PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ποδηλασία
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 233, 234, 235 ... 248, 249, 250  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούν 2012, 19:47:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κουκλακι!!
καλες βολες!! Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούν 2012, 19:48:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούν 2012, 21:31:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγειά & καλές βολτες με το ballistic! Περιμένουμε εντυπώσεις!

Μανθοοο Arrow ΕΠΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 12:18:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ ,έχω λιώσει στις βραδινές βόλτες,χτυπάει και το αεράκι από την θάλασσα και είναι μια χαρά.Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μου ,το ποδήλατο είναι καθαρά δρόμου,το γρανάζωμα βολεύει για να πας ξεκούραστα αποστάσεις,από κιλά είναι 13,10 μαζί με πετάλια και οπίσθιο και μπροστινό φως που τοποθέτησα,η σέλα του με έχει βολέψει παρα πολύ,η μπροστά ανάρτηση περνάει τις ελαφρές ανωμαλίες με άνεση στην άσφαλτο,αλλα δεν είναι για πολλά,όπως κατέβα ανέβα πεζοδρόμια και λακκούβες,θα νιώσεις αρκετό τράνταγμα.Σε γενικά πλαίσια είναι ένα πολύ καλο ποδήλατο για τα λεφτά του και θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να κινηθούν μονο σε άσφαλτο με άνεση και σβελτάδα.

Μια ερώτηση για 206 του 2004 φίλου μου δίπορτο με αεροτομή rc,υπάρχει βάσει για μεταφορά ποδηλάτου,ρώτησε σε ένα μαγαζί και του είπαν ότι λόγο της αεροτομής δεν μπορεί να βάλει.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 12:33:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ έχω βάση του praktiker, μπαίνει χωρις προβλημα και στο saxo & στο 206 κι ας εχει και οτι αεροτομή να ναι.

Ερωτήσεις:
1. Πως ρυθμίζω τoυς βραχίονες σε U-brakes? Παρότι το ελυσα τελείως, εβγαλα και το ελατήριο δεν το κατάλαβα. Το προβλημα είναι ο ενας απο τους δυο ειναι ας πούμε προφορτισμένος με αποτελεσμα να εχει αλλη γωνία και τα τακακια δεν ισαπέχουν απο τα στεφάνια.

2. Ξέρετε καποιο μαγαζί που μπορώ να βρω αυτοκόλλητα ποδηλάτων γιατι προκειται να το βάψω.

3. Σχετικά με βαφή, ο Πέττας κανει ηλεκτροστατική με 30€. Εχει καποιος εμπειρία σχετική?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 12:35:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ετσι οπως ειναι η αεροτομη του 206 παιρνει κανονικα σχαρα με ιμαντες
δες μερικες σελιδες πιοι πισω που ρωτουσε το ιδιο ακριβως ο Πάνος

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 13:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ανεβασω φωτο.
Πρακτικερ 40€.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 14:48:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:

1. Πως ρυθμίζω τoυς βραχίονες σε U-brakes? Παρότι το ελυσα τελείως, εβγαλα και το ελατήριο δεν το κατάλαβα. Το προβλημα είναι ο ενας απο τους δυο ειναι ας πούμε προφορτισμένος με αποτελεσμα να εχει αλλη γωνία και τα τακακια δεν ισαπέχουν απο τα στεφάνια.

αν είχε σκοπό κάποιος τον ευχαριστώ αλλά ας μην ασχοληθεί, το εφτιαξα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 16:15:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
εγώ έχω βάση του praktiker, μπαίνει χωρις προβλημα και στο saxo & στο 206 κι ας εχει και οτι αεροτομή να ναι.

Ερωτήσεις:

2. Ξέρετε καποιο μαγαζί που μπορώ να βρω αυτοκόλλητα ποδηλάτων γιατι προκειται να το βάψω.

3. Σχετικά με βαφή, ο Πέττας κανει ηλεκτροστατική με 30€. Εχει καποιος εμπειρία σχετική?

