PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

'braking system faulty' σε 207
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 13:06:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to kanei και σε οσα 207 σηκωνουν οβερ πανω απο 1.5 με προγραμμα...το εχω δει με τα ματια μου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 13:34:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
to kanei και σε οσα 207 σηκωνουν οβερ πανω απο 1.5 με προγραμμα...το εχω δει με τα ματια μου

εκεί υποπίεση δούλευα! Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
myth (Γιαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 25 Ιαν 2008
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Δεκ 2010, 09:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια χτες και μια σημερα μου αναψε στην στροφη στο σεφ με σχετικα χωσιμο...και τις 2 φορες το εβγαλε την ωρα που εμπαινε το εσπ λογικα χωρις να ειμαι σιγουρος, παντως στο χαλαρο το αμαξι δεν βγαζει τπτ..εκλεισα ραντεβου για σερβις για τα κλασσικα και ρωτησα και γιαυτο και μου λεει θα το δουμε.. παντως για ανακληση σχετικα με το πλεξουδακι και την βαλβιδα μου ειπε σιγουρα πως δεν εχει γινει...τον ρωτησα 2 φορες και μου ειπε με σιγουρια οτι δεν εχει γινει κατι τετοιο για ανακληση υλικου...τεσπα ολα αυτα απο το τηλεφωνο..ειδωμεν στο σερβις.
Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Δεκ 2010, 15:59:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το εκανε και εμενα σημερα πρωτη φορα μετα απο 60000κμ, ετσι και αλλιως θα αλλαξω τακακια αυτες τις μερες που θα παω για σερβις. Γιατι σε ολους που διαβασα πριν το παρουσιαζει επανω σε στροφη ομως?

Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Δεκ 2010, 16:56:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

spyros_rallye έγραψε:
το εκανε και εμενα σημερα πρωτη φορα μετα απο 60000κμ, ετσι και αλλιως θα αλλαξω τακακια αυτες τις μερες που θα παω για σερβις. Γιατι σε ολους που διαβασα πριν το παρουσιαζει επανω σε στροφη ομως?

συνιάλο του Χάρου είναι! Laughing

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Alpharethmetic (Andreas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Αύγ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Αύγ 2012, 22:23:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Breaking system faulty. Ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχη. Σήμερα το πρωί εφυγα απο Θεσσαλονίκη για Κοζάνη και μετα στην Αριδαια για κοψιδια. Ολα καλα μέχρι εδω. Το 207 1.4 95hp του 2009 με 25.000 χλμ κινείται με περίπου 130 km/h . Σταματώ στην Βέροια για ραβανι. Νιώθω σαν να πατησα κάτι πλαστικό. Δεν δίνω σημασία. Σβηνω τον κινητήρα. Επανέρχομαι σε πέντε λεπτά το αμάξι βγάζει το παραπάνω σήμα κ δεν παίρνει μπροστά. Όλα τα ηλεκτρικά λειτουργούν. Η μίζα γυρνάει. Το αμάξι δεν παίρνει μπροστα. Το υγρό των φρενων έχει αδειάσει. Γυρίσαμε πριν μια ώρα με οδική βοήθεια. Αύριο θα το μεταφέρω συνεργείο. Ακούω καμία ιδέα; Σκέφτομαι να το πούλησω πλέον.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Αύγ 2012, 23:58:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσα προβλήματα σου εχει βγάλει μεχρι τώρα???

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Alpharethmetic (Andreas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Αύγ 2012, 09:19:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο μου το χει ξαναβγαλει εν κινηση μπλοκαραν τα παντα απο φρενα τιμονι (δεν εσβησε) και πεσαμε σε χαντακι 6,5 μετρα, ευτυχως δεν πεθαναμε.

Τοτε ειπαν οτι εσπασαν τα φρενα! με 1800κμ
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Αύγ 2012, 10:33:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πρωτο που σου εκανε λογικα ηταν απο κατι ηλεκτρικο.μπορει να εκαναν τη πρωτη φορα τιποτα πειραματα κ να μην ειχαν τοποθετησει κατι σωστα.να πας στο συνεργειο να δεις απο που εχει χασει τα υγρα γιατι μου φαινεται εχουν κανει αυτοι την παπαρια κ λογικα θα σου πουν οτι φταιει κατι αλλο.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Alpharethmetic (Andreas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Αύγ 2012, 23:08:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυο στα δυο το ειχαμε ειχε κοπει το σωληνακι των φρενων και επισης καποια πετρα χτυπησε το δυναμο και ξερυθμισε τη μπαταρια. Ειπαμε εγω ειμαι ασχετος αλλα ελεος ρε παιδια τι ειναι αυτα που λενε!!??

Τωρα ποιος τυχερος θα το παρει το αμαξι δεν ξερω!

Να συμπληρωσω οτι μεχρι τωρα μου εχει κοστισει το αμαξι πεντεμιση χιλιαρικα επιπλεον σε επισκευες... ολες στα ηλεκτρονικα Sad
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Αύγ 2012, 07:38:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κριμα.τι αλλο προβλημα στα ηλεκτρικα σου εβγαλε?

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 13:52:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις τελευταίες μέρες μου έχει πετάξει το ίδιο μήνυμα δύο φορές. Αφού βρίσκομαι σε παρατεταμένη στροφή (με κάμποσα km) και αρχίζω να πατάω σιγά σιγά φρένο μετά από κάποια sec μου πετάει σφάλμα brake(ing) system faulty και ανάβει το stop στο καντράν πίσω από το τιμόνι. Αμέσως μετά από λίγο, χωρίς να κάνω τίποτα, σβήνει πάλι μόνο του. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 14:55:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι λές τώρα αυτό το έπαθα και εγώ αλλα για μισή μέρα στην Λευκάδα, εκεί να δεις γλέντια! Ούτε ABS ούτε ESP. Δυστηχώς επανήλθε το ABS την επόμενη ημέρα. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 15:17:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα και τις δύο φορές άναψε επάνω στη στροφή και μόλις ίσιωσα μετά από λίγα μέτρα έσβησε και όλα ok. Rolling eyes

Θα πάω από την peugeot να δω αν έχει κρατήσει κανένα σφάλμα και αν έχουν υπόψιν τους κάποιο παρόμοιο περιστατικό.
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Οκτ 2012, 15:51:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως απο τον σεπτέμβριο έχει να μου το κάνει.

Παλιά μου είχε κάνει δύο φορές πριν μπω στην πίστα των Σερρών σε δύο track day!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Amaverick 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Ιούλ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2016, 12:10:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους,
Διάβασα προσεκτικά όλα τα σχετικά threads για το ABS breaking system faulty. Έχω το peugeot 207 1.6 μοντέλο του 2007. Το μήνυμα στον εγκέφαλο μου το είχε βγάλει και εμένα πριν λίγους μήνες και έσβηνε και επανερχόταν, μέχρι που πλέον ανάβει μόνιμα. Όπως καταλαβαίνετε, το ABS πλέον δεν λειτουργεί καθόλου. Το πήγα στην επίσημη αντιπροσωπεία πλέον και το κοίταξαν και με διαβεβαίωσαν (αφούν το διάβασαν και στον εγκέφαλο με το reader) ότι είναι ο πίσω αριστερά αισθητήρας ABS. Αλλάχθηκε και δυστυχώς συνεχίζει και το εμφανίζει. Αύριο έχει επανέλεγχο καθώς με ενημέρωσαν ότι μπορεί να φταίει η κεντρική μονάδα του ABS και θα χρειαστεί αλλαγή....
Από κάτι τιμές που είδα και μου ανέφεραν, μπορεί όντως να κοστίζει όλη η μονάδα 1000 Ευρo???

Επιστροφή στην κορυφή
actinf 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 11 Ιαν 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2016, 17:13:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχως, ακομη περισσότερο
Νομιζω γυρω στα 1300 μου ειχε παει...
Κλασσικη περίπτωση ελαττωματικών παρτίδων που η peugeot δεν ειχε την αξιοπρέπεια να κανει ανάκληση...
Επιστροφή στην κορυφή
Amaverick 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Ιούλ 2016

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούλ 2016, 21:30:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως το είχες αλλάξει πριν αρκετά χρόνια? Ή μήπως περιλαμβάνεται και ESP μέσα? Το δικό μου είναι καθαρά για ABS και όχι ESP, και η τιμή που μου έδωσε η παλιά αντιπροσωπεία (στον Κηφισό) είναι γύρω στα 800 ευρο, ως ανταλλακτικό, χωρίς την εργασία μέσα.
Φυσικά το ποσό παραμένει υψηλό... δεν ξέρω για ελαττωματική παρτίδα και αν δικαιολογείται μετά από 9 χρόνια να το εμφανίσει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης