Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
gpol86 (Γιώργος) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8v) XS (2002)
Ένταξη: 19 Ιούλ 2010 Δημοσιεύσεις: 43 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιούν 2012, 00:12:09 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Σπασμένη πόρτα; |
|
|
Καλησπέρα παιδιά. Μόλις πριν λίγες μέρες έφτιαξα τη χαλασμένη ηλιοροφή και σήμερα απέκτησα νέο πρόβλημα. Ε, δε μπορούσε να μείνει φτιαγμένο το αμάξι, είναι γνωστό ότι δεν του αρέσει να δουλεύουν όλα! Τουλάχιστον έχω στόχους στη ζωή μου, πάντα θα υπάρχει κάτι που πρέπει να επισκευαστεί...
Σήμερα το βράδυ λοιπόν (με τον αέρα να έχει ξεσκιστεί κυριολεκτικά), όπως έβγαινε η κοπέλα μου από το αμάξι, της έφυγε η πόρτα και άνοιξε με φοβερή δύναμη μέχρι το τέρμα, όπου και κοπάνησε κάνοντας ένα δυνατό "κρακ". Βγαίνω να δω τι έγινε και διαπιστώνω ότι η πόρτα δεν κλείνει εύκολα, σαν κάπου να βρίσκει και θέλει ζόρι για να κλείσει. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να έχει χαλάσει και πόσο περίπου μπορεί να μου στοιχίσει..; Ευχαριστώ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teo106 16v 2001 (θεοφιλος) Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001
Ένταξη: 15 Οκτ 2009 Δημοσιεύσεις: 167 Τόπος: κερκυρα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιούν 2012, 01:09:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πρεπει να σου χαλασε το "στοπ" της πορτας...... ενα λαμακι ειναι που φαινεται οταν ανοιγεις την πορτα,ενδιαμεσα απο τον πανω και τον κατω μεντεσε.......
στριβω με γαλλο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιούν 2012, 10:33:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μακάρι να είναι κάτι τέτοιο... Πάντως η πόρτα δεν πάει βάρκα στο γιαλό, έχει κανονικά την αντίσταση που είχε πάντα (και σταματάει και στην πρώτη "σκάλα"). Απλά δυσκολεύεται αρκετά στο κλείσιμο! Τέλος πάντων, αύριο θα πάω στο φανοποιό και ελπίζω να τη γλιτώσω φτηνά... Ευχαριστώ και πάλι και καλή ψήφο!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TopGear (Χρήστος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more
Ένταξη: 03 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 993 Τόπος: Pole Position
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιούν 2012, 11:47:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gpol86 έγραψε: | Μακάρι να είναι κάτι τέτοιο... Πάντως η πόρτα δεν πάει βάρκα στο γιαλό, έχει κανονικά την αντίσταση που είχε πάντα (και σταματάει και στην πρώτη "σκάλα"). Απλά δυσκολεύεται αρκετά στο κλείσιμο! Τέλος πάντων, αύριο θα πάω στο φανοποιό και ελπίζω να τη γλιτώσω φτηνά... Ευχαριστώ και πάλι και καλή ψήφο!  |
Εμένα μου το κάνει αυτό το κλακ εδώ και κανά χρόνο. Όχι όμως πάντα.
Ωστόσο, στο κλείσιμο, δεν έχει θέμα, κανονικότατα όλα και χωρίς δύναμη.
Και μένα χτες μου άνοιξε με τον αέρα κι έκανε κλακ και λέω πάει έσπασε, αλλά δεν έγινε κάτι, ευτυχώς. Πρέπει να του ρίξω κάποια στιγμή μια ματιά όμως καλού κακού. Κόστος επισκευής ξέρει κανείς; Χωρίς να'χει άμεσο πρόβλημα η πόρτα, έτσι "προληπτικά" το λέω μη χειροτερέψει. Απλά κάνει αυτό το κλακ πού και πού αλλά σταματάει σε όλες τις σκάλες.
Ενημέρωσε για το τι θα σου πει ο φανοποιός, να ξέρουμε πάνω κάτω τι γίνεται.
My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιούν 2012, 16:50:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σημερα που το καθαριζα παρατηρησα οτι και η δικια μου πορτα του συνοδηγου στο κλεισιμο κανει ενα "κλακ" οταν περναει απο την πρωτη σκαλα.. ελπιζω να διορθωθει με γρασσωμα.. 
http://www.facebook.com/sarakinikorooms |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούν 2012, 19:32:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά το κρακ που ανέφερα, μου το έκανε όταν η πόρτα τερμάτισε στο άνοιγμα! Και ήταν και αρκετά δυνατό μάλιστα! Αυτό που λέτε εσείς μάλλον είναι κάποιο τριξιματάκι, μου το κάνει κι εμένα εδώ και χρόνια η πόρτα του οδηγού, όποτε το θυμάμαι τη γρασσάρω λίγο και σταματάει για μερικούς μήνες, μετά ξανά τα ίδια κλπ... Δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα! Σήμερα πέρασα από το φανοποιό, κοίταξε την πόρτα και μου είπε ότι ευτυχώς δεν έσπασε κάτι. Απλώς στράβωσαν λίγο οι μεντεσέδες, με αποτέλεσμα στο κλείσιμο η πόρτα να "σηκώνεται" λίγο και να κλείνει δύσκολα. Μου τους ίσιωσε και τώρα δόξα τω Θεό κλείνει μια χαρά (χωρίς να πληρώσω τίποτα)! :D |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούν 2012, 14:43:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τι να σου κάνει κι αυτή άμα φυσάει 10 μποφόρ... Απλά στο εξής θα βγαίνω και θα της ανοίγω σαν σωστός τζέντλεμαν.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|