PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τουρμπινα απο Mini Cooper S σε 207 gt
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Δεκ 2011, 14:45:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανει μεγαλη διαφορα αλλο D/P και καταλυτης κατω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Δεκ 2011, 14:47:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Κανει μεγαλη διαφορα αλλο D/P και καταλυτης κατω

Ακόμη και αν αφήσεις τη μαμα (RC) εξάτμιση? Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Δεκ 2011, 18:06:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παλι συμφωνω με ολους μιας και ισχυει λιγο απ ολα αυτα που εχουν ειπωθει(λεχθει για τους φιλολογους)

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιαν 2012, 18:43:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

update για το αμαξι.υστερα και απο ταξιδι που εκανα ειδα αναλυτικοτερα συμπεριφορα...μεχρι τις 3000 στροφες το αμαξι ειναι ιδιο με πριν την βελτιωση,ισως και λιγο πιο τεμπελικο κατω απο τις 1500..μετα τις 3000 ομως εχει μεγαλη διαφορα...εχω και γραναζι 5ης 47αρη και πλεον το αμαξι ανεβαζει πολυ πιο ανετα μετα τα 170(περιπου 4000στροφες) παρα πριν τα 90 που ετσι κι αλλιως ειναι πολυ χαμηλα σε στροφες.γενικως οσο ανεβαινουν τα χλμ αντι να το κοβει ο αερας ειναι σα να το σπρωχνει!τα 210 τα ειδα για πλακα πλεον ενω πιστευω τα 240 δεν ειναι καθολου ουτοπια,αρκει να μην εχεις καποιον διπλα σου να γκρινιαζει που βλεπει τελειωμενο το κοντερ Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
καταναλωση εγραψα 7,9/100 για 750 χλμ περιπου με μεση ταχυτητα τα 130χλμ
το μονο μειον οπως εγραψα και στο αναλογο τοπικ,ειναι πως ο δισκος αρχισε να μου κανει κατι κολπακια...αρχισε να πατιναρει πανω στις ροπες με τερμα γκαζι και 5η ενω μου το εκανε και με 4η μια φορα...σαν να εστρωσε λιγο ομως υστερα απο καμποσα χλμ...επισης ακουγεται ενα τακ,σαν κατι να βρισκει οταν ζεσταθει ο δισκος..αυτο το κανει οχι συνεχεια,οταν ειναι ζεστος και μονο την στιγμη που θα πατησω συμπλεκτη.οταν ειναι αδρανης η αν τον κραταω πατημενο δεν ακουγεται κιχ!δηλαδη την στιγμη που αποσυμπλεκει ακουγεται λες και κατι σκαλωνει......καμμια ιδεα;;;;; Confused Confused Confused Confused

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιαν 2012, 19:02:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manaros έγραψε:
update για το αμαξι.υστερα και απο ταξιδι που εκανα ειδα αναλυτικοτερα συμπεριφορα...μεχρι τις 3000 στροφες το αμαξι ειναι ιδιο με πριν την βελτιωση,ισως και λιγο πιο τεμπελικο κατω απο τις 1500..μετα τις 3000 ομως εχει μεγαλη διαφορα...εχω και γραναζι 5ης 47αρη και πλεον το αμαξι ανεβαζει πολυ πιο ανετα μετα τα 170(περιπου 4000στροφες) παρα πριν τα 90 που ετσι κι αλλιως ειναι πολυ χαμηλα σε στροφες.γενικως οσο ανεβαινουν τα χλμ αντι να το κοβει ο αερας ειναι σα να το σπρωχνει!τα 210 τα ειδα για πλακα πλεον ενω πιστευω τα 240 δεν ειναι καθολου ουτοπια,αρκει να μην εχεις καποιον διπλα σου να γκρινιαζει που βλεπει τελειωμενο το κοντερ Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
καταναλωση εγραψα 7,9/100 για 750 χλμ περιπου με μεση ταχυτητα τα 130χλμ
το μονο μειον οπως εγραψα και στο αναλογο τοπικ,ειναι πως ο δισκος αρχισε να μου κανει κατι κολπακια...αρχισε να πατιναρει πανω στις ροπες με τερμα γκαζι και 5η ενω μου το εκανε και με 4η μια φορα...σαν να εστρωσε λιγο ομως υστερα απο καμποσα χλμ...επισης ακουγεται ενα τακ,σαν κατι να βρισκει οταν ζεσταθει ο δισκος..αυτο το κανει οχι συνεχεια,οταν ειναι ζεστος και μονο την στιγμη που θα πατησω συμπλεκτη.οταν ειναι αδρανης η αν τον κραταω πατημενο δεν ακουγεται κιχ!δηλαδη την στιγμη που αποσυμπλεκει ακουγεται λες και κατι σκαλωνει......καμμια ιδεα;;;;; Confused Confused Confused Confused

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=331349#331349

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιαν 2012, 18:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μμμμμμμμμ Rolling eyes Rolling eyes

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Μάϊ 2012, 21:54:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αλλο ενα μικρο update με αλλη αγελαδα και αλλο βαρελακι της σιμοτα,ιδιου μεγεθους με της bmc to 150αρι,αλλα με διπλου κωνου φιλτρο.

http://i709.photobucket.com/albums/ww100/manaros19/IMAG0525.jpg

http://i709.photobucket.com/albums/ww100/manaros19/IMAG0523.jpg

τα εχω στο αμαξι πανω απο διμηνο και μου δινεται η εντυπωση οτι απο τις 3500-3700 μεχρι τους κοφτες το αμαξι τραβαει γραμμικοτατα και ασταματητα...μια δυναμομετρηση(απο φθινοπωρο πλεον) θα μου ελυνε την απορεια..

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης