PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τουρμπίνα Golf GTI σε 207 Rallye
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2012, 18:34:42    Θέμα δημοσίευσης: Τουρμπίνα Golf GTI σε 207 Rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή μάλλον υπαρχει διαθέσιμη, και δεδομενου οτι η δικία μου περναει λάδια στον κομπρέσορα, οποτε θα αλλαχτει αργα ή γρήγορα, ας μου πει καποιος που να γνωρίζει.
Μπαίνει η τουρμπίνα του Golf GTI 2.0 στο δικό μου? και κυρίως με τι μετατροπές? Δλδ υπαρχει περιπτωση να καθεται απ'ευθειας πανω στην πολλαπλή? Ή να κουμπώνει στο περίπου το d/p?
Η τουρμπίνα είναι απο μοντ. 2007 (αστρωτη) και σύμφωνα με το site της Borgwarner, ειναι Κ03. Απλα επειδη δεν την εχω δει ακομη δεν ξερω τι ομοιοτητες εχει με τη δικια μας κ τι πιθανότητες να μπαίνει...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2012, 18:48:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πιο πιθανο θα ειναι να χρειαστει ενα πλακακι για να πατησει στην πολλαπλη μας κ αλλο ενα πλακακι για το dp.μετα μαλλον θα χρειαστουν κ σωληνακια παροχης-επιστροφης λαδιου κ νερου,γιατι ολες αυτες ειναι διαφορετικες μεταξυ τους.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2012, 19:39:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα τα σωληνακια λαδιού/νερου τα ειχα σιγουρα, θα γινουν ολα ευκαμπτα. τωρα τα πλακακια ειναι ευκολη δουλεια ή θα μπλεξουμε Question Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
GGiannis (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 17 Μάρ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2012, 20:29:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλύτερα να πάρεις την φτερωτή και να ανοίξεις την δικιά σου τουρμπίνα και να μην μπλέκεις ουτε με πλακάκια ουτε με dp.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2012, 21:50:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αυτο θα ηταν το ιδανικό, αλλα τη στιγμη που το προβλημα βρισκεται στο cartridge, παλι θα εχω λαδια στην εισαγωγή, το πρόβλημα παραμενει...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2012, 22:24:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Καλα τα σωληνακια λαδιού/νερου τα ειχα σιγουρα, θα γινουν ολα ευκαμπτα. τωρα τα πλακακια ειναι ευκολη δουλεια ή θα μπλεξουμε Question Rolling eyes

πολυ ευκολα κ τα πλακακια!παιρνεις την πολλαπλη κ την καινουρια τουρμπινα στο χερι,κ πας σε εναν τορνο,που αχολειται με αυτα.σε μια μερα το πολυ θα στα εχει φτιαξει κ κοστος οχι πανω απο 100 ευρω μαξ,για τα πλακακια(θα χρειαστεις κ πλακακι για το dp,κ ενα για την πολλαπλη εισαγωγης).

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2012, 22:59:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Ναι αυτο θα ηταν το ιδανικό, αλλα τη στιγμη που το προβλημα βρισκεται στο cartridge, παλι θα εχω λαδια στην εισαγωγή, το πρόβλημα παραμενει...

δες αν μπορείς να παντρέψεις τις τουρμπίνες!

τα μαμά κέλυφοι με το cartridge τις τουρμπίνας από το golf!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2012, 23:13:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tουρπο και πολλαπλή εξαγωγής είναι ένα ενιαίο σώμα στα Tsi-Tfsi!
Οποτε δεν μπορείς να την βαλεις..!
Δεν ξερω αν γινόταν δουλειά με Κ04 απο Opel.!

Το κόστος για να την επισκευάσεις και να βαλεις φτερωτή απο Κ04 μονό μπροστά είναι στα 400+-ευρω μικρο(λεμε) το κακό Μακη.

Ποσο λαδί σου τραβάει ρε συ.?

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2012, 23:27:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
Tουρπο και πολλαπλή εξαγωγής είναι ένα ενιαίο σώμα στα Tsi-Tfsi!
Οποτε δεν μπορείς να την βαλεις..!
Δεν ξερω αν γινόταν δουλειά με Κ04 απο Opel.!

Το κόστος για να την επισκευάσεις και να βαλεις φτερωτή απο Κ04 μονό μπροστά είναι στα 400+-ευρω μικρο(λεμε) το κακό Μακη.

Ποσο λαδί σου τραβάει ρε συ.?

Ο Κώστας μαλλον εχει δίκιο, απο φωτο που βλέπω στο net, φαινεται να ειναι ενα σωμα με την πολλαπλή, οποτε η ιδεα μαλλον εγκαταλείπεται.
Μάλλον θα επιστρεψουμε στην αναζητηση τουρμπίνας RC.
Επισκευη Κώστα σε αξονες κλπ δεν ρισκάρω γιατι μιλησα με τους καλυτερους επισκευαστες και κανενας δεν το προτεινει ως αξιοπιστη λύση.
Τραβαει αρκετό λαδι. καθαρίζω το σωλήνα απο τουρμπίνα σε i/c, και σε λιγότερο απο 100χμ εχουν φτασει τα λαδια παλι στο i/c. στα 5000χμ κατάβασε 1 λίτρο. τουλαχιστον ξερω που πανε τα λάδια μου!

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2012, 23:40:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως αν πας σε τουρπο Rc,βρες new....μην μπλεξεις με Μτχ...

Την σωλήνα απο τουρπο σε i/c σε οποίο thp και ανοίξεις θα βρεις λαδί...!!!
Τι λαδί βάζεις.?
Btw αν δεν φτάσει στο σημείο να δεις ντουμάνια πισω μην μπεις σε κανενα κόπο..! Δύσκολο μου φαντάζει να εχει παθει κάτι σοβαρό...δεν την εχεις τερματισμένη και οπως σε βλέπω είσαι προσεχτικός

Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2012, 23:49:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό που ξέρω είναι ότι η συγκεκριμένη τουρμπίνα παντρεύεται με τη δικιά μας σε υβριδική εφαρμογή. Αλλά στη περίπτωσή σου Μάκη δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μπλέξεις με κάτι τέτοιο. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2012, 23:53:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σακη απλα το κοστος για μονο μουρη Κ04 οταν πας ρεμπιλτ ειναι γελιο..!Ρε..βγαλε μια τον σωληνα απο το τουρπο στο i/c σου και πες μας ποσο και αν εχεις λαδιλα..μιας εισαι new ακομα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2012, 00:05:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι δεν διαφωνώ, αλλά ο Μάκης δεν θέλει να μπεί στη διαδικασία του service (κάτι που είναι must όταν πάς για υβρίδιο), για αυτό το είπα. Wink

Αλλά και πάλι, την τουρμπίνα από το Golf τσάμπα θα τη πάρει; Rolling eyes

Το μόνο που θα άξιζε κατ'εμέ (αλλά ξαναλέω, όχι στη περίπτωση του Μάκη που έχει δηλώσει ότι δεν θέλει service) θα ήταν μια υβριδική εφαρμογή με άξονα και κώλο από τη k03 του tfsi και μούρη k04-023. Αν δεν απατώμαι ταιριάζουν απόλυτα.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2012, 00:19:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

saikoe_39 έγραψε:
Παντως αν πας σε τουρπο Rc,βρες new....μην μπλεξεις με Μτχ...

Την σωλήνα απο τουρπο σε i/c σε οποίο thp και ανοίξεις θα βρεις λαδί...!!!
Τι λαδί βάζεις.?
Btw αν δεν φτάσει στο σημείο να δεις ντουμάνια πισω μην μπεις σε κανενα κόπο..! Δύσκολο μου φαντάζει να εχει παθει κάτι σοβαρό...δεν την εχεις τερματισμένη και οπως σε βλέπω είσαι προσεχτικός

μεταχειρο RC μόνο με λιγα χμ...
Ο σωλήνας του τουρμπο εχει λαδι σε ολα, γιατι εχουν κ τις αναθυμιασεις μεσα, αν τις εχεις βγαλει, ξερεις πλεον απο που πηγαζει το λαδι. castrol edge 5-30 βαζω. ντουμανια δεν θα φτασει να βγαλει ποτε γιατι καθαριζω τα λαδια συνεχεια πριν μπουν στο i/c, δεν θελω να ξαναγινουν χαλια οι βαλβιδες μου που καθαρισα προσφατα! Παντως φαινεται και με το χερι οτι το αξονακι της εχει μαζεψει πολλα μποσικα...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2012, 00:30:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Ναι δεν διαφωνώ, αλλά ο Μάκης δεν θέλει να μπεί στη διαδικασία του service (κάτι που είναι must όταν πάς για υβρίδιο), για αυτό το είπα. Wink

Αλλά και πάλι, την τουρμπίνα από το Golf τσάμπα θα τη πάρει; Rolling eyes

Το μόνο που θα άξιζε κατ'εμέ (αλλά ξαναλέω, όχι στη περίπτωση του Μάκη που έχει δηλώσει ότι δεν θέλει service) θα ήταν μια υβριδική εφαρμογή με άξονα και κώλο από τη k03 του tfsi και μούρη k04-023. Αν δεν απατώμαι ταιριάζουν απόλυτα.

Εστω κ οτι την τουρμπίνα του golf θα την παρω τσάμπα.
Προτιμω να βαλω μια RC με λίγα χλμ που ξερω οτι δεν εχει προλαβει να παθει κατι, και αντεχει, παρα μια επισκευασμενη με αγνωστη διαρκεια ζωής, θελω να τελειωνω με το θεμα, ειμαι σιγουρος οτι θα μαζευτει πολυ η καταναλωση λαδιου με μια σωστη τουρμπίνα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
michael-grivas (ΜΙΧΑΛΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT secret project

Ένταξη: 02 Αύγ 2011
Τόπος: ΒΟΛΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2012, 01:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ στην θέση σου θα την έκανα υβρίδιο.
Επειδή έχω περάσει σχεδόν από όλα τα στάδια βελτίωσης της μαμά τουρμπίνας σου λέω ότι αξίζει τον κόπο!
Η διαφορά σε δύναμη από την RC τουρμπίνα είναι πολύ μεγάλη και αν την ανοίξεις μπρος πίσω στην ουσία θα έχεις μια καινούρια τουρμπίνα!

Δεν ξέρω με ποιους έχεις μιλήσει για υβρίδιο σίγουρα όμως υπάρχουν δυο τρία μαστόρια που κάνουν εγγυημένη δουλειά.

Πωλείται 207 GT 350+ άλογα. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3505380/
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2012, 01:33:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να καταλαβεις, θα ξαναεπισκευαζα και την 150αρα και θα την αφηνα και ως εχει αρκει να ηξερα οτι θα δουλευει απροβληματιστα. δεν με ενδιαφερουν τοσο τα άλογα, όσο η σωστη λειτουργία. Αν μου ελεγε καποιος οτι το υβριδιο θα αντεχε θα το εκανα σιγουρα. το θεμα ειναι οτι το προβλημα δεν ειναι στο μπρος πισω, αλλα στη μεση (cartridge) κ γι αυτο ανησυχώ. Ωστόσο θα παρω μια γνωμη απ αυτους που λες. Στειλε αν θες κανα ονομα, να επικοινωνήσω...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
michael-grivas (ΜΙΧΑΛΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2012, 04:41:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από προσωπική άποψη σου λέω ότι αντέχουν στο χρόνο!
Εκτός από την δική μου τουρμπίνα που της έκανα αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα και μάλιστα σε πίεση 1.7 – 1.8 και δεν έκανε κιχ έχω και παραδείγματα δυο φίλων που φοράνε υβρίδιο αρκετό καιρό τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Μάλιστα η δική μου τουρμπίνα πουλήθηκε σε ένα φίλο στις Σέρρες που βάζει το 207 στην πίστα και του δίνει και καταλαβαίνει!!

Και το cartridge επισκευάζεται.
Σου στέλνω σε πμ το όνομα του μάστορα για να μην κάνουμε και διαφήμιση!

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2012, 04:42:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mακη μην πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο. Rolling eyes
ΑΝ απο την τουρμπινα σου περνανε λαδια απο τη μερια του στροβιλου(ζεστη μερια) θα εβλεπες ποτισμενη ολη τη φτερωτη και το μαντεμι.Αν περνανε απο τη μερια του συμπιεστη,τοτε το αντιστοιχο θα γινοταν στη φτερωτη του συμπιεστη και στο αλουμινιο.
Αυτο που συμβαινει σε οποιαδηποτε απο τις 2 περιπτωσεις και αν εχεις,ειναι να περναει λαδακι απο το μονωτικο ελατηριο που υπαρχει σε καθε πλευρα,κατι που μετα απο καποια χιλιομετρα ειναι φυσιολογικο γιατι με την περιστροφη του αξονα τρωγονται τα ελατηρια σιγα σιγα.
Με ενα σετ επισκευης καινουργιο(δλδ δουλεια των 200ε το πολυ μαζι με τοποθετηση του σετ-ζυγισμα) θα ξεμπερδεψεις.
Τωρα γιατι σου ειπαν οι καλοί που τους ρωτησες οτι δε θα γινει,δεν μπορω να καταλαβω.Καπου παει το μυαλο μου αλλα δεν θα το σχολιασω Rolling eyes
Αληθεια τι σου προτειναν ως ενδεδδειγμενη λυση?
Το υβριδιο ειναι καλη περιπτωση παντως,σκεψου το.Αρκει να γινει απο καποιον που εχει ξανακανει κατι τετοιο και εχει τορνο cnc και οχι χειροκινητο.

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
michael-grivas (ΜΙΧΑΛΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2012, 04:54:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:

Το υβριδιο ειναι καλη περιπτωση παντως,σκεψου το.Αρκει να γινει απο καποιον που εχει ξανακανει κατι τετοιο και εχει τορνο cnc και οχι χειροκινητο.

+1

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης