PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Θόρυβος από το σύστημα μετάδοσης όταν στρίβει

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Απρ 2012, 12:59:42    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Θόρυβος από το σύστημα μετάδοσης όταν στρίβει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντιμετωπίζω τα παρακάτω πρόβλημα:

Το αυτοκίνητο όταν κινείται ευθεία δεν κάνει θόρυβο. Όταν στρίβεις έστω και λίγο το τιμόνι ακούγεται ένας θόρυβος - βουητό από το μπροστινό σύστημα.
Όσο πιο μεγάλη ταχύτητα έχεις τόσο μεγαλύτερη συχνότητα έχει, από εκεί συμπεραίνω ότι πρόκειται για κινούμενο μέρος. Ο ήχος μοιάζει σαν το βουητό που κάνει αυτοκίνητο όταν δεν έχει σωστή ζυγοστάθμιση.

Ζυγοστάθμιση δεν είναι. Μπιλιοφόρο σκέφτηκα αλλά με τέρμα στριμμένο το τιμόνι δεν κάνει τον ενδεικτικό ήχο ούτε γενικά το ακούς να κοπανάει. Στραβή δισκόπλακα επίσης σκέφτηκα αλλά απ' όσο την είδα φαίνεται ΟΚ. Ρουλεμάν τροχού δεν θα επρεπε να κανει κάτι και στην ευθεια?

Πάει κάπου ο νους σας?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Απρ 2012, 19:19:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι με ταμπούρα το αυτοκίνητο τότε είναι τα πίσω ρουλεμάν τροχών. Το ίδιο θέμα έχει και το παιδικό 206 της Χρύσας.Πόσα χλμ έχουν τα μπροστινά ρουλεμάν τροχών?

edit. Αν και καλό θα ήταν να το τακάρεις το αυτοκίνητο και με τους τροχούς επάνω να πιάσεις με τα δύο σου χέρια τους τροχούς και να τους μετακινήσεις δεξιά - αριστερά να δεις ποιο ρουλεμάν έχει τζόγους. Αν και με τις φωτό που είδα από την τελαυταία σου επίσκεψη Μέγαρα και τις γωνίες που σε έχουν τραβήξει φωτό μάλλον πάς για ρουλεμάν πίσω τροχών. Δύσκολα να θες μπροστά αν έχεις κάτω από 150.000 χλμ.

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Απρ 2012, 20:02:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χοντρικά έχουν ολα 100.000km.
Τους τροχους τους τσεκαρα κατα αυτο τον τρόπο και μαλιστα με σκετη ζαντα χωρις λαστιχο. Δεν διαπιστωσα τζογο... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
PANOSBR (ΠΑΝΟΣ)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 31 Αύγ 2009
Τόπος: ΤΡΙΠΟΛΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Απρ 2012, 20:32:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γυρισες τις ροδες ενω ειναι σηκωμενο το αμαξι?εαν ειναι αρπαγμενο ρουλεμαν τροχου θα το ακουσεις.αλλα μου κανει εντυπωση γιατι το ρουλεμαν δεν εμπλεκεται μονο στο στριψιμο,και στην πορεια ευθεια θα ακους βουητο συνεχομενο
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Απρ 2012, 20:42:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PANOSBR έγραψε:
γυρισες τις ροδες ενω ειναι σηκωμενο το αμαξι?εαν ειναι αρπαγμενο ρουλεμαν τροχου θα το ακουσεις.αλλα μου κανει εντυπωση γιατι το ρουλεμαν δεν εμπλεκεται μονο στο στριψιμο,και στην πορεια ευθεια θα ακους βουητο συνεχομενο

ναι, αφου αν δεις παραπανω εγραψα πως το κανα με σκετη ζαντα χωρις λαστιχι.
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Απρ 2012, 21:12:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη κλασσική περίπτωση πίσω ρουλεμάν τροχών.

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
PANOSBR (ΠΑΝΟΣ)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 31 Αύγ 2009
Τόπος: ΤΡΙΠΟΛΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάϊ 2012, 12:12:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ειναι λογικο να ειναι ρουλεμαν τροχου εφοσον δεν βλεπεις τον παραμικρο τζογο στον τροχο,τον γυρνας και δεν κανει θορυβο,δεν ακους στην πορεια στον δρομο θορυβο.

εκτος αν ειναι σε τοσο αρχικο σταδιο,δουλεψε το θα χειροτερεψει και θα φανει καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης