PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rc wastegate
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάρ 2012, 21:49:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Πάρη, μην παιδεύεσαι άδικα.

Αν καταφέρεις και βάλεις αναβαθμισμένη wastegate υποπίεσης (vacuum controlled), όπως είναι η εργοστασιακή μας (που τέτοια φτιάχνει μόνο η Forge) το μόνο που θα καταφέρεις είναι ο εγκέφαλος να κόψει τον παλμό ελέγχου της τουρμπίνας.

Ούτε περισσότερη πίεση θα δεις, ούτε και τίποτα διαφορετικό από αυτό που έχεις τώρα.

Όλες τα άλλα wastegate actuators του κόσμου είναι πίεσης - boost controlled.

Στα μεν εργοστασιακά ρουφάς, στα δε aftermarket από Ibiza φυσάς για να κουνηθεί το βαρελάκι. Μόνο έτσι μπορεί να καταλάβεις τη διαφορά.

Αν πας να βάλεις το μεν στη θέση του δε, δεν λειτουργεί τίποτα.
Δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το ένα το άλλο κι ας μοιάζουν οπτικά, γιατί λειτουργούν διαφορετικά.
ναι το εχω καταλαβει πως οι αλλες δε δουλευουν απλα νομιζα οτι αυτη θα κανει κατι...οχι στο δικο μου αλλα σε καποιο βελτιωμενο ισως δωσει κατι.Στο site της forge δεν την εχει γι αυτο την εβαλα εδω μηπως βγαλουμε ακρη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GGiannis (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 17 Μάρ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 13:09:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρη απο οτι καταλαβες η μονη λυση ειναι μπιελοπιστονα και external Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
michael-grivas (ΜΙΧΑΛΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 GT secret project

Ένταξη: 02 Αύγ 2011
Τόπος: ΒΟΛΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάρ 2012, 00:38:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα μιλάς σωστά!!!! Very happy

Πωλείται 207 GT 350+ άλογα. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3505380/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάρ 2012, 09:52:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού ξέρουμε που θα πάει η βαλίτσα, γιατί να το καθυστερούμε; Laughing

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vaggelisgr (vaggelis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 B.T ΣΦΥΡΙ

Ένταξη: 19 Μάϊ 2009
Τόπος: Ιωαννινα, Ηπειρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάρ 2012, 16:01:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα αυτη η wastegate της forge μπανει σε δικο μας τurbo υβριδιο?
Γιατι προς τα κει με παει η δουλεια και λεω να δοκιμασω κατι ανθεκτικοτερο..
Εχει διαφορες απο μοντελο σε μοντελο (RC, LEMANS, GT, RALLYE ) η μαμα?
Αν μας χαιρετισει και η μαμα ξαναβαζουμε μια ιδια και οσο αντεξει?
Ρωταω για τη μαμισια γιατι εχω μια στην αποθηκη μου που καθεται κουμπωμενη και σχεδον ακαυτη αν ειναι να το φρεσκαρω ετσι.

Έχει πλάκα να περνάς και να βαράνε συναγερμοί...
Επιστροφή στην κορυφή
vaggelisgr (vaggelis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 B.T ΣΦΥΡΙ

Ένταξη: 19 Μάϊ 2009
Τόπος: Ιωαννινα, Ηπειρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάϊ 2012, 07:05:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

michael-grivas έγραψε:
Εγώ για να πω την αλήθεια όταν το είχα υβριδικό την χρειάστηκα.
Με πίεση στο 1.7 η μαμά wastegate τα έπαιξε.
Έτσι αναγκάστηκα και έβαλα wastegate forge και σε συνδυασμό με boost controler έκανα την δουλεία μου.

Kαλημέρα μιχάλη μήπως μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες μιας και είμαι στο στάδιο που περιγράφεις..και είμαι σε δίλημμα αν αξίζει να ασχολούμαι άλλο με τη μαμά w/g..

Έχει πλάκα να περνάς και να βαράνε συναγερμοί...
Επιστροφή στην κορυφή
jonnakosgt (jonnakosgt)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 14 Ιαν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Νοέ 2012, 12:21:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΦΟΡΑΩ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΑΠΟ rc ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΑΛΩ WASTEGATE τησ FORGE..αλλα δε βρισκω κατι για την RC.μου λεν οτι δεν εχοθν βγαλει ακομα για το δικο μασ.αν κσερεται κατι πειτε μου.ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Νοέ 2012, 12:36:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

jonnakosgt έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΦΟΡΑΩ ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΑΠΟ rc ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΑΛΩ WASTEGATE τησ FORGE..αλλα δε βρισκω κατι για την RC.μου λεν οτι δεν εχοθν βγαλει ακομα για το δικο μασ.αν κσερεται κατι πειτε μου.ευχαριστω

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου σε ένα site του εξωτερικού w/g για τον thp. Για στείλε ένα mail στη forge (forgemotorsport.co.uk).

Edit: http://burbagemotorsport.co.uk/#/fmacds3-turbo-actuator-ds3/4556270907 στη προηγούμενη σελίδα.
Επιστροφή στην κορυφή
jonnakosgt (jonnakosgt)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Νοέ 2012, 12:50:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΙΛΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΣΙΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ FORGE..ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Νοέ 2012, 13:50:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν υπαρχει wastegate forge για rc-gt,επειδη ειναι πολυπλοκο δεν εχουν καταφερει να κατασκευασουν,αυτη την απαντηση μου εδωσαν το καλοκαιρι που μιλησα μαζι τους..

Μπορεις να χρησιμοποιησεις μια universal μαζι με boost controller,αναλογα τι θελεις να πετυχεις..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
jonnakosgt (jonnakosgt)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Νοέ 2012, 14:04:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.να σε καλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης