PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μοτέρ για 205!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fantasmas (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 03 Αύγ 2012
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Αύγ 2012, 15:50:46    Θέμα δημοσίευσης: Μοτέρ για 205! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα όπου να ναι θα πάρω ένα 205 από γνωστό μου το οποίο είναι μαμά προσεγμένο μέν αλλά ταλαιπωρημενο. Το αυτοκίνητο έχω σκοπό να το μαζέψω από την αρχή σιγά σιγά και να γίνει για έκθεση.. Μπορεί κάποιος γνώστης να μου προτείνει ένα μοτέρ λοιπόν? Το 1.9 του gti θέλω να το αφήσω σαν τελευταία επιλογή γιατί το θεωρώ παλιάς τεχνολογίας και θα είναι και ασύμφορο. Θα θελα να μάθω ποια μοτέρ μπαίνουν στο 205 από πιο καινούρια μοντέλα τα οποία να είναι και δυνατά..

Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Αύγ 2012, 18:22:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικά οτιδήποτε από TU πρέπει να κάθεται στις βάσεις κουτί...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kaulogazos (Kokos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Αύγ 2012, 23:44:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1600 8v μπηκε κουτι το φορα φιλος μου κ σε καμπριο 205 μαζι με το υδραυλικο τιμονι ηλεκτρικα παραθυρα κτλ..

Kaulogazos speaking... 0-400 tune 2 race RULES!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
fantasmas (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 03 Αύγ 2012
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Αύγ 2012, 14:19:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για Τ16 ποιο μοτέρ προτείνετε?

Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pan306 (πανος)
Μέλος
Μέλος

306 2000cc 16v

Ένταξη: 27 Σεπ 2009
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2012, 18:34:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα στο μηχανοστασιο του εχω δει να βαζουν τα παντα. Μεχρι και το τριλιτρο .. Αρα ψαξε να βρεις τι θες και κοστολογιο και μετα μπορςις να βρεις στο ιντερνετ

306 2000cc 16v 6speed gearbox coming soon............. to elpizo.............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης