PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 206 1,6 16ν 1ο στάδιο με Δυναμομέτρηση
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

Ένταξη: 19 Αύγ 2003
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 21:00:29    Θέμα δημοσίευσης: 206 - 206 1,6 16ν 1ο στάδιο με Δυναμομέτρηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια.119,6 ιππους στισ 6150 και ροπη 14,8Nm στις 4860.Η δυναμομετριση εγινε στο δυναμομετρο της Χρυσαυγης ενα χωριο μετα τον Λαγκαδα.Μαζι μου ηταν CHARADE TURBO μαμα και εβγαλε 100.6 ιππους.Το δυναμομετρο αψογο Twisted evil ,50ευρα μου πηρε.Ο γαλλος μου εχει 7000χλμ. και ειναι multiplex.Φοραω ΚΝ φιλτρο με εισαγωγη πατεντα Very happy και εξατμιση χωρις μεσαιο με τελικο BEDA αθορυβο για να κραταει και συμπιεση.Βενζινη ULTIMATE 100
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
bebis206vts (Νικος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206XS 1.6 16ν 120hp mod

Ένταξη: 25 Αύγ 2003
Τόπος: ΝΑΞΟΣ!!!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 23:10:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για σου Γερασιμε,
Καλυτερα θα ηταν να ξεκιναγες απο τη στηλη "Νεα Μελη"...
Οπως και να εχει καλως ηρθες στο club..

206 πυραυλος!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 23:14:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδή μόνο 1,6 ίππους παραπάνω με όλα αυτά τα έξτρα;;;

πεταμένα λεφτά...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 07:56:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
δηλαδή μόνο 1,6 ίππους παραπάνω με όλα αυτά τα έξτρα;;;

πεταμένα λεφτά...

1) Αν θεωρήσουμε βέβαια ότι η αρχική ιπποδύναμη ήταν πράγματι στους 118 ίππους...

2) Ε, για ένα ελεύθερο φίλτρο και ένα τελικό της BEDA δε νομίζω ότι ξόδεψε και πολλά. Εξάλλου ποιός από μας τα βάζει για να κερδίσει ιπποδύναμη; Με το φίλτρο παίρνουμε ροπές χαμηλά και με το τελικό ουδείς γνωρίζει αν κέρδισε ή έχασε. Κατά τη γνώμη μου ο Φράπας βγήκε τελικά κερδισμένος.

3) Σχεδόν 120 ιππάκια πάντως δεν είναι κι άσχημα. Wink

--------

Ο FrapeOle είναι ενεργό μέλος του 206Club στην Θεσσαλονίκη Very happy και με κάποια καθυστέρηση μπήκε στο Forum, αφού το γράψιμο δεν είναι το φόρτε του. Προτιμάει το "οδηγείν" από το "γράφειν". Άλλοι προτιμούν μόνο το "γράφειν"...
Θεωρεί εαυτόν ήδη μέλος και γι αυτό δεν ξεκίνησε να γράφει από τα νέα μέλη. Το ψευδώνυμό του δεν τον αντιπροσωπεύει αλλά περί ορέξεως ουδείς λόγος...

Καλώς όρισες και στο Forum ΦραποΓεράσιμε.. Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 09:15:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
1) Αν θεωρήσουμε βέβαια ότι η αρχική ιπποδύναμη ήταν πράγματι στους 118 ίππους...
...........
...........
Καλώς όρισες και στο Forum ΦραποΓεράσιμε.. Wink

Πολύ χρήσιμη η συγκεκριμένη δυναμομέτρηση!!
Να σημειώσουμε εδώ ότι τα 206 με το multiplex χάνουν σε ιπποδύναμη ... και τεινουν περισσότερο προς τα 110 (λένε ότι είναι περί τα 113 άλογα) ... Οσα δεν έχουν multiplex τεινουν προς τα 118 ...
Aρα ο φίλος Γεράσιμος είχε μία καλή αύξηση ... περί τα 5 με 7 άλογα χωρίς πολλά φράγκα ...

Καλωσόρισες και από μένα Γεράσιμε!
Επιστροφή στην κορυφή
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 18:56:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eυχαριστω παιδια για το καλοσορισμα Smile Να προσθεσω πως ο δυναμομετρητης ηταν ψιλο εκπληκτος απο τα αποτελεσματα καθως το δυναμομετρο ειναι ψιλο αυστηρο Wink και τα μαμα 106 βγαζουν γυρω 121-122
Επιστροφή στην κορυφή
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 19:41:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αληθεια ειναι οτι εκανα δυναμομετρηση για να δω που βρισκεται το 206 μαμα,σαν βαση. Τωρα, αν οντως εδωσαν μερικα ΡS τα πραγματακια που εβαλα αυτο μονο με δυναμομετριση ιδιου 206[multiplex] εντελως μαμα
μπορει να διαπιστωθει.... [στο ιδιο δυναμομετρο]!: Επισης ο δυναμομετριτης μου ειπε πως αυτα τα μοτερ αποδιδουν ακομα καλυτερα με περισσοτερα χλμ. στην πλατη τους Wink

Μιλτο ευτυχως αρχιζω να το βρισκω το γ Evil ενο το πληκτρολογιο
Αναμενω για KARTING Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 20:26:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γερασιμε καλως ηρθες!

Οσο για το δυναμομετρο στην Χρυσαυγη,αλλα και για τα υπολοιπα οπου και αν βρισκονται,ξαναλεω οτι ο χειριστης μπορει να βγαλει οτι αποτελεσματα θελει οποτε μην ειστε απολυτοι σχετικα με την αποδοση του μοτερ σας... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 08:18:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο Γεράσιμε για την κίνησή σου αυτή!!! Μας έδωσες μια εικόνα το που κινείται ο κινητήρας μας σχεδόν "μαμα"!!!

Αυτό που με έχει παραξενέψει, είναι η τιμή της ροπής!!! 14,8 είναι πιο χαμηλή σε σχέση με το 15 που δίνει ο κατασκευαστής & το 16 που βγάζουν στις δυναμομετρήσεις Rolling eyes

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 09:21:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε καλη η μετρηση σου.

Συγκριτικα ομως αν την παρω με την δικια μου ισως θα επρεπε να ειχες παραπανω, ιδιως με την πρωτη μου μετρηση:

1η μετρηση: σκουπα, εξατμιση χωρις μεσαιο 124.5 και 15.8 ροπη
2η μετρηση: χοανη, εξατμιση χωρις μεσαιο, superchips 129.6 και 16.6 ροπη

Αναμενεται μετρηση με χοανη, Gr.N απο καταλυτη και πισω κομπλε, superchips, εκκεντροφοροι CB 260 βυθισμα πριν μπει εντος σεπτεμβρη για την επομενη αναβαθμιση...

Παντως πιστευω πως τα 16αρια ειναι τελικα 116-118 μαμα...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 11:51:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως στο CHARADE η DAIΗATSU δινει 14,2Nm ροπη και στο δυναμομετρο εβγαλε 11,9 Exclamation Ο τυπος εκει μου ειπε οτι η ροπη ειναι παρα πολυ καλη και οτι στο σηγκεκριμενο δυναμομετρο τα εκκεντροφορατα 106 βγαζουν το πολυ 15,5Νm... Παντως δεν νομιζω οτι μπορουμε να συγκρινουμε αποτελεσματα απο διαφορετικα δυναμομετρα. Το συγκεκριμενο μαλλον ειναι πολυ αυστηρο οσον αφορα τη ροπη..
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 23:02:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

FRAPEOLE έγραψε:
Παντως στο CHARADE η DAIΗATSU δινει 14,2Nm ροπη και στο δυναμομετρο εβγαλε 11,9 Exclamation Ο τυπος εκει μου ειπε οτι η ροπη ειναι παρα πολυ καλη και οτι στο σηγκεκριμενο δυναμομετρο τα εκκεντροφορατα 106 βγαζουν το πολυ 15,5Νm... Παντως δεν νομιζω οτι μπορουμε να συγκρινουμε αποτελεσματα απο διαφορετικα δυναμομετρα. Το συγκεκριμενο μαλλον ειναι πολυ αυστηρο οσον αφορα τη ροπη..

Οι τιμές αυτές (εννοώ τις δικές σου) αναφέρονται στον τροχό;

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 01:34:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικά και δεν αναφέρονται στον τροχό..

Αξιόπιστες συγκριτικές δυναμομετρήσεις παίρνουμε μόνο από το ίδιο δυναμόμετρο!

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 19:39:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:

Είπα και 'γω!!
~120 στον τροχό, πολλά μου φαινόταν....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2003, 08:08:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:
Miltellas έγραψε:

Είπα και 'γω!!
~120 στον τροχό, πολλά μου φαινόταν....

120 στον τροχό θα σήμαινε 130-135 στον στρόφαλο (περίπου). Αδύνατον να τα βγάλει μαμα το 1.6!!

Εξάλου όλες οι τιμές που ανακοινώνουν οι κατασκευαστές, είναι στον στρόφαλο (και για μένα και οι ποιο αξιόπιστες!!).

Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2003, 12:58:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
120 στον τροχό θα σήμαινε 130-135 στον στρόφαλο (περίπου). Αδύνατον να τα βγάλει μαμα το 1.6!!

Εξάλου όλες οι τιμές που ανακοινώνουν οι κατασκευαστές, είναι στον στρόφαλο (και για μένα και οι ποιο αξιόπιστες!!).

Νομίζω πως ένα προσθιοκίνητο αυτοκίνητο χάνει περί τα 5 έως 7 άλογα στο σύστημα μετάδοσης. Από 10 έως 15 (περίπου) χάνουν τα τετρακίνητα...

Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2003, 14:50:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιά που μιλάμε για δυναμομετρήσεις να
αναφέρω αυτήν κολητού μου με saxo 1,6 vts του 2000 και περίπου
40.000 χλμ όταν μετρήθηκε στον Αρβανιτάκη (Αμφιθέας).

Με τελικό ποπαυ και 95αρα βενζίνη 122,8 άλογα στις 6942 στροφές
και 14 kgr ροπή στις 5139 στροφές.

Απο τότε έχει προσθέσει σκούπα - πρόγραμμα & group Ν (από Παπαδόπουλο) και Ultimate και η διαφορά από πριν είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ

Αμα μετρηθεί θα τα πούμε.

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2003, 14:57:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:
pezomania έγραψε:

Νομίζω πως ένα προσθιοκίνητο αυτοκίνητο χάνει περί τα 5 έως 7 άλογα στο σύστημα μετάδοσης. Από 10 έως 15 (περίπου) χάνουν τα τετρακίνητα...

Δεν ισχύει ακριβώς έτσι... Δυστηχώς ακριβώς δεν μπορώ να στο εξηγήσω και εγώ, αλλά σκέψου ότι απώλειες μπορείς να έχεις ακόμα και από το πόσο φουσκωμένα είναι τα λάστιχα, σασμάν, ακόμα και ο τύπος του δυναμόμετρου!!!

Έτσι επειδή υπάρχουν πολύ παράγοντες, θεωρώ, ότι η απόδοση στο στρόφαλο είναι πιο σίγουρη & είναι και αμετάβλητη 9θεωρητικά).

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2003, 19:01:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σου Μάκη(Γεράσιμε) πολύ καλό που το μέτρησες!Κάποια στιγμή λέω να πάω και εγώ για να δούμε και χωρίς multiplex στο ίδιο δυναμόμετρο!
Υ.Γ.Το βρήκες εύκολα?
Επιστροφή στην κορυφή
FRAPEOLE (ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ)
Μέλος
Μέλος

S2000/206 1,6 16V XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2003, 19:26:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρκετα ευκολα. Οταν ειναι να πας, παμε και μαζι. Θα παμε με τι μια-αναρρωτιεμαι τι θα βγαλει. Πιστευω θα βγαλουμε και μια ακρη περι Multiplex.. Kριμα για το αμαξι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης