PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Επιλογή αυτοκινήτου Diesel
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2012, 10:38:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γαμει και το stepway...
αν εβγαινε και 4κινητο ντιζελ θα ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ γα**το!!!!!!!!!!!!!!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2012, 10:47:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και η τιμή του γ@μάει ακόμα περισσότερο!

Αυτά που με προβληματίζουν είναι:
1) Παθητική ασφάλεια (2 αερόσακοι και δρόμο)
2) Stock ανταλλακτικών, αντιμετώπιση αντιπροσωπείας κλπ. Μιάς και μιλάμε για αυτοκίνητο που δεν πουλάει, σε συνδυασμό με την "αργοκίνητη" pga.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2012, 11:34:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kia Rio 1.1 Diesel, το καινούργιο. Λένε πολύ καλά λόγια! Αν δεν είχες στα απαιτούμενα τους επαρκείς χώρους, όμως, αβλεπί το Panda! Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2012, 11:43:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλοντας και μη Κωστή, το να πρέπει να μεταφέρεις (έστω και μιά στο τόσο) το μωρό (παιδικό καθισματάκι) μαζί με το καρότσι, πορτ-μπεμπέ πώς στο καλό λέγεται και όλα τα συμπράκαλά του είναι ένα θέμα... (κι εδώ κολλάει η πιθανή απόρριψη του panda, το οποίο συμπαθώ περισσότερο απ'όλα).
Βάλε και τις απαιτούμενες off-road δυνατότητες για να πηγαίνει στο μελισσοκομείο, μάνι-μάνι δε μένουν κ πολλές επιλογές (στα 15 μαξ)...

edit: τώρα είδα και το Rio... Ρε φίλε, είπαμε, να μη βάζει και φωτιά στο δρόμο αλλά όχι και μηδέν-εκατό ΔΕΚΑΕΞΙ Laughing Laughing Laughing (το γραψα ολογράφως να φαίνεται μπαμπάτσικο Razz )

Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

Ένταξη: 30 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2012, 12:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μάθει απόσταση απ'το έδαφος για το παντίδιο?

Ναι, είναι περίπου plenty cm. Laughing

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2012, 13:25:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@BTS: Μπα είναι πολύ ψηλό φιλαράκι, θα σουζάρει και θα σπινάρει να ούμε (ξέρεις εσύ Laughing Laughing Laughing )

Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2012, 13:30:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
@BTS: Μπα είναι πολύ ψηλό φιλαράκι, θα σουζάρει και θα σπινάρει να ούμε (ξέρεις εσύ Laughing Laughing Laughing )

...δεν θα απλώνει ρε παιδί μου στο μπαμ έτσι ψηλό που είναι, πως το λένε... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2012, 16:44:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Toyota Yaris 1,4 D.
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2012, 16:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θέλει να έχει κάποιο στοιχειώδες ύψος απ' ό,τι κατάλαβα, Σπύρο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2012, 16:54:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και χώρο παίδες, πέρα απ'το ύψος. Σόρρυ αλλά τι να κλάσει το γιάρις από χώρους? Θα μου πεις και το panda που το έχεις στη λίστα έχει παραπάνω? Προφανώς και όχι, αλλά είναι πιό μανιτζέβελο το εσωτερικό του (διπλώνουν καθίσματα, τα πίσω ρυθμίζονται μπρος-πίσω, το εμπρός εξαφανίζεται κλπ) αν και πάλι δε νομίζω να βολέψει λόγω μικρού πορτμπαγκάζ.

Τελικά όπως το κόβω, το Stepway είναι μονόδρομος...

Επιστροφή στην κορυφή
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2012, 17:10:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
. . . το να πρέπει να μεταφέρεις (έστω και μιά στο τόσο) το μωρό (παιδικό καθισματάκι)
μαζί με το καρότσι, πορτ-μπεμπέ πώς στο καλό λέγεται και όλα τα συμπράκαλά του είναι ένα θέμα...
Δεν είναι "ένα θέμα" . . . είναι ΤΟ θέμα . . .
όποιος έχει έστω και ένα παιδί θα σου απορρίψει το Panda κατευθείαν , γιατί απλά δεν έχει χώρους . . .

πιο αυτοκίνητο από όλες τις απόψεις είναι αυτό

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2012, 17:43:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω εχω ενα παιδι και δεν απορριπτω το Panda,εκτος και αν μαζι με τα πραγματα του μωρου θελει και μια ντουλαπα το ζευγαρι απο μονο του...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
PANOSBR (ΠΑΝΟΣ)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 31 Αύγ 2009
Τόπος: ΤΡΙΠΟΛΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2012, 23:08:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MTerry έγραψε:
RoadRunner122 έγραψε:
. . . το να πρέπει να μεταφέρεις (έστω και μιά στο τόσο) το μωρό (παιδικό καθισματάκι)
μαζί με το καρότσι, πορτ-μπεμπέ πώς στο καλό λέγεται και όλα τα συμπράκαλά του είναι ένα θέμα...
Δεν είναι "ένα θέμα" . . . είναι ΤΟ θέμα . . .
όποιος έχει έστω και ένα παιδί θα σου απορρίψει το Panda κατευθείαν , γιατί απλά δεν έχει χώρους . . .

πιο αυτοκίνητο από όλες τις απόψεις είναι αυτό

δεν θα το πολυπροτεινα γιατι παιζει να γινεις φιλος του μαστορα οσον αφορα τα ηλεκτρικα παντα.το μοτερ δινει πονο ομως Very happy

γιατι δε κοιτατε και για 206 πετρελαιο?(παλιο βεβαια)
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάϊ 2012, 00:54:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σόρρυ ρε παίδες, ευχαριστώ για τις προτάσεις, αλλά αν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε, ρίχτε πρώτα μιά ματιά στις απαιτήσεις στην αρχή, 1ο post. Φιλικά πάντα και χωρίς παρεξήγηση.

C4 ναι οκ, χώρους άφθονους αλλά στο χώμα? Rolling eyes

206 ούτε καν, μιάς και μιλάμε για καινούριο. Αν μιλάγαμε για μτχ υπάρχουν πολύ πιό αξιόλογες και πιό ταιριαστές για τη χρήση επιλογές Wink

Επιστροφή στην κορυφή
BTS (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Λουλακί Κατερπίλαρ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάϊ 2012, 08:33:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:

C4 ναι οκ, χώρους άφθονους αλλά στο χώμα? Rolling eyes

Πάει και στο χώμα.

Αλλά όπως είπα στο παιδί με το ΑΧ το ψηλωμένο, όπως είπα και σε σένα πιο πάνω, άμα το αμάξι είναι ψηλό ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ! Σουζάρει, σπινΙάρει και τα αφήνει κάτω τα άλογα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

www.euphemus.eu
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Φεβ 2013, 18:46:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έψαξα το λιγότερο ακατάλληλο τόπικ, να ποζάρουμε το νέο τουτού. Από χώρα με τρικολόρε σημαία, κι αυτό, αλλά παραδίπλα απ' τη Γαλλία:

Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Φεβ 2013, 19:56:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεγεις ο ιταλος... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Φεβ 2013, 21:48:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μία ένσταση για το clio 4 η μικτή είναι 3,4/100km έχει 220Nm ροπή, και χώρο αποσκευών 300 λίτρα, πάντα μετρήσεις ρενό. Επίσης οι εκπομπες ρύπων είναι 89gr, το αυτοκίνητο δεν πληρώνει τέλη. Υπάρχει και έκδοση με πιο μακρύ κιβώτιο στα 80gr αλλα μάλλον αυτό μόνο βρεταννία θα βγει.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SAKIS-LEMANS στις Τρι 12 Φεβ 2013, 21:53:58, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Φεβ 2013, 21:51:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από το Excel και της ανάγκες που θέτεις θα διάλεγα dacia...

Link link2 link3
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης