Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ntinos (Κωνσταντινος) Μέλος

Peugeot 207 1.4 (16v)VTI (2011)
Ένταξη: 28 Σεπ 2011 Δημοσιεύσεις: 136
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Αύγ 2012, 14:35:11 Θέμα δημοσίευσης: θερμο πατωμα πορτμπαγκαζ λογω μειωσης κοστους? |
|
|
αγαπητοι γεια σας
επανερχομαι με ενα δευτερο προβλημα στο 207 (το πρωτο ηταν ο θορυβος στον κινητηρα)
ακομη δεν εχω απαντηση
γυρνωντας απο τις διακοπες και βγαζοντας τα πραγματα απο το πρτ μπαγκαζ
διαπιστωσα οτι στην δεξια πλευρα το πατωμα ηταν πολυ θερμο πραγμα που δεν μ αρεσε και πηγα Lion
εκει μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο και κοιταξαν με διαφορες μπουρδες να με ξεφορτωθουν.
ελα ντε που εβαλαν το αυτοκινητο τελικα στο αναβατοριο και ανακαλυψαν οτι λειπει η προστατευτικη λαμαρινα πανω απο το καζανακι της εξατμισης!!!!!!!!
Δεν ειχε απο μαμα
Πραγμα που δεν το ηξεραν οτι δηλ η Peugeot απο καποιο αριθμο πλαισιου και μετα σταματησε να τα τοποθετει .Και δεν περναει στην εγγυηση (τον πρωτο χρονο διανυει το 207)
Τι εχετε να πειτε?
Παντως προσεξτε το οσοι εχετε νεοτερο 207
απ οτι μου ειπαν κοστιζει γυρω στα €32 η λαμαρινα λιανικη
"Αν σε οδηγει το παθος βαλε χαλιναρια την λογικη"
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ntinos στις Πεμ 23 Αύγ 2012, 05:55:41, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Αύγ 2012, 15:33:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τι να πούμε? και μη χειρότερα.... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Αύγ 2012, 18:35:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν είναι και τίποτα το τρομερό αυτή η λαμαρίνα. Λεπτή, πολύ λεπτή λαμαρίνα, σχεδόν φύλλο που ακόμη και με το χτύπημα ενός δαχτύλου κάνει θόρυβο "τηγανιού" σαν αλουμινόχαρτο.
Έχει αρκετά κομμάτια τέτοιας λαμαρίνας διάσπαρτα από τα σημεία που περνά η εξάτμιση.
Το συγκεκριμένο όμως μάλλον το έβγαλαν γιατί διαπίστωσαν ότι πολύ εύκολα έβγαζε τριγμούς οι οποίοι περνούσαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Τα φύλλα αυτά λαμαρίνας έχουν μπει με ένα περίεργο σύστημα και πολύ εύκολα χαλαρώνουν και αρχίζουν τους τριγμούς τύπου "τηγανιού".
Θα ήταν προτιμότερο να μην το βγάλουν αλλά να βρουν ένα καλύτερο τρόπο στερέωσης ή και να βάλουν φύλλα λίγο ποιο χοντρά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
puglover Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 09 Μάϊ 2010 Δημοσιεύσεις: 485
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Αύγ 2012, 18:49:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εσυ το ειδες με τα ματια σου στο προγραμμα των ανταλλακτικων οτι αυτο ειναι extra για το πλαισιο σου? Εγω το θεωρω βασικο να υπαρχει αυτη η λαμαρινα πανω απο το καζανι.Εχετε δει πως καιγεται η επφανεια της και μαυριζει σε εκεινο το σημειο?Αν δεν υπαρχει λοιπον που εκτονωνεται ολη αυτη η θερμοκρασια?Γνωμη μου ειναι να την βαλεις αφου σιγουρευτεις οτι οντως καταργηθηκε στα μοντελα 2011 και μετα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Αύγ 2012, 19:23:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
puglover έγραψε: | εσυ το ειδες με τα ματια σου στο προγραμμα των ανταλλακτικων οτι αυτο ειναι extra για το πλαισιο σου? Εγω το θεωρω βασικο να υπαρχει αυτη η λαμαρινα πανω απο το καζανι.Εχετε δει πως καιγεται η επφανεια της και μαυριζει σε εκεινο το σημειο?Αν δεν υπαρχει λοιπον που εκτονωνεται ολη αυτη η θερμοκρασια?Γνωμη μου ειναι να την βαλεις αφου σιγουρευτεις οτι οντως καταργηθηκε στα μοντελα 2011 και μετα. |
Bασιλη μου το εδειξαν ο τεχνικος συμβουλος και ο μηχανικος που το ανακαλυψαν
και γι αυτο τον λογο ξερω ποσο κοστιζει διοτι δεν περναει στην εγγυηση
"Αν σε οδηγει το παθος βαλε χαλιναρια την λογικη" |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 22 Αύγ 2012, 19:31:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: | Δεν είναι και τίποτα το τρομερό αυτή η λαμαρίνα. Λεπτή, πολύ λεπτή λαμαρίνα, σχεδόν φύλλο που ακόμη και με το χτύπημα ενός δαχτύλου κάνει θόρυβο "τηγανιού" σαν αλουμινόχαρτο.
Έχει αρκετά κομμάτια τέτοιας λαμαρίνας διάσπαρτα από τα σημεία που περνά η εξάτμιση.
Το συγκεκριμένο όμως μάλλον το έβγαλαν γιατί διαπίστωσαν ότι πολύ εύκολα έβγαζε τριγμούς οι οποίοι περνούσαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Τα φύλλα αυτά λαμαρίνας έχουν μπει με ένα περίεργο σύστημα και πολύ εύκολα χαλαρώνουν και αρχίζουν τους τριγμούς τύπου "τηγανιού".
Θα ήταν προτιμότερο να μην το βγάλουν αλλά να βρουν ένα καλύτερο τρόπο στερέωσης ή και να βάλουν φύλλα λίγο ποιο χοντρά. |
κατι θα ξερεις για να το λες
ειναι ομως αδιανοητο να μην την εχει διοτι δημιουργει ενα ειδους φουρνου μεσα στο χωρο του πορτμπαγκαζ
θελω να ρωτησω το εξης
δεν θα πρεπει να στειλει η Lion μετα απο δικη μου προτροπη μηνυμα παραπονου στην βαση δεδομενων στην Peugeot?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Αύγ 2012, 11:23:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Την ζέστη την παρατήρησες στο κάλυμμα/πάτωμα του πορτμπαγκάζ ή από κάτω στην λαμαρίνα δίπλα στη ρεζέρβα;;
Πάντως μπορείς να βάλεις και ένα κομμάτι αυτοκόλλητο υαλοβάμβακα που σίγουρα θα μπορέσεις να το στερεώσεις και στα ήδη υπάρχοντα κλιπάκια που έχει από κάτω. Δεν θα σου βγάζει και τριγμούς και θα κάνει και καλύτερη δουλειά. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Αύγ 2012, 12:36:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: | Την ζέστη την παρατήρησες στο κάλυμμα/πάτωμα του πορτμπαγκάζ ή από κάτω στην λαμαρίνα δίπλα στη ρεζέρβα;;
Πάντως μπορείς να βάλεις και ένα κομμάτι αυτοκόλλητο υαλοβάμβακα που σίγουρα θα μπορέσεις να το στερεώσεις και στα ήδη υπάρχοντα κλιπάκια που έχει από κάτω. Δεν θα σου βγάζει και τριγμούς και θα κάνει και καλύτερη δουλειά. |
πανω απο την λαμαρινα/πατωμα μεσα στον χωρο του πορτμπακαζ
με σειρα υπαρχουν
η λαμαρινα/πατωμα,το χαλι "μαμα"του πορτμπακαζ ,το δικο μου αντηλιακο πανι που βαζω στο παρμπριζ στρωμενο και μια πετσετα στρωμενη και πανω απο αυτα το σακβουαγιαζ -οπως κοιταμε απο πισω το πρτμπακαζ τερμα δεξια -το οποιο ηταν πολυ ζεστο
Απο κατω δε εχουν τοποθετησει καποιο στρωμα σαν μονωση/πισσα/πλαστικοποιηση -δεν ξερω ακριβως- πανω απο το καζανακι στην λαμαρινα παχους 2-3 mm,μαλλον για θερμομονωση το οποιο εχει αρχισει και γινεται κιτρινο απο την θερμοκρασια
Αυτο για τους τριγμους το λες σαν να εισαι σιγουρος οτι γι αυτον τον λογο το εβγαλαν.ετσι ειναι?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Αύγ 2012, 18:55:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ntinos έγραψε: |
|
Καλά το φαντάστηκα. Επειδή εγώ έχω βγάλει το (τεράστιο) εργοστασιακό τελικό καζάνι και έχω βάλει ένα μικρό δεν έχω τέτοια συμπτώματα θερμότητας. Ωστόσο νομίζω ότι και με το λεπτό θερμό-απαγωγικό φύλλο που δεν έχει το δικό σου δεν νομίζω να δεις τεράστιες διαφορές.
Ωστόσο ίσως κάποιος που έχει ακόμα εργοστασιακό καζάνι με το θερμό-απαγωγικό φύλλο να μας πει αν ζεσταίνεται το πάτωμα του.
Αυτο για τους τριγμους το λες σαν να εισαι σιγουρος οτι γι αυτον τον λογο το εβγαλαν.ετσι ειναι? |
Είχα τριγμούς, έχω πετύχει κανά δυο ακόμη παιδιά με 207 με τριγμούς από το συγκεκριμένο φύλλο.
Οπότε θεώρησα ότι ίσως η Peugeot να είχε κρούσματα παραπόνων και από ορισμένα μοντέλα να τα έβγαλε.
Και για να μιλάμε την ίδια γλώσσα αναφέρομαι στο ασημένιο φύλλο που φαίνεται εδώ πάνω από το τελικό καζάνι το οποίο είναι σχεδόν ένας πολύ λεπτός τσίγκος.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Αύγ 2012, 21:08:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
που να δειτε και στο 206 που δεν ειναι τοσο λεπτη σαν αλουμινόχαρτο αλλα χοντρη βαρυα και θορυβώδης!!
εγω την εχω βγαλει ετσι κ αλλιος και σε εκεινο το σημειο και κατω απο τον λεβιε του σασμάν.
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Αύγ 2012, 23:00:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mπορει να μην σας γεμιζει με το παχος το ματι αλλα δουλευει σαν ανακλαστηρας θερμοτητας και αυτο ειναι το ζητουμενο,οι τριγμοι δεν ειναι τπτ καθως καθε φορα που σηκωνεις το αμαξι για καποιον λογο μπορεις να το τσεκαρεις αν ακουμπαει καπου η εχει χαλαρωση
Αν και για μενα πρεπει να παρει ποδι το τελικο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Αύγ 2012, 09:05:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: | ntinos έγραψε: |
|
Καλά το φαντάστηκα. Επειδή εγώ έχω βγάλει το (τεράστιο) εργοστασιακό τελικό καζάνι και έχω βάλει ένα μικρό δεν έχω τέτοια συμπτώματα θερμότητας. Ωστόσο νομίζω ότι και με το λεπτό θερμό-απαγωγικό φύλλο που δεν έχει το δικό σου δεν νομίζω να δεις τεράστιες διαφορές.
Ωστόσο ίσως κάποιος που έχει ακόμα εργοστασιακό καζάνι με το θερμό-απαγωγικό φύλλο να μας πει αν ζεσταίνεται το πάτωμα του.
Αυτο για τους τριγμους το λες σαν να εισαι σιγουρος οτι γι αυτον τον λογο το εβγαλαν.ετσι ειναι? |
Είχα τριγμούς, έχω πετύχει κανά δυο ακόμη παιδιά με 207 με τριγμούς από το συγκεκριμένο φύλλο.
Οπότε θεώρησα ότι ίσως η Peugeot να είχε κρούσματα παραπόνων και από ορισμένα μοντέλα να τα έβγαλε.
Και για να μιλάμε την ίδια γλώσσα αναφέρομαι στο ασημένιο φύλλο που φαίνεται εδώ πάνω από το τελικό καζάνι το οποίο είναι σχεδόν ένας πολύ λεπτός τσίγκος.
 |
ναι γι αυτη την λαμαρινα μιλαμε
την Δευτερα που θα το παω μεσα Lion αν μπορεσω θα βγαλω και φωτο
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Αύγ 2012, 10:11:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι, αν μπορείς βγάλε μία φωτογραφία και αν τυχόν παραγγείλεις την εργοστασιακή προστασία βάλε και το κωδικό εδώ να ξέρουμε και εμείς τι θα ζητήσουμε αν χρειαστεί...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Αύγ 2012, 23:15:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν προλαβα να βγαλω φωτο στην αντιπροσωπεια διοτι οταν πηγα το ειχαν κατεβασει απο την ραμπα
κι ετσι εβγαλα κατοπιν στο σπιτι κανοντας τον ΟΥΚ
δεν ειναι τοσο καλες διοτι δεν πιανει ολο το θεμα παρα μονο κομματι-κομματι
κωδικος
00001723GP ΠΛΑΚΑ ΑΝΤΙΘΕΡΜΙΚΗ
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stergios_ath (stergios) Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 30 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 78 Τόπος: Ο.Χ.
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Αύγ 2012, 21:02:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
android έγραψε: |
Βγάλτε τελικο να βρείτε την υγεία σας 
Όλα είναι δρόμος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Αύγ 2012, 21:37:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
stergios_ath έγραψε: | android έγραψε: |
Βγάλτε τελικο να βρείτε την υγεία σας  |
οπως?
αλλαγη με τι?
προβλημα στα καυσαερια?
επιπτωση στην εγγυηση?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Αύγ 2012, 09:41:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωραίος!
Εδώ φαίνονται και τα "περίεργα" κουμπώματα/καπάκια.
Αυτά τα καπάκια είναι σχετικά εύκολο να ξεκουμπώσουν από τη βίδα στην οποία είναι κουμπωμένα και όχι βιδωμένα. Κάπου, κάπου θέλουν σπρώξιμο ξανά προς τα πάνω. Διαφορετικά ξεκινά το "πανηγύρι" ήχων που περνά και μέσα στο αυτοκίνητο.
Ωραία φωτό:
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Δραστήριο μέλος

207 rallye (2009) & 205 1.1 (1990)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 234 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Αύγ 2012, 22:49:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
διαπιστωση κολλαει σε ολα τα τοπικ...
η Ωαιον ειναι για φαπες...
ειχα εργοστασιακο καζανι 3 χρονια
δεν παρατηρησα ουτε ζεστη αλλα ουτε και τριγμους.
τωρα το εχω αλλαξει με ενα custom περιπου ιδιο σε διαστασεις, αλλα παλι δεν εχω παρατηρησει τιποτα...
Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θέλεις... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|