσκδ αντι για ολη τη βδομαδα σε τεκμηρια κλπ Wink
οχι για τα τελη...
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2013, 12:44:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ που έκανα πάντα ασφάλεια ακόμα και το καλοκαίρι που εδώ και 2 χρονια χρησιμοποιώ εξολοκλήρου μηχανή,την πάτησα έκανα πριν 2 εβδομάδες ανανέωση στην EVIMA και έκλεισε,μου λένε ότι το ασφαλιστήριο θα ισχύει 1 μηνα από την ημερομηνία που έκλεισε η ασφαλιστική και μετά πρέπει να κάνω καινούρια αλλιώς δεν καλύπτομαι.Με λίγα λόγια έχασα 205 ευρώ και πρέπει να ξαναδώσω πάλι να το ασφαλίσω σε άλλη και μένα ποιος μου λέει ότι και η άλλη ασφαλιστική δεν θα κλείσει. Evil

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2013, 13:25:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

no offence, αλλά ναι, με κάποια... evima στη σημερινή Ελλάδα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. αυτή την περίοδο μόνο εθνική κ μινέττα θα εμπιστευόμουν.

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2013, 13:26:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:
Και εγώ που έκανα πάντα ασφάλεια ακόμα και το καλοκαίρι που εδώ και 2 χρονια χρησιμοποιώ εξολοκλήρου μηχανή,την πάτησα έκανα πριν 2 εβδομάδες ανανέωση στην EVIMA και έκλεισε,μου λένε ότι το ασφαλιστήριο θα ισχύει 1 μηνα από την ημερομηνία που έκλεισε η ασφαλιστική και μετά πρέπει να κάνω καινούρια αλλιώς δεν καλύπτομαι.Με λίγα λόγια έχασα 205 ευρώ και πρέπει να ξαναδώσω πάλι να το ασφαλίσω σε άλλη και μένα ποιος μου λέει ότι και η άλλη ασφαλιστική δεν θα κλείσει. Evil

Αστα, κ γω EVIMA είχα, ευτυχως ειχα 2 μηνες ακόμη, οποτε το πολυ να χασω 1 μήνα. Υποτιθεται οτι θα επιστραφουν τα ασφαλιστρα που δεν καλυφθηκαν μετα το κλεισιμο κ μεχρι τη λήξη των ασφαλιστηρίων, μετα την εκκαθαριση της εταιρειας. Αλλα χλομό το κόβω, δεδομενου οτι η εκκαθαριση μπορει να διαρκεσει χρονια. Επισης καπου ακουσα οτι οι ασφαλισμενοι θα καλυφθουν για το υπολοιπο της ασφαλισης τους απο αλλη εταιρια που θα συνεργαστει η EVIMA αλλα και αυτο φήμη ειναι. Το κακο ειναι οτι δεν μπορεις να πιασεις γραμμη, και σιγα μη μπορουσες δλδ, αλλα τα γιδια, ουτε μια επισημη ανακοινωση στο site τιποτα. Για πιο σιγουρα θα πρεπει να επιλεξεις μια πιο αξιοπιστη (ΕΘΝΙΚΗ κλπ) με το αναλογο αντιτιμο φυσικά!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Φεβ 2013, 14:11:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
no offence, αλλά ναι, με κάποια... evima στη σημερινή Ελλάδα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. αυτή την περίοδο μόνο εθνική κ μινέττα θα εμπιστευόμουν.

Υπαρχουν αρκετες ακομα αξιοπιστες (ΑΧΑ, groupama κλ).

Ειχε κι ενα αμαξι της οικογενειας evima αλλα με 3μηνο συμβολαιο οποτε 1 μηνα θα χασει ουσιαστικα.
Γενικα απο μικρες ασφαλιστικες κανω μονο 3μηνα συμβολαια ωστε να αξιζει το οποιο ρισκο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης