Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
stelouni 207cc (stella) Μόλις έγραψα

207cc (2008)
Ένταξη: 06 Μάρ 2012 Δημοσιεύσεις: 27
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 23:15:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
king207cc έγραψε: | έχεις δίκιο Στέλλα μέτα απο καθαρισμό απο άνοιγμα δεν έχει καμιά σχέση με πρίν, μιας και μπένει καλοκαιρι καλή απολαυση  |
Σε ευχαριστώ !!!! πίστεψε με ήδη το σκίζω και θυμήθηκα γιατί είχα αγοράσδει αυτό το αμάξι... λίαν συντόμος θα του βάλω και πάλι το πρόγραμμα !!!
Run What you Bring ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207cc (2008)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 23:16:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ParisMcridis έγραψε: | τωρα δε ξερω ισως φταινε και τα 10-40 που του βαζες αλλα αν γινονται ετσι στα 60000 εγω που εχω 40000 μηπως να του κανω ενα καθαρισμο με σπρει που ειναι ακομα νωρις η να βαλω ενα water/meth(και ας ειμαι με μαμα προγραμμα) να τα καθαρισει ολα? |
για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο νομίζω πώς καλύτερα να έχεις πρόληψη παρά να φτάνεις στο απροχώρητο....
Run What you Bring ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207cc (2008)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 23:17:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pugobios έγραψε: | δυστηχως αποτι φενεται το water injection ειναι μονοδρομος γιαυτα τα μοτερ... |
για πές γιατι αυτό δέν το έχω ακούσει τί είναι???
Run What you Bring ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pugobios (Costantin) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!
Ένταξη: 25 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 1146 Τόπος: κατω απο τη ραμπα...
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάρ 2012, 01:05:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
υπαρχει σχετικο θεμα στο φορουμ που αναλυει τα παντα σχετικα 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gotcha (George) Τρελλαμένο μέλος

F20 πετρέλης
Ένταξη: 06 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 813
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούλ 2012, 13:00:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να μην ανοιγω καινουργιο τοπικ, γραφω εδω. Το αμαξι φενετε πως εχει χασει αποδοση, ενω ολα δειχνουν πως δουλευουν κανονικα (μιγματα, πιεση κλπ) Το χρονικο ειναι το εξης:
-Πριν κανα χρονο, το χρονισα, καθως το LTFT ειχε ξεφυγει στο +11%. Χρησιμοποιηθηκαν τα τελευταια ανταλλακτικα για το σετ χρονισμου και το LTFT επεσε στο -1% με -3%.
-Παρολαυτα χρησιμοποιοντας το torque για να εχω μια αποψη για την ιπποδυναμη φενετε λες και εχω χασει καμια 20αρια αλογα κατα μεσο ορο. Πριν μου εδειχνε 155-160 ροδα, τωρα πλεον μου δειχνει γυρω στα 135. Πολυ σπανια να φτασει τα 140.
-Μετα απο καθαρισμο βαλβιδων και αυλων, ναι μεν η καταναλωση μου εχει πεσει τουλαχιστον 0,5 λ/100 (ισως και πιο πολυ) αλλα το προβλημα με την δυναμη παραμενει.
-Πιεση, μιγματα κλπ, ολα φενονται να δουλευουν ρολοι. Παρολαυτα το αμαξι ειναι σαν να "κοιμαται" πριν τις 4000 στρ, και απο κει και πανω επικρατει μια απιστευτη βαρεμαρα. Σαν να ειναι μπουκομενο..
Παιζει να βουλωσα καταλυτη τον καιρο πριν το χρονισμα που δουλευε στεγνο? Ο καταλυτης ο μαμα αλλαζει χωρις να αλλαχτει το dp? Αξιζει να αφαιρεσω μονο προκαταλυτη (εφοσον φταιει αυτο) ή να τον κατεβασω κατω, με αλλο dp (με οτι κοστος συνεπαγεται αυτο)
Αυτο μου με ανησυχει με το συγκεκριμενο ειναι πως αν μπω στην διαδικασια να βγαλω dp για να ελεγξω καταλυτη και δεν ειναι αυτο, δεν ξερω τι αλλο να κοιταξω. Καμια ιδεα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
N207r (Nikos) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l
Ένταξη: 21 Νοέ 2010 Δημοσιεύσεις: 567 Τόπος: Xylokastro
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούλ 2012, 17:52:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κοιτα αν ηταν μαμα θα σου ελεγα οτι μετα απο καθε τι που κανεις στο αμαξι κ στην δικη ς καθαρησμα εισαγωγης θελει κ επαναπρογραμματησμο μετα.. τωρα που φορας προγραμμα δεν ξερω τι παιζει.. ο salex θα ξερει..
παντος κ εμενα οταν εκανα χρονησμα μετα το αμαξι δεν πηγεναι βημα.. δεν του ειχα κανει κ μετα απο παρα πολυ καιρο αρχησε να περνει τα απανω του..
1 stage.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|