1) το εφτιαξες
2) τι αυτοκολλητα? "ετοιμα" δυσκολο - τουλαχιστον δεν εχω κατι υποψιν... αλλα πολυ πιθανον να μπορουν να σου φτιαξουν ιδια με τα εργοστασιασα κατα παραγγελία - πιθανον και σε αυτους που φτιασχνουν γραφικα για αμαξια

3) μονο απο ζαντες και ηταν και ειναι "οκ" ...απλα τον κατηγορουν οτι εχει χοντρη αμμο για στην αμμοβολη και μετα βαζει πολυ ασταρι για να γινει λειο

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 18:42:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:

2. Αυτοκολλητα παιζουν απειρα στο e-bay. Τι μαρκα ψαχνεις ?

3. Εγω στο Πεττα εχω κανει 5 ποδηλατα (4 ατσαλακια κ'ενα συνχρονο ΜΤΒ)
Ειναι καλος ΑΛΛΑ θελει προσοχη. Το 90% της επιτυχους βαφης ειναι στην ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.

Δες αυτο: http://www.podilates.gr/node/7443

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 18:59:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στελιο, Μάνθο ευχαριστώ!
Τα αυτοκόλλητα είναι αυτου του μοντέλου

Στέλιο, πολύ χρήσιμος ο οδηγός σου!

Σχετικά με το χρώμα τώρα, πρέπει να του πάω εγώ, το φτιάχνει αυτός? Αρκει να του το δειξω σε φωτό? Πως γίνεται?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 19:37:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ετοιμο επιτελους (από την επισκευη) το αμορτισερ του scott...
ιστορικη αναδρομή + φωτο του τι και πως μολις βρω λιγο χρονο...
παντως δειχνει ετοιμο για πολεμο...
φερτε σκαλιά να τα ανεβω...χαχαχα οχι να τα κατεβω...χαχαχα

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2012, 20:11:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωωωωωωωωωωχχχχχχχχχ

6,9kg | 19,500$ | 30pcs
http://www.thetimetv.com/news-against-the-clock-with-the-hublot-all-black-bike-878-13
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούν 2012, 07:17:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενδιαφερον...και εντυπωσιακο...
αλλα επειδη το carbon θελει εμπειρια...

http://www.scott-sports.com/global/en/products/221861022/bike-foil-premium-m54/

Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούν 2012, 11:12:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

6,62kg ... το ενα χειρότερο απο το αλλο ειναι...
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούν 2012, 11:51:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Στελιο, Μάνθο ευχαριστώ!
Τα αυτοκόλλητα είναι αυτου του μοντέλου

Στέλιο, πολύ χρήσιμος ο οδηγός σου!

Σχετικά με το χρώμα τώρα, πρέπει να του πάω εγώ, το φτιάχνει αυτός? Αρκει να του το δειξω σε φωτό? Πως γίνεται?

Χρωματα εχει αυτος, θα πρεπει να διλεξεις εσυ απο αυτα που εχει.
(Δεν ειναι μπογιες, η ηλεκτροστατικη γινεται με πουδρες)

για αυτοκλλητα πχ αυτο:
http://www.ebay.com/itm/2-AUTHENTIC-GT-BMX-BICYCLE-FRAME-STICKERS-DECALS-AUFKLEBER-/180915262156?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2a1f63d2cc

http://www.ebay.com/itm/2x-GT-Bicycles-Frame-Sticker-Decal-Mountain-MTB-Sticker-/300422037866?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item45f28c816a

http://www.ebay.com/sch/Cycling-/7294/i.html?_sop=15&_from=R14&_nkw=gt+decals&_dmd=2&_armrs=1&LH_AvailTo=80&rt=nc

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Ιούν 2012, 13:50:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.hummerbikes.gr/
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2012, 01:21:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"ετσι" για να γουσταρουεμ

2011_10_09_ymhtos_M5_photoman-(2)-edited by optikamaggel, on Flickr
Twisted evil Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2012, 09:17:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τούμπανα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2012, 13:27:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumb Left Thumb Left Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 233, 234, 235 ... 248, 249, 250  Επόμενη
Σελίδα 234 από 250

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης