PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

κινητηρας-σασμαν

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
JIM-B17 (JIM)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.1 (8V) 2003

Ένταξη: 24 Ιούν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιούν 2012, 21:36:38    Θέμα δημοσίευσης: κινητηρας-σασμαν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια!!!!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...εχω ενα peugeot 206 1.1 tou 2003 μοντελο και θα ηθελα να του βαλω μοτερ απο 106 rallye...γνωριζει κανεις αν γινεται η συγκεκριμενη μετατροπη?κ αν πρεπει να αλλαξω σασμαν??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούν 2012, 08:08:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα παντα ολα πρεπει να αλαξεις, μοτερ, σασμαν, ιμιαξονια , εγκεφαλο εννοειται... καλυτερα πουλα το και παρε ενα 206 1.6 κατευθειαν σχεδον ιδιο μοτερ με το ραλακι εχει και αν βαλεις και ραλοεκεντρα και ραλοχταποδο εκει εισαι βασιλιας...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
JIM-B17 (JIM)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.1 (8V) 2003

Ένταξη: 24 Ιούν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούν 2012, 15:29:32    Θέμα δημοσίευσης: κινητηρας-σασμαν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φίλε μου σε ευχαριστώ!!απλά είχα βρει ένα μότερ από 106 κ έλεγα μήπως ήταν απλη μετατροπή!!αλλά έχεις δίκιο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης