PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

37 ΡΑΛΛΥ Δ.Ε.Θ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Σεπ 2003, 18:10:38    Θέμα δημοσίευσης: 37 ΡΑΛΛΥ Δ.Ε.Θ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΝΙΚΟΣ στις Σαβ 20 Σεπ 2003, 10:55:13, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 11:43:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγινε κατι περιεργο για τα Ελληνικα δεδομενα των αγωνων.

1 Γενικης ο Τσολακιδης με 306 MAXI.Δικινητο εριξε τετρακινητο TURBO σε αγωνα.Και ποιον Question Τον Κυρκο Shocked Και μαλιστα σε πολλες ειδικες η διαφορα εφτανε και τα 7 δευτερολεπτα.

Επιτελους.Οχι γιατι τωρα τελευταια οταν λεγανε για γρηγορα αυτοκινητα ολοι λεγανε για 4*4 TURBO.Λες και μονο αυτα ειναι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Νικόλαος (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 xsi

Ένταξη: 09 Απρ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 12:00:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρέθηκα στην εκκίνηση πρέπει να ήσουν Νίκο με το κόκκινο 106 Νουμερο 70 αν δε κάνω λάθος.Τι θέση τερμάτισες?

Τίποτα δεν γίνεται χωρίς το τίποτε..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 12:03:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι φιλε μου δεν ειμουνα εγω. Ο συμφορουμας μας glf ηταν και φιλος μου.Ενα μπραβω ξανα στο Νικολα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 12:13:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oντως πολυ εντυπωσιακο το αποτελεσμα του Τσολακιδη,οχι γιατι νικησε τον κυρκο,αλλα γιατι το δευτερο κιτ καρ τερματισε 30 δευτερα πισω του.
Και το οδηγουσε ο ημιεπαγγελματιας,ταλαντουχος και υποψηφιος πρωταθλητης Χατζητσοπανης.

Ο Κυρκος οπως ειπωθηκε,ειχε προβληματα στο μοτερ το οποιο ρεταριζε.
Οποτε ενδεχομενως να εχασε απο αυτο.

Οπως ειπα το σημαντικο ειναι οτι ο Τσολακιδης στην πρωτη του επαφη με το 306,και γενικα με κιτ καρ,νικησε πολυ πιο εμπειρους αντιπαλους του,οπως ο Χατζητσοπανης, ο Ευσταθιου και ο Θεριακης(περσινος πρωταθλητης)

Επισης καλη μαχη εγινε με τα 2 αδερφια τους ιαβερηδες στην Α6 με τη διαφορα στο τελος να ειναι μολις 6 δευτερα!

Νικο,πως τον ειδες τον δικο μας εδω στην πατρα , Ξενο?
Τερματισε τριτος Ν2!

Συγχαρητηρια ακομα μια φορα στον glf!
Ερασιτεχνης που κανει τι κεφι του και διακρινεται επισης!
Παντα τετοια!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 14:28:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy άλλος έχει το όνομα κι άλλος έχει τη χάρη! (ΝΙΚΟΣ - glf) Very happy

άμα θέλετε να δείτε το ΝΙΚΟ σε ειδική, πέστε στον Τάσο να πιάσει το Photoshop.. Very happy

σε τσιγκλάω μπάς και το πάρεις απόφαση!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 14:41:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:

Νικο,πως τον ειδες τον δικο μας εδω στην πατρα , Ξενο?
Τερματισε τριτος Ν2!

Συγχαρητηρια ακομα μια φορα στον glf!
Ερασιτεχνης που κανει τι κεφι του και διακρινεται επισης!
Παντα τετοια!

Τους δικούς σου τους βρήκα στην απονομή, που κάτσαμε στο ίδιο τραπέζι και τα είπαμε λίγο, ήταν κι ο Γκιόκας. Ωραίος τύπος και τερμάτισε.. 2ος !! στα Ν/2.
Ο Αργυρίου που μας πήρε τα πάσα για άλλη μια φορά, κόπηκε στον τελικό τεχνικό έλεγχο (για σινεμπλοκ, όχι και τίποτα ουσίας), μαζί με άλλα 3 αυτοκίνητα !! και έτσι όλοι κερδίσαμε μια θέση... και κρίμα δηλαδή γιατί δίνεται πάτημα σε όποιον αμφισβητεί τους χρόνους του..

Κατά τα άλλα, για μένα ήταν ένας πολύ όμορφος, μεγάλος και απαιτητικός αγώνας που ευτυχώς είχα καλά γραμμένο και δεν είχαμε παρατράγουδα. Είδα πολλές εξόδους και το έχω πάρει απόφαση ότι χωρίς καλές και σίγουρες σημειώσεις είναι καθαρή μαλ@!κια να τρέξεις για θέση... εκτός από αυτά που βλέπεις φυσικά.

και γω είχα πολλά κέφια και σε όλο τον αγώνα ψιλοπλάσάριζα το αμάξι, ενώ στο Χολομόντα ο Γιώργος (συνοδηγάρα) κουράστηκε την πρώτη φορά να διαβάζει !! είχε και αρκετό τρακ γιατί με τόσα δέντρα και εξόδους που έβλεπε, και το 106 να γλυστράει, δεν ένιωθε και πολύ άνετα! και η πλάκα είναι ότι λίγες φορές τον είδα να κοιτάει το δρόμο για να.. απολάυσει πλασάρισμα και να μη μου λέει την επόμενη στροφή !! χεχεχ του την έλεγα και γελούσαμε. κατα τα άλλα είμουν αρκετά σοβαρός και συγκεντρωμένος και δεν του μιλούσα πολύ από την ενδοσυνενόηση γιατί τα έλεγε σωστά.. 17 λεπτά συγκεντρωμένη οδήγηση με σημεία με 4αρτες σε πολύ κόσμο..

και είχα και 2 άσχημα χασίματα από το πίσω μέρος που διόρθωσα με πολύ ανάποδο και γκάζι στα κατηφορικά του Χολομώντα... το ένα είναι και σε κασέτα και ανυπομονώ να το δώ!!

Εγώ το καταχάρηκα γιατί πέρασα καθαρά 3 αυτοκίνητα στην κλάση αν και ο ένας μας άφησε προς το τέλος. και το καλό είναι ότι με όλα τα παιδιά στην κλάση, που βρισκόμαστε σε κάθε αγώνα έχουμε γίνει γνωστοί και τα λέμε πάντα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 02:03:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο glf! Πολύ σε χαίρομαι!! Very happy Very happy

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 08:33:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χθες είδα το σώσιμο από εξωτερική κάμερα !!! ααααα τρελαίνομαι !!!

ερχομαι σε ευθεία ψιλοκατηφορική και πάνω στα τελειώματα από τα φρένα κάνει ένα ελαφρύ πήδημα εκεί που... ξεκινάει η στροφή..

εγώ το βλέπω ότι θα πηδήξει αλλά μπήκα με λίγα περισσότερα και τελευταία φρένα και στο πηδηματάκι φεύγει το πίσω μέρος....

ε και να κάνω ανάποδο με γκάζι και να φαίνεται στην κάμερα το ραλί να γλυστράει και να βγάζουν καπνούς τα λάστιχα !!!!! πολύ γέλιο και το έκανα μπροστά στους Κοζανίτες...
και η πλάκα είναι ότι μας είχαν πει στο τηλ ότι εκεί έχει υγρασία...

και η πλάκα είναι ότι στο δεύτερο πέρασμα έκανα το ίδιο πράμα και χειρότερα!

και το γαμ#+ο είναι ότι η μέσα κάμερα πήρε μόνο μισό Χολομώντα .... Mad

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 08:41:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο πηγατε ειδατε τις κασσετες και δεν ειπατε τιποτα Question Sad Sad Sad Ωραιοι ρε μπραβω Mad

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 12:21:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μη τρελαίνεσαι, τις είδαμε αργά το βράδυ στο σπίτι του Ανέστη, που είχε και την κάμερα. Περιμένω να μου κάνει κοπια και να δούμε..

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 13:44:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
χθες είδα το σώσιμο από εξωτερική κάμερα !!! ααααα τρελαίνομαι !!!

ερχομαι σε ευθεία ψιλοκατηφορική και πάνω στα τελειώματα από τα φρένα κάνει ένα ελαφρύ πήδημα εκεί που... ξεκινάει η στροφή..

εγώ το βλέπω ότι θα πηδήξει αλλά μπήκα με λίγα περισσότερα και τελευταία φρένα και στο πηδηματάκι φεύγει το πίσω μέρος....

ε και να κάνω ανάποδο με γκάζι και να φαίνεται στην κάμερα το ραλί να γλυστράει και να βγάζουν καπνούς τα λάστιχα !!!!! πολύ γέλιο και το έκανα μπροστά στους Κοζανίτες...
και η πλάκα είναι ότι μας είχαν πει στο τηλ ότι εκεί έχει υγρασία...

και η πλάκα είναι ότι στο δεύτερο πέρασμα έκανα το ίδιο πράμα και χειρότερα!

και το γαμ#+ο είναι ότι η μέσα κάμερα πήρε μόνο μισό Χολομώντα .... Mad

Απλα να σου υπενθυμισω την συζήτηση που καναμε την αλλη φορα στο chat που ειχες γράψει χαρακτηριστικα:

"Ρε παιδια μην τρελλαίνεσται.Δεν τρεχω και πολυ.Σχετικα αργα παμε στους αγωνες....."

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 16:42:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Απλα να σου υπενθυμισω την συζήτηση που καναμε την αλλη φορα στο chat που ειχες γράψει χαρακτηριστικα:

"Ρε παιδια μην τρελλαίνεσται.Δεν τρεχω και πολυ.Σχετικα αργα παμε στους αγωνες....."

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ναι ναι Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 19:20:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ δυστυχώς ήμουν στον τερματισμό(λόγω δουλειάς) και είδα εκεί όλα τα πληρώματα και τους γνωστούς!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 20:18:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy Very happy Very happy Very happy

ε μην ξεχνάτε ότι ήμουν προπονημένος σε άλματα!!!!! χεχεχεχεχεχεχεχε

θυμάστε τα 50 από το φαναρτζή μου ? χεχεχεχεχεχε

πάντως τι να πούμε για τον Αργυρίου που μου ρίχνει ένα λεπτό στο Χολομώντα ?

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2003, 10:58:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έβαλα φωτογραφίες στη σελίδα, μπορείτε να περάσετε

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Σεπ 2003, 11:18:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που ναι τα video με τα αλαμτα ρε απατεώναααααα

Question Question Question Question Question Question Question
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2003, 08:40:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να δείτε τι πλάκα έχουμε..

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2003, 08:50:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι τετοια κρατα τα να κανεις αρχειο για να τα βλεπουν αυριο μεθαυριο τα παιδια σου (αμα κανεις Very happy )και οι πιτσιρικαδες της γειτονιας.Οι αλλοι θα λενε για τον μπαμπα τους που ηταν λοκατζης και τα δικα σου θα λενε για τον πυροβολημενο μπαμπα τους που ετρεχε στα ραλυ και εκανε αλματα στις ΄΄απλες΄΄ Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Σεπ 2003, 15:00:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε γι'αυτό τα βάζω στο δίκτυο, για να μείνουν. παιδία που θα βρώ.... Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελληνικοί Αγώνες Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης