PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307: Δεν παίρνει εμπρος και μυρίζει βενζίνη η καμπίνα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
atsinoni 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 Premium XT (2002)

Ένταξη: 09 Δεκ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούλ 2012, 09:43:23    Θέμα δημοσίευσης: 307: Δεν παίρνει εμπρος και μυρίζει βενζίνη η καμπίνα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά το 307 1.6 XT (μοντέλο 2002) μου δεν παίρνει εμπρος και μυρίζει βενζίνη η καμπίνα. Πρόσφατα άλλαξα αντλία βενζίνης και την είδε ο μηχανικός και είπε ότι δεν έχει πρόβλημα. Ο μηχανικός ισχυρίζεται ότι είναι ο αισθητήρας του στροφάλου, διότι λέει ρυθμίζει το εσωτερικό χρονισμό του κινητήρα και αν έχει πρόβλημα μπορεί να μην καίγεται πλήρως το καύσιμο (άκαυστο) και για αυτό μυρίζει. Τι λέτε; Πόσο κάνει ο αισθητήρας στροφάλου; Confused

Τάσος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούλ 2012, 10:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γύρω στα 25 ευρώ έχει, σφάλμα καταγράφει o εγκέφαλος;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
atsinoni 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούλ 2012, 10:21:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Γύρω στα 25 ευρώ έχει, σφάλμα καταγράφει o εγκέφαλος;

Εχω ραντεβού την Δευτέρα για να το δει διεξοδικά, οπότε και θα ενημερώσω. Να συμπληρώσω ότι είχα πρόσφατα αλλάξει και το map sensor.

Τάσος
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούλ 2012, 13:30:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν έχει χαλάσει ο αισθητήρας στροφάλου, τότε δεν παίρνει μπρος όντως. Στην καμπίνα όμως δεν πρέπει να μυρίζει βενζίνη, εκτός αν έχεις ανοιχτές πόρτες/παράθυρα και μπαίνουν καυσαέρια. Μήπως έχει γίνει κάτι κατά την αλλαγή της αντλίας, η οποία γίνεται έχοντας πρόσβαση κάτω από τα πίσω καθίσματα;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
atsinoni 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Ιούλ 2012, 13:40:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Αν έχει χαλάσει ο αισθητήρας στροφάλου, τότε δεν παίρνει μπρος όντως. Στην καμπίνα όμως δεν πρέπει να μυρίζει βενζίνη, εκτός αν έχεις ανοιχτές πόρτες/παράθυρα και μπαίνουν καυσαέρια. Μήπως έχει γίνει κάτι κατά την αλλαγή της αντλίας, η οποία γίνεται έχοντας πρόσβαση κάτω από τα πίσω καθίσματα;

Εχω ελέγξει προσωπικά την αντλία ότι δουλεύει και ότι δεν έχει καμία διαρροή. Δεν μύρισα κάτι από την αντλία.
Σε κάθε περίπτωση την μυρωδιά την έχω με κλειστά παράθυρα είτε με ανοιχτή την κυκλοφορία αέρα του κλίμα είτε κλειστή.

Τάσος
Επιστροφή στην κορυφή
atsinoni 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούλ 2012, 08:54:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις άφησα το αμάξι στο συνεργείο και περίμένω τα καθέκαστα.

Πάντως το Σάββατο μου έκανα και άλλα νούμερα....ταξιδεύοντας προς Ψάθα για μπανάκι εν κινήσει 2 φορές έσβησε όταν κατέβαζα ταχύτητα από 5η σε 4η. Επίσης 3 φορές μου έκανε κομπιάσματα κινούμενος με 3η και χαμηλή ταχύτητα πάντα με σταθερό γκάζι και την ίδια ώρα που συνέβαινε αυτό μύριζε βενζίνη η καμπίνα.

Τάσος
Επιστροφή στην κορυφή
atsinoni 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούλ 2012, 15:40:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο μάστορας μου είπε ότι έβγαλε μήνυμα φτωχού μίγματος στο μπεκ του πρώτου κυλίνδρου και ότι έκανε προσαρμογή. Θεωρεί ότι μάλλον είναι πρόβλημα που προκλήθηκε από ποιότητα βενζίνης, εφόσον η αντλία βενζίνης είναι καινούργια. Στα χέρια του δεν παρουσίασε κανένα από τα προβλήματα που είχα μετά την προσαρμογή. Θα πάω σε λίγο να το παραλάβω και ο θεός βοηθός Rolling eyes

Τάσος
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούλ 2012, 15:51:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την μυρωδιά στην εξήγησε; Μήπως χάνει από την μπεκιέρα;

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούλ 2012, 18:07:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

eixe bγει καποτε οδηγια απο τι citroen για τα picaso για παροιμιο προβλημα και η λυση ηταν σε update του εγκεφαλλου
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
atsinoni 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιούλ 2012, 08:14:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μού είπε ότι λόγω φτωχού μίγματος, ένα ποσοστό της βενζίνης δεν καιγόταν η οποία και μύριζε. Επίσης, μου είπε ότι μάλλον είναι από κακή βενζίνη, αλλά το περίεργο είναι ότι μου πρότεινε το βενζινάδικο από το οποίο όταν έβαλα ξεκίνησαν τα προβλήματα (συμπτωματικό δεν ξέρω) Question Τέλος πάντων μου ρύθμισε το μπέκ και προς το παρόν δεν έχω πρόβλημα, αλλά η νεκροψία θα δείξει. Twisted evil

Τάσος
Επιστροφή στην κορυφή
giorgos80 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 22 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούλ 2012, 08:23:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα δηλαδή σταμάτησε να σου σβήνει εν κινήσει;
Επιστροφή στην κορυφή
atsinoni 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούλ 2012, 11:40:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναί τώρα δεν σβήνει εν' κινήσει.

Η αλήθεια είναι ότι το σβήσιμο εν' κινήσει μου το έκανε έντονα στα κατεβάσματα προ μηνών και διορθώθηκε με επισκευή ενός εξαρτήματος της πεταλούδας (δεν αναφέρομαι σε μοτεράκι ρελαντί - που δεν έχει το δικό μου και άλλα). Το πρόβλημα ξανα παρουσιάστηκε σε πολύ ελαφρύτερη μορφή τώρα και επιλύθηκε με την ρύθμιση του μπεκ.

Τάσος
Επιστροφή στην κορυφή
giorgos80 (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 22 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούλ 2012, 12:22:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ καθάρισα την πεταλούδα γιατί έκανε ένα τρέμουλο στο ραλαντί. Έπειτα διορθώθηκε.
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούλ 2012, 23:39:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά, λίγο off topic, αλλά κι εμένα κάποιες φορές μου μυρίζει καύσιμο στην καμπίνα, ειδικά όταν δουλεύει ο κλιματισμός.........τι μπορεί να παίζει; Έχω από τα τελευταία 307, Νοέμβριος '07

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης