PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος.207 RC ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nick sapanidis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rc

Ένταξη: 20 Δεκ 2009
Τόπος: ΚΟΖΑΝΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούν 2012, 18:36:55    Θέμα δημοσίευσης: Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος.207 RC ΠΡΟΒΛΗΜΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια εχω παρατηρησει οτι τελευταια οταν κανω ανοιγματα ακουγεται σε καποια φαση απο την μηχανη μπροστα σαν να φευγουν πετρες μεσα απο σωληνα...σαν να ξεκολαννε κομματια....αμα γνωριζει καποιος κατι η εχει περασει κατι παρομοιο ας μου πει γνωμες.....το αμαξι ειναι μαμα..ευχαριστω πολυ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nick sapanidis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούν 2012, 18:38:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σορρυ που ανοιξα καινουριο θεμα αλλα δεν βρηκα κατι παρομοιο....
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούν 2012, 19:21:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σου κοβει το γκαζι την ωρα που το κανει?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nick sapanidis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούν 2012, 19:24:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι...καταλαβαίνω ότι κόβει το αμάξι για δευτερόλεπτο,ακούγεται ο ήχος που είπα και μετα συνεχίζει κανονικά χωρίς να κόβει...
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούν 2012, 19:26:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πυράκια.
Φοράς πρόγραμμα?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
nick sapanidis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούν 2012, 19:27:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι...Μαμα ειναι...
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούν 2012, 19:33:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίσως η βενζινη που βαζεις δεν ειναι και τοσο καλή ποιοτικά και τωρα με τις ζεστες ζορίζεται. Δοκιμασε να το δουλεψεις με 100άρα (που βασει κατασκευαστη, μονο 100άρα δουλευει το RC).

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
nick sapanidis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούν 2012, 19:36:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με 100 δουλεύω μόνο αλλα την τελευταία φορά δεν βρήκα και έβαλα 95αρα..λες να είναι απο αυτο;;;
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούν 2012, 19:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nick sapanidis έγραψε:
Με 100 δουλεύω μόνο αλλα την τελευταία φορά δεν βρήκα και έβαλα 95αρα..λες να είναι απο αυτο;;;

Το πιθανότερο! Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούν 2012, 19:41:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ειδικα στον εγκεφαλο σου που συνηθισε να καιει 100άρα και εχει ψηλα τα αβανς, η 95άρα του πέφτει λιγη, ειδικα με τις ζεστες...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
nick sapanidis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούν 2012, 19:48:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μακαρι να ειναι αυτο φιλε μου...θα γεμισω 100αρα αφου αδειασει τελειως και ευχομαι να ειναι ολα οκ...ευχαριστω πολυ παντως...
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούν 2012, 10:11:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο, πόσα χιλιόμετρα έχει το αυτοκίνητό σου;

Το πρόβλημα που παρατηρείς είναι πάρα πολύ κακό. Κανονικά ακόμη και με 95άρα δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται ποτέ (εκτός κι αν έχεις νερό αντί για βενζίνη στο ρεζερβουάρ σου).

Αν συνεχιστεί τότε θα πρέπει να αρχίσεις να ελέγχεις τον κινητήρα σου εις ό,τι αφορά το χρόνισμά του, τον τεντωτήρα καδένας του κλπ.

Προς Θεού μόνο μη συνεχίσεις να το πιέζεις, γιατί δεν είναι λίγα τα εργοστασιακά 207 που έχουν σπάσει πιστόνι.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
nick sapanidis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούν 2012, 11:14:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω 38.000χλμ salex..εχω κανει και το δευτερο service χωρις ομως να αλλαξουμε τα μπουζι...θα παω για service συντομα γιατι πλησιαζει ο καιρος και θα δουμε τι θα γινει..μακαρι να μην ειναι τιποτα σοβαρο...
Επιστροφή στην κορυφή
nick sapanidis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 rc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Ιούν 2012, 13:07:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια αδειασε τελειως το ντεποζιτο...γεμησα παλι με 100αρα και μετα απο καποια χλμ το αυτοκινιτο δουλευει παλι σωστα χωρις να ακουγεται τιποτα...μαλλον εφαγα φολα απο τον βενζινα....θα το ψαξω παντως και στο servise...ευχαριστω πολυ για την βοηθεια....
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούν 2012, 14:04:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πυρακια σιγουρα!!

Παντα βαζω 100αρα, μια φορα εβαλα 95αρα και μεσα σε 2-3 λεπτα οδηγησεις χτυπαγε πυρακια.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Citroen Xsara 1.4 (8v) coupe 1999

Ένταξη: 11 Ιαν 2005
Τόπος: Πειραιας-Κερατσινι-Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιούν 2012, 09:34:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ελεγα μαζι με 95αρα βαζουμε ακετονι και νομιζω εισαι ΟΚ χωρις πυρακια.

Γενικα ειτε 95 ειτε 100 η ακετονι σε θεματα κακης ποιοητας βενζινης ειναι ο καλυτερος συμμαχος για την αποφυγη περιπτωσης πυρακια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης