Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2012, 16:11:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TopGear έγραψε: | dimisboukis έγραψε: | Τα χιλιομετρα που εχει το 206(και ο δισκος)ειναι 115.000 Τι λες?Βεβαια θα κοιταχτει και ο δισκος αλλα πανε πολλα μετα τα χρηματα.Τιμη για δισκο πανω κατω ξερεις?Και αν αξιζει να βαλω καποιον καλυτερο-ενισχυμενο?Και μετα σου λεω και γω τιμες που μου ειπαν να σε φτιαξω.  |
Άλλαξε δίσκο, παραείναι πολλά τα χλμ. Απορώ πώς σε κράτησε κιόλας τόσο και δεν το κατάλαβες αν πατινάρει.
Αναλόγως τι θα βάλεις, LUK, Sachs, Valeo, παίζουν από 120-150 ευρώ συν την εργασία.
Έχει ο Ντίνος. Όσον αφορά στον ποιο να σου προτείνω, έχω ακούσει διάφορα, είχα ρωτήσει κι εδώ, αλλά δεν πήρα απάντηση. Ρώτησα και σ'αυτό, δε μου προτείνανε όμως κάποιον συγκεκριμένο. |
http://www.parts.gr/Search.aspx?p=after&categoryId=tree:914&typeId=15705 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimisboukis (Dimis) Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)
Ένταξη: 06 Δεκ 2011 Δημοσιεύσεις: 286 Τόπος: Λαρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2012, 16:48:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | TopGear έγραψε: | dimisboukis έγραψε: | Τα χιλιομετρα που εχει το 206(και ο δισκος)ειναι 115.000 Τι λες?Βεβαια θα κοιταχτει και ο δισκος αλλα πανε πολλα μετα τα χρηματα.Τιμη για δισκο πανω κατω ξερεις?Και αν αξιζει να βαλω καποιον καλυτερο-ενισχυμενο?Και μετα σου λεω και γω τιμες που μου ειπαν να σε φτιαξω.  |
Άλλαξε δίσκο, παραείναι πολλά τα χλμ. Απορώ πώς σε κράτησε κιόλας τόσο και δεν το κατάλαβες αν πατινάρει.
Αναλόγως τι θα βάλεις, LUK, Sachs, Valeo, παίζουν από 120-150 ευρώ συν την εργασία.
Έχει ο Ντίνος. Όσον αφορά στον ποιο να σου προτείνω, έχω ακούσει διάφορα, είχα ρωτήσει κι εδώ, αλλά δεν πήρα απάντηση. Ρώτησα και σ'αυτό, δε μου προτείνανε όμως κάποιον συγκεκριμένο. |
http://www.parts.gr/Search.aspx?p=after&categoryId=tree:914&typeId=15705 |
thanks για την βοηθεια αλλα ακομη δεν εχω καταληξει καθως η διαφορα χρηματων ειναι μικρη.Αλλα δεν ζηταω κατι παραπανω σε αποδοση και για αυτο μαλλον για valeo με βλεπω.Απλα αν καποιος εχει δοκιμασει και τους 2 τοτε θα μπορει να πει ποιος και γιατι του φανηκε καλυτερος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|