Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Orestis7 (Orestis) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 THP (150BHP)
Ένταξη: 24 Απρ 2012 Δημοσιεύσεις: 20
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2012, 15:26:32 Θέμα δημοσίευσης: 207 - Νεκρο Γκαζι στα ξαφνικα |
|
|
Καλησπερα σε ολους!
Σημερα το πρωι, με το που ξεκινησα να φυγω, μετα απο 100 μετρα που εκανα ξαφνικα νεκρωσε το πεταλ του γκαζιου. Οσο και να το παταω δεν ανταποκρινεται καθολου. Η μηχανη δουλευει κανονικα στο ρελαντι, δεν εχω καμια ενδειξη σφαλματος, κανενα λαμπακι αναμενο. Τι κουλο ειναι αυτο?
τι μπορει να φταει? Κολλησε καμια ασφαλεια? Θελει κανα ρεσταρτ ο εγκεφαλος? Σημ. εχω το 207, THP με τα 150 αλογα.
ενας μηχανικος μου ειπε στο τηλεφωνο να βγαλω τον πολο της μπαταριας για κανα 5λεπτο μπας και κανει ρεσταρτ μετα ο εγκεφαλος και δουλεψει.
Ειλικρινα δε πιστευω οτι εχει τιποτα τρελλο, καποιος διαολος κολλησε εκει μεσα...
ευχαριστω!
ΥΓ. εχει δεν εχει σχεση το αναφερω και αυτο: Πριν γινει ολο το σκηνικο το πρωι, εβαλα μπροστα, και ενω νομιζα οτι ειχα βαλει νεκρα ( ενω ειχα κουμπωμενη την πρωτη), αφηνω το συμπλεκτη και σβηνει το αμαξι. Μετα απο αυτο ειχα το προβλημα. Δεν ξερω αν κολλησε τπτ η οχι , αλλα το αναφερω, γιατι μπορει καποιος να εχει καμια ιδεα..
Στο ρελαντι το αμαξι τσουλαει λιγο αλλα το γκαζι ειναι νεκρο τελειως. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alex5545 (Αλέξανδρος) Νέος χρήστης

Ένταξη: 09 Ιούλ 2012 Δημοσιεύσεις: 54
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2012, 15:30:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το δοκιμασες αυτο με την μπαταρια; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2012, 15:32:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οχι, γιατι ειμαι ακομα στη δουλεια, θα δοκιμασω σε κανα 2ωρο..
Λες να δουλεψει? Αν και ξερω οτι για hard-reboot πρεπει να μπει ο εγκεφαλος στη μαμα computer... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alex5545 (Αλέξανδρος) Νέος χρήστης

Ένταξη: 09 Ιούλ 2012 Δημοσιεύσεις: 54
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2012, 17:57:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν ξερω για hard-reboot... ενα restart παντως νομιζω οτι θα το κανει. Δεν χανεις παντως κ τπτ να το δοκιμασεις |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Αύγ 2012, 10:14:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικα το restart μεσω μπαταριας δεν εκανε τιποτα.
Το πηγα στην αντιπροσωπια και τελικα ειχε προβλημα ο συνδεσμος-κυκλωμα των φρενων, οποτε ο εγκεφαλος απενεργοποιουσε το γκαζι για ασφαλεια...
Ηθελε τα διαγνωστικα του, τα ανταλλακτικα του + εργασια..
Αυτα, για να υπαρχει στο ιστορικο αν τυχει ποτε σε κανεναν αλλον.
Καλημερες! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|