PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τι άλλο θα δούμε τελικά;; Μόνο ο καφές λείπει!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 13:35:12    Θέμα δημοσίευσης: Τι άλλο θα δούμε τελικά;; Μόνο ο καφές λείπει!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι Ασιάτες και πάλι κάνανε το... "ΘΑΥΜΑ" τους... LaughingLaughingLaughing
Φαίνεται ζηλέψαν απο τον αμερικανο-ασιάτη που έπαιζε στο "Fast and the furious" playstation και είπανε να βάλουν και αυτοί στο καινούργιο αμάξι τους ονόματι "Matrix" playstation και οθονούλα ShockedShockedShockedShocked LaughingLaughingLaughing Εμένα προσωπικά μόνο γέλιο και ειρωνία μου προκάλεσε αυτή η κίνηση και διαφήμηση... Εσείς τι λέτε;
Φαντάζεστε μια παρέα 5 ατόμων μέσα στο αμάξι να μαλώνει για το ποιος θα πρωτοπαίξει FIFA 2010;;; ShockedScratchRolling eyesLaughingLaughingLaughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 13:41:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλιστα...χμμμ.......Παντως αν εχετε αυτοκινητο με ξανθιες 5-6 πειτε μου.Για Playstation δεν Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 15:40:32    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τι άλλο θα δούμε τελικά;; Μόνο ο καφές λείπει!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Οι Ασιάτες και πάλι κάνανε το... "ΘΑΥΜΑ" τους... LaughingLaughingLaughing
Φαίνεται ζηλέψαν απο τον αμερικανο-ασιάτη που έπαιζε στο "Fast and the furious" playstation και είπανε να βάλουν και αυτοί στο καινούργιο αμάξι τους ονόματι "Matrix" playstation και οθονούλα ShockedShockedShockedShocked LaughingLaughingLaughing Εμένα προσωπικά μόνο γέλιο και ειρωνία μου προκάλεσε αυτή η κίνηση και διαφήμηση... Εσείς τι λέτε;
Φαντάζεστε μια παρέα 5 ατόμων μέσα στο αμάξι να μαλώνει για το ποιος θα πρωτοπαίξει FIFA 2010;;; ShockedScratchRolling eyesLaughingLaughingLaughing

Εμένα αντίθετα, μου ανέβασε κι αλλο την εκτίμηση (που ηδη είχα) για την HUYNDAI!!! Κάτι αντίστοιχο, έχουν ΜΟΝΟ πολύ ακριβά Ευρωπαϊκά μοντέλα!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 16:26:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η εκτίμησή σου προς τη Hyundai σε τι ακριβώς βασίζεται Pezomania;

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 16:40:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως τα αμερικανικά μοντέλα της Hyundai και των Γιαπωνέζικων εταιριών δεν έχουν σχέση με τα ευρωπαικά Wink
αλλοίμονο αν οι κοιλαράδες/καπιτάλες αμερικάνοι προσπαθούσαν να χωρέσουν στο matrix Laughing Laughing Laughing Laughing

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 18:02:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To Playstation είναι το λιγότερο ... σε σχέση με όλα τα άλλα που δίνουν οι Κορεάτες οι οποίοι φυσικά δεν στοχεύουν στο απλόν Έλληνα αλλά στον απαιτητικό χοντροΑμερικάνο που μόνο με καλοπέραση ζει και άνεση ...

Εγώ αντιστρέφω το θέμα και λέω:
ΔΕΝ κοιτούν οι Ευρωπαίοι λέω εγώ να αρχίσουν να δίνουν καμιά ρεζέρβα κανονική γιατί έτσι όπως το πάνε σε λίγο και το τιμόνι θα είναι στα εξτρά ...
Είπε κανείς τίποτα γιατί σε άλλο θέμα άλλα διαβάζω περί ρεζέρβας ?

υ.γ. Για να μην νομίζετε ότι κρίνω/κατακρίνω κάποιες μάρκες ... στο καρφί και η Opel και το κακό συναπάντημα η οποία από ότι άκουσα ΔΕΝ θα διαθέσει κανονική ρεζέρβα στο νέο Αστρα αλλά, απολειφάδι ρεζέρβας ...

Φυσικά στο καρφί και το δικό μου ... το οποίο για να το βαπτίσουν SPORT έκοψαν βασικά αξεσουάρ άνεσης αλλά και ασφάλειας π.χ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ ΟΠΤΙΚΟ ή ΗΧΗΤΙΚΟ για ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΡΤΑΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ!!! Evil Evil Evil και άλλα διάφορα κουφά! Για να μην πω για τα ΠΙΣΩ ΤΑΜΠΟΥΡΑ!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! SPORT μοντέλο με ΤΑΜΠΟΥΡΑ πίσω!!! 6.500.000 αυτοκίνητο με ΤΑΜΠΟΥΡΑ πίσω!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! Ευτυχώς μου έδωσαν ρεζέρβα κανονική 16άρα!!!! Περίεργο! Laughing Laughing Laughing
Τα οποία όλα αυτά τα είχε στάνταρτ ακόμη και το SUZUKI SWIFT που το είχα πάρει το 1997 με 3.500.000δρχ!!!!

Εγώ πάντως το επόμενο εργαλείο που θα πάρω θα είναι από ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ ... και μάλλον κάτι προς HONDA - HYUNDAI - MAZDA - MITSUBISHI - SUBARU ...
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Σεπ 2003, 18:36:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ ωχ νατος το σκεφτεται παλι!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 07:38:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Ωχ ωχ νατος το σκεφτεται παλι!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

φιρουλί-φιρουλό ...

κάτσε να βγει το νέο CRX και αν μου αρέσει ... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 08:47:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos(Vini) έγραψε:
κάτσε να βγει το νέο CRX και αν μου αρέσει ...
Θα βγάλει η Honda καινούργιο CRX;;; ShockedRolling eyesRazz
χμμμμμ.... Twisted evilTwisted evilTwisted evil

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 09:30:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Nikos(Vini) έγραψε:
κάτσε να βγει το νέο CRX και αν μου αρέσει ...
Θα βγάλει η Honda καινούργιο CRX;;; ShockedRolling eyesRazz
χμμμμμ.... Twisted evilTwisted evilTwisted evil

μα! νομίζω το έχουμε ξαναπεί ... ή κάνω λάθος ...?

με 3 κινητήρες ...
1000cc VVti και 100 αλογάκια ! <==== Exclamation Exclamation Exclamation
1600cc και 155 αλογάκια !
1600cc Vtec 170/180 αλογάκια !

Στην Ιαπωνία από ότι λένε θα κυκλοφορήσει αρχές 2004 ... αλλά σκέφτονται αν θα το φέρουν στην Ευρώπη (2005) λόγω δυσμενής οικολογικής νομοθεσίας ... Evil Evil Evil Evil Evil

Ενα είναι το σίγουρο !
Ετοιμαστείτε να αγοράζετε τα αυτοκίνητα που σας πλασσάρουν οι κύριοι Ευρωπαίοι ... ασθενικά, πολιτισμένα, όλα με ίδια άλογα όλα με ίδιες τελικές όλα με τα ίδια καυσαέρια ... και ξεχάστε τα Rallye και τα Turbo VAG, τα OPC και τα τουρμποΙταλικά ... Ο Ιάπωνας/Κορεάτης πλέον φτιάχνει νέα εργοστάσια ειδικά για την Ευρωπαϊκή αγορά, με αυτοκίνητα προσαρμοσμένα για τον "πολιτισμένο" Ευρωπαίο ...
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 18:00:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos(Vini) έγραψε:
1000cc VVti και 100 αλογάκια ! <==== Exclamation Exclamation Exclamation

ε;;; πως είπατε;; Φώτο παίζει; Smile

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 09:10:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Η εκτίμησή σου προς τη Hyundai σε τι ακριβώς βασίζεται Pezomania;

Στο ότι εχω στην κατοχή μου ένα Accent 1.3 4 5 χρόνια με 110.000χλμ και το μόνο που του άλλαξα ήταν λάδια και μία λάμπα από τα προβολάκια του!!!! Α! και 84 άλογα και ξέσκισμα πρωί-μεσημέρι -βράδυ!!!

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 13:51:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα hyundai αντέχουν μέχρι την πρώτη τράκα...

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 14:21:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
τα hyundai αντέχουν μέχρι την πρώτη τράκα...

Γνωστός μου έχει το ATOS, το οποίο και τράκαρε με φορτηγό!!!! 1,5 εκ. ζημιά!!!! Και το αμάξι είναι σαν καινούργιο!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 15:16:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μετά από τέτοιο τρακαριλίκι με τίποτα δεν είναι σαν καινούριο. Πάντα μένει κουσούρι, άνεξάρτητα την μάρκα του αυτοκινήτου. πχ, ο αδερφός μου με το xcara αφού από πίτα το έκανε πάλι αυτοκίνητο η αριστερή πόρτα ήταν μισό εκατοστό πιο έξω από την δεξιά Razz

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 15:27:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
μετά από τέτοιο τρακαριλίκι με τίποτα δεν είναι σαν καινούριο. Πάντα μένει κουσούρι, άνεξάρτητα την μάρκα του αυτοκινήτου. πχ, ο αδερφός μου με το xcara αφού από πίτα το έκανε πάλι αυτοκίνητο η αριστερή πόρτα ήταν μισό εκατοστό πιο έξω από την δεξιά Razz

Ο γνωστός μου είναι φανοποιός Razz Razz Razz Razz

(μήπως τα citroen μετά από τράκα είναι για πέταμα Laughing Laughing )

Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 15:46:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:

(μήπως τα citroen μετά από τράκα είναι για πέταμα Laughing Laughing )

Σε καμία περίπτωση...!
Εφόσον πέσει ρευστό,όλα γίνονται σαν καινούργια.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης