Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
xristos (xristos) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 THP (16v) Rallye (2007)
Ένταξη: 16 Φεβ 2012 Δημοσιεύσεις: 27
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάϊ 2012, 16:58:35 Θέμα δημοσίευσης: 207 φιλτροχοανη! |
|
|
γεια σας παιδια! εχω ενα 207 rallye και θελω να το περασω μια χοανη πανω. Ειχα περασει μια παλια αλλα απλος ειχα βγαλει το φιλτροκουτι και περασα την χοανη εκει, μου αρεσε το σκασιμο που εκανε αλλα δεν μου αρεσε η δουλεια, θελω να γινει με σωστο τροπο. λοιπον που ειναι πιο καλα να τοποθετηθει μια χοανη? στην θεση που ειναι το φιλτροκουτι ? η να καταργησω τελειως ολη την γραμη και να την τοποθετησω μπροστα στην τουρμπινα ? και αν την τοποθετησω μπροστα στην τουρμπινα τι γινετε με τις αναθυμιασεις ? ξερω εχει γινει ενα ποστ πιο πανω αλλα δεν εχω χρονο να κατσω να διαβασω 300 σελιδες για να καταληξω καπου  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάϊ 2012, 17:20:47 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 φιλτροχοανη! |
|
|
xristos έγραψε: | ξερω εχει γινει ενα ποστ πιο πανω αλλα δεν εχω χρονο να κατσω να διαβασω 300 σελιδες για να καταληξω καπου  |
Κατανοεις οτι απο αυτο και μονον που γραφεις,δεν θα ειναι παραλογοι οι mods αμα στο κλειδωσουν και στο διαγραψουν... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάϊ 2012, 19:19:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μην αποπερνεις τους νεους ες στελιο,θα μεινουμε μονο εμεις οι παλιογεροι στο φορουμ
λοιπον φιλε χρηστο,εντελως περιληπτικα,καταργεις ολη την γραμμη,(εκτος αν βρεις τροπο να στελνεις δροσερο αερα εκει πισω)κ τις αναθυμιασεις τις βγαζεις εντελως εξω,δε πειραζει!!
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάϊ 2012, 21:34:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν τον αποπαιρνω ρε,απλα να σκεφτομαστε λιγο και τους αλλους που συμμαζευουν το μπρδελο καθε φορα που εμας μας ταβλωνει να κανουμε το forum πτανα...
500 σελιδες εχει για αυτο το θεμα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|