PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβλημα με μπουλονι σε 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 26 Νοέ 2010
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούν 2012, 10:00:50    Θέμα δημοσίευσης: Προβλημα με μπουλονι σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα. Εχω το εξης προβλημα. Μου εχει κλοτσησει το ενα μπουλονι απο τον πισω τον τροχο. Γνωριζει κανεις να μου πει αμα ηπαρχει καποια λυση? Να πω οτι δεν εχουν χαλασει οι βολτες απο το μπουλονι αλλα απο το ακρο μεσα.
Αμα μεινει ετσι υπαρχει προβλημα?
Η ειμαι για να ψαχνω για αξονα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούν 2012, 13:55:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειχα παθει το ιδιο στο 206.. ειχα παει να μου αλλαξουν τις ζαντες και μου το κλωτσισαν χωρις να το ξερω.. ημουν με 3 μπουλονια για περιπου 8 μηνες και στην μπροστα αριστερη ζαντα..! οταν πηγα να βαλω μπουλονι δεν εμπαινε με τπτ.. μου το εφτιαξαν οταν αλλαξα φρενα. (το πως δεν το θυμαμαι)

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sNicaKoS (Σοφοκλής)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106 1.6 (8v) rallye 1998

Ένταξη: 05 Σεπ 2011
Τόπος: Καβάλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούν 2012, 14:46:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με ένα κολαούζο πιστεύω άμα φτιάξεις καινούργιο πάσο 1 χαρά θα είσαι!
η στην χειρότερη περίπτωση να αλλάξεις 1 Μουαγιέ σε εκείνον τον τροχό όχι κ ολόκληρο άξονα..και το καλύτερο θα είναι να μην το αφήσεις έτσι πάντως..

106
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούν 2012, 15:10:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πιο πιθανο ειναι να θελει ενα απλο καθαρισμα το σπειρωμα,συνιθως τα μουαγιε ειναι πιο γερα απο τα μπουλονια.Τωρα στην Ελλαδα ζουμε καποιος μπορει να καταφερει το αναποδο .Σαν δουλεια δεν ειναι τιποτα τρελο διορθωνετε ευκολα,μην το αφησεις ειναι κριμα,καθε σοβαρο συνεργειο η θα χει η θα σε στειλει ισως σε καποιο μηχανουργειο
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούν 2012, 16:25:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο και μενα ειχε γινει το μουαγιε ισιο......με 3 μπουλωνια δεν εχεις θεμα παντως....εγω για να μην αλαξω ακρο ελαβα helicoil αλλα ηταν για ψυχολογικους λογους οχι οτι θα το κραταγε...παντως η λυση ειναι μουαγιε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιούλ 2008
Τόπος: Σαλαμίνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούν 2012, 19:40:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μέτρα το σπείρωμα στο μπουλόνι,μέτρα κ το βήμα(το κενό ανάμεσα στα σπειρώματα),πάρε τον ανάλογο κολαούζο κ πέρνα το ένα χεράκι.Πιθανότατα θα φτιάξει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούν 2012, 20:16:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μπουλονι μπαινει δεν ειναι οτι δεν μπαινει καθολου απλα στο πολυ σφιξιμο κλοτσαει.Αμα το σφιξεις ελαφρα χαζοπιανει. Αλλα θα το ψαξω για να παω να το φτιαξω πουθενα.

Φιλε android αυτος που μαλλον καταφερε το αναποδο ειμαι εγω ο ιδιος οποτε δεν εχω να κατηγορησω κανεναν αλλον παρα μονο εμενα. Και να φανταστεις το κλοτσησα με τον σταυρο. Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούν 2012, 20:22:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε σωζει μονο να περασεις μεσα στο μουαγιε σου helicoil (με το ιδιο πασο με τα μπουλονια σου εννοειται)......... αλλιως αλλαγη μουαγιε..... τιποτα αλλο...

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούν 2012, 20:30:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aυτο το helicoil δεν ειναι σαν κολλα? Καθε φορα που θα πρεπει να βγαζω την ζαντα θα πρεπει να ξαναβαζω?
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούν 2012, 21:39:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallakias22 έγραψε:
Aυτο το helicoil δεν ειναι σαν κολλα? Καθε φορα που θα πρεπει να βγαζω την ζαντα θα πρεπει να ξαναβαζω?

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.bombayharbor.com/productImage/0241454001201340700/Helicoil_Screw_Thread_Inserts_Helicoil_Wire_Thread_Inserts.jpg&imgrefurl=http://www.bombayharbor.com/Company/56243/Helicoil_Singapore_Thor_International_Company.html&h=318&w=484&sz=28&tbnid=07XpC5VcEsi8KM:&tbnh=91&tbnw=138&prev=/search%3Fq%3Dhelicoil%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=helicoil&usg=__-goaA2Z84twUuLAQfd23ffK_Z9U=&docid=NC1LOIMnqgpXOM&sa=X&ei=60jWT8fjBILMhAfdsNHQAw&ved=0CHwQ9QEwAQ&dur=495

οχι,δεν ειναι κολλα....σπειρωμα ειναι το οποιο τοποθετειται μεσα στο φαγωμενο σπειρωμα (στο μουαγιε στη δικη σου περιπτωση) και εχεις ξανα καινουριο σπειρωμα..... σαν εργοστασιακο...δεν βαζεις - βγαζεις συνεχεια....μια φορα το βαζεις και ειναι σαν το "μαμα " σπειρωμα

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούν 2012, 19:11:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο μπανει κατευθιαν η πρεπει να ανοιχτει μεγαλυτερη τρυπα για να μπει?
Γιατι αν πρεπει να ανοιχτει τρυπα δεν ξερω κατα ποσο καλα θα γινει. Μηπως γινει στραβα και μπαινει μετα στραβα και το μπουλονι και εχω προβλημα.

Μαλλον ειναι καλυτερα να αλλαξω μουαγιε.

Γνωριζει κανεις ποσο περιπου κανει ενα μουαγιε?
Επιστροφή στην κορυφή
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούν 2012, 21:07:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάνεις λιγο μεγαλυτερη τρυπα,και μπαινει μεσα το χελικόιλ...... ενας σωστος "μαστορας" δεν νομιζω να το κανει στραβα........ παντως δεν θα εχεις κανενα προβλημα με το χελικόιλ.....

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης