PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

θορυβος απο ιμαντα σε peugeot 206 1.6 gti

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
stelios GTI 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 GTI 2003

Ένταξη: 18 Φεβ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Απρ 2012, 16:41:12    Θέμα δημοσίευσης: θορυβος απο ιμαντα σε peugeot 206 1.6 gti Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα σας... εδω και ενα μηνα παρατηρω οτι ακουγεται ενας ψιλος θορυβος απο τη μηχανη και προερχεται απο τη μερια που ειναι ο ιμαντας που γυρναει το δυναμο κτλ... πηγα στην peugeot βγαλανε δοκιμαστικα τον ιμαντα αυτον και οταν το βαλαν μπροστα χαθηκε ο θορυβος... μου βαζουν καινουριο ιμαντα λοιπον και οταν το ξαναβαλαν μπροστα παλι δν εκανε κανενα θορυβο... πηρα μια ανακουφιση μεγαλη...εσκασα και 40 € εκει... ομως μετα απο 3 ωρες περιπου ακουω τον ιδιο θορυβο παλι... τι να κανω ?? εχω απελπιστει... τι λετε να φταιει ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT

Ένταξη: 14 Ιαν 2012
Τόπος: Αθήνα, Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Αύγ 2012, 02:13:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο κάνει και το δικό μου αυτό...

Από Saxo πεζός και από πεζός σε 206!
http://radio-pantofla.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Αύγ 2012, 07:52:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε εμένα έφταιγε ο τεντωτήρας ιμάντα...τσακάλια εκεί στη πεζώ , μισές δουλειές....

Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Αύγ 2012, 09:10:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εαν ειναι σαν σφυριγμα μπορει να θελει καθαρισμα και σπρευ σιλικονης για να μαλακωσει. εμενα αυτο εκανε και εστρωσε ετσι..

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Αύγ 2012, 11:24:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
Σε εμένα έφταιγε ο τεντωτήρας ιμάντα...τσακάλια εκεί στη πεζώ , μισές δουλειές....

+1 Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Αύγ 2012, 14:10:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, πόσο είναι ένα λογικό ποσό για αλλαγή σετ χρονισμού για το 206 μου; ;

Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Αύγ 2012, 14:31:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kana 90-100 € για το σέτ χρονισμού (ρουλεμάν/τετνωτήρας/ιμάντας)
και εργασία ο καθένας ζητάει οτι θέλει αλλα να πιέσεις για όσο το δυνατόν λιγότερα.

Επιστροφή στην κορυφή
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2012, 18:23:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει κανένας αξιόλογος από Καλλιθέα, Πειραιά μεριά να πάω να πάρω μια τιμή...Είμαστε στα όρια..

Επιστροφή στην κορυφή
velvet (φιλία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 (2004)

Ένταξη: 16 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Σεπ 2012, 08:37:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
kana 90-100 € για το σέτ χρονισμού (ρουλεμάν/τετνωτήρας/ιμάντας)
και εργασία ο καθένας ζητάει οτι θέλει αλλα να πιέσεις για όσο το δυνατόν λιγότερα.

Συνήθως αλλάζουν μαζί και την αντλία νερού, οπότε υπολόγισε και αυτό το κόστος + υγρά ψυγείου. Στο 1.1 πριν κανα χρόνο είχε κοστίσει:
5 λίτρα υγρό ψυγείου 11,27 euro
Αντλία νερού 52,97 euro
τεντωτήρας ιμάντα tu3jp/1jp 40.90 euro
ιμάντας χρονισμού tu1jp 32.34 euro

Άρα έχουμε 137,48 euro τα ανταλλακτικά + 88 euro εργατικά

(οι εργασίες έγιναν σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ίσως καταφέρεις να βρεις καλύτερη προσφορά!)
Επιστροφή στην κορυφή
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Σεπ 2012, 14:57:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποια εταιρία σετ χρονισμού προτείνετε και πόσο κοστίζει;

Επιστροφή στην κορυφή
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Νοέ 2012, 20:07:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξαναεπανέρχομαι στο θέμα μιας και είμαι έτοιμος για αλλαγή σετ χρονισμού και αντλίας. καταρχάς, υπάρχει ενδεχόμενο να φέρω τα πράγματα αυτά από ebay?υπάρχει κανείς που να το έχει κάνει έτσι?Τι εταιρία προτείνετε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης