PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

συμπεριφορά κατά την εκκίνηση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

Ένταξη: 02 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2012, 18:11:54    Θέμα δημοσίευσης: συμπεριφορά κατά την εκκίνηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα και χρόνια πολλά.

τον τελευταίο μήνα μου έχει παρουσιαστεί το εξής θέμα: κατά την πρώτη εκκίνηση , δηλαδή με το που βάζω μπροστά το αμάξι, πάω να ξεκινήσω και το αμάξι αντι να υπακούσει στο γκάζι που του δίνω, ψοφάει και πάει να σβήσει.

και αυτό μόνο στην πρώτη γκαζιά. απο την επόμενη και μετά όλα μέλι γάλα.

υπέθετα ότι το κάνει γιατί είναι κρύο. αλλά δε μπορεί με την πρώτη γκαζιά να ζεσταίνεται.

καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι!!!!! το έχει παρουσιασει και σε κανέναν άλλον αυτό???

όλα τα καινούρια αμάξια είναι ψεύτικα !.!.!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 15:11:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αισθητήρας θερμοκρασίας ή μοτεράκι ρελαντί.
Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 17:36:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Randy έγραψε:
Αισθητήρας θερμοκρασίας ή μοτεράκι ρελαντί.

αν ήταν αυτό δε θα έπρεπε να έχει ανεβασμενες στροφές.

εμένα είναι κάπου στις 1000 στροφές το ρελαντί όταν είναι ακόμα κρύο το αμάξι.

αν ήταν κάτι απο αυτά που λες, τότε οι στροφές θα ήταν στις 700- 800 όπως όταν είναι ζεστό.

αν μπορείς γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος, γιατί ίσως εγώ δεν κατάλαβα καλά την απάντησή σου.

Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 18:09:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χιλιομετρα?τρεμει μηπως κιολας?στο αφημα του συμπλεκτη?γενικα ειναι μαλθακο ακομα και ζεστο?φιλτρο αερος?καθαρισμος μπεκ?κακη καυση?ελεγχε κανα μπουζι και θα το δεις.κακη βενζινη?η το δοθλευεις μονο καμηλα????και εχει ψιλοκαπνισει?
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 19:46:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
αν ήταν κάτι απο αυτά που λες, τότε οι στροφές θα ήταν στις 700- 800 όπως όταν είναι ζεστό.

Λάθος. Ισα ίσα όταν είναι κρύο οι στροφές είναι στις 1000 μη σου πω και παραπάνω. Εμένα όταν το έκανε αυτό, ήταν αδύνατο να το ξεκινήσεις κρύο. Ειδικά αν ήσουν σε ανηφόρα, έριχνε απότομα στροφές και σα να έσβηνε.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 20:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω παντως οτι τα μυλτιπλεξ οπως αυτα δεν εχουνε μοτερακι ρελαντι
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 20:57:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαλτο μπρος και αστο ρελαντι για 1 λεπτο και δεν θα στο κανει..
Τιποτα δεν εχεις απλα αμαξι ειναι και πρεπει να ζεσταθει Wink
Επιστροφή στην κορυφή
lem-x24 (Θανάσης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.4 (16 V)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 19:50:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με όσα διάβασα και έψαξα, μάλλον πετελούδα είναι.

η αυτοψία βέβαια θα δείξει. το σάββατο πάει για σέρβις, έχει 60000 χιλιόμετρα.

οπότε θα την ανοίξουμε να δούμε αν έχει μαυρίλα- μάκα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 20:27:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καθαρισε την πρωτα φιλε μου.μην αφησεις να σου την αλλαξουνε.καθαρισε την καλα και βγαλε το εξω και ριχτου καμμια γκαζια.αλλαξε και το φιλτρο αερος
Επιστροφή στην κορυφή
michael-grivas (ΜΙΧΑΛΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT secret project

Ένταξη: 02 Αύγ 2011
Τόπος: ΒΟΛΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Απρ 2012, 04:08:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είχε κάποια βλάβη στην πεταλούδα δεν θα έπρεπε να το βγάλει σφάλμα στην οθόνη?
Το έβαλες σε κάποιο διαγνωστικό και ήταν όλα εντάξει?

Πωλείται 207 GT 350+ άλογα. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3505380/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tensai 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 26 Δεκ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάϊ 2012, 09:34:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω ακριβός (με ένα 307 του 2002 1400), το πήγα στη peugeot (σήμερα) και μου είπαν μοτέρ ρελαντί.

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το θέμα για κάποια πρόταση από πού θα μπορούσα να το βρω φθηνότερα.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάϊ 2012, 10:14:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tensai έγραψε:
παιδιά και εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω ακριβός (με ένα 307 του 2002 1400), το πήγα στη peugeot (σήμερα) και μου είπαν μοτέρ ρελαντί.

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το θέμα για κάποια πρόταση από πού θα μπορούσα να το βρω φθηνότερα.

εχουν οι TU5JP4 μοτερακι ρελαντι? το συγκεκριμενο παιδι βεβαι εχει τον 1.4, αυτος εχει μοτερ ρελαντι?

Παντος η πεταλουδες μας και οι μαπ μας να ξερεται καθε 7μηνες το πολυ γινονται ΧΑΛΙΑ!! μαυριλα, λαδιλα οτι σκ**α θελετε εχουν πανω. με αποτελεσμα το αμαξι να χανει αποκριση νευρο, σταθερο ρελαντι .
Μολις τα καθαριζω (μαπ 2 λεπτα υποθεση ακριβος, μια βιδα ειναι) και πεταλουδα κανα δεκαλεπτο (3 βιδες απλος πρεπει να βγει ο σωληνας της εισαγωγης - αλλες 2 βιδες) το αμαξι αλλαζει προς το καλυτερο δραματικα!!

και αυτο σε 6-7 μηνες μονο. Οσοι δεν εχετε καθαρισει ποτε ΒΡΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ καποιον να σας το κανει . θα νομιζετε οτι πηρατε αλλο αμαξι!!

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)

Ένταξη: 06 Δεκ 2011
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Μάϊ 2012, 10:36:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
tensai έγραψε:

εχουν οι TU5JP4 μοτερακι ρελαντι? το συγκεκριμενο παιδι βεβαι εχει τον 1.4, αυτος εχει μοτερ ρελαντι?

Παντος η πεταλουδες μας και οι μαπ μας να ξερεται καθε 7μηνες το πολυ γινονται ΧΑΛΙΑ!! μαυριλα, λαδιλα οτι σκ**α θελετε εχουν πανω. με αποτελεσμα το αμαξι να χανει αποκριση νευρο, σταθερο ρελαντι .
Μολις τα καθαριζω (μαπ 2 λεπτα υποθεση ακριβος, μια βιδα ειναι) και πεταλουδα κανα δεκαλεπτο (3 βιδες απλος πρεπει να βγει ο σωληνας της εισαγωγης - αλλες 2 βιδες) το αμαξι αλλαζει προς το καλυτερο δραματικα!!

και αυτο σε 6-7 μηνες μονο. Οσοι δεν εχετε καθαρισει ποτε ΒΡΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ καποιον να σας το κανει . θα νομιζετε οτι πηρατε αλλο αμαξι!!

Αν βγω εκτος θεματος συγνωμη....Νομιζω ομως οτι δεν ειναι και κατι το σπουδαιο να καθαρισεις πεταλουδα και μαπ.Τουλαχιστον απο οτι ειδα οταν καθαρισαν τα δικα μου.Απλα πρεπει να βγει η βιδα του μαπ οπως πολυ σωστα ειπε ο Αλεξανδρος και η εισαγωγη ειτε εργοστασιακο φιλτροκουτι η οτι αλλο φοραει ο καθενας.Εγω παντως οταν καβαλησα το αμαξι μου μετα απο καθαρισμο των παραπανω νομιζα οτι οδηγουσα αλλο αυτοκινητο.Α μου εσβησε κιολλας 2 φορες επειδη δεν το ειχα συνηθισει ετσι.Ειχα καλυτερη αποκριση στο γκαζι.Τον επομενο παντος καθαρισμο θα τον κανω με τα χερακια μου.Ετσι και αλλιως δεν βαζουν καποιο δυσευρετο υλικο.Σπρει για καθαρισμο καρμπυρατερ βαζουν..... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης