Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
sokrates (ΣΩΚΡΑΤΗΣ) Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.6
Ένταξη: 05 Μάϊ 2012 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάϊ 2012, 21:17:14 Θέμα δημοσίευσης: προβλημα στο συστημα διευθυνσης |
|
|
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ 206 1.6 ΤΟΥ 2003 ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΓΚΑΖΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΠΟΛΥ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ!! ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΨΑΛΙΔΙ...ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΟΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ....Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΟ ΑΞΟΝΑ ΠΙΣΩ (ΔΕΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάϊ 2012, 09:09:35 Θέμα δημοσίευσης: Re: προβλημα στο συστημα διευθυνσης |
|
|
sokrates έγραψε: | ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ 206 1.6 ΤΟΥ 2003 ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΓΚΑΖΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΠΟΛΥ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ!! ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΨΑΛΙΔΙ...ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΟΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ....Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΡΑΒΩΜΕΝΟ ΑΞΟΝΑ ΠΙΣΩ (ΔΕΝ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΓΝΩΜΗ.... |
ευθυγραμιση εκανε ο μαστορας μετα την αλλαγη του ψαλιδιου?
αν δεν εχεις κανει λογικο να τραβαει οπου ναναι.
και αν εκανε να σου δωσει τα στοιχεια της , ειδικα του μπροστα συστηματος, καμπερ καστερ μοιρες συγκλισης κτλ. απο κει θα καταλαβεις τι ειναι στραβο.
παντος αυτο που λεει θεωριτικα μπορει να ισχυει. αν ειναι θεωστραβος ο πισω αξονας ειναι δυνατον να τραβαει ελαχιστα το τιμονι..
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sokrates (ΣΩΚΡΑΤΗΣ) Μόλις έγραψα

peugeot 206 1.6
Ένταξη: 05 Μάϊ 2012 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάϊ 2012, 16:56:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΗΓΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΨΑΛΙΔΙ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ...ΦΘΗΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑ....... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|