PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Sos τα φρένα μου! / Τρέμουλο στο φρενάρισμα...!! ???
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 10:18:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vio έγραψε:
StAkIS έγραψε:
Crying or Very sad Crying or Very sad Βαρέθηκα...Τρέχω τόσο καιρό για αυτό, η Peugeot με κάνει μπαλάκι από την μία αντιπροσωπεία στην άλλη, με τα χίλια ζόρια λες και μου κάνουν χάρη έχοντας ήδη αφήσει το αμάξι μου 3+ μέρες σε γνωστή αντιπροσωπεία για εντοπίσουν/διορθώσουν το τρέμουλο και αλλάζοντας τα ρουλεμάν από τα ταμπούρα με σίγουρη για αυτούς λύση, μου κλείνουν ραντεβού για δοκιμάσουμε (μαζί υποτίθεται) στον δρόμο το αμάξι με 2 ζευγάρια άλλα ζαντολάστιχα μήπως και είναι αυτό το πρόβλημα σήμερα Δευτέρα. Σαφώς μου ζητήθηκε να τους το αφήσω να το δουν, (ξανα μανά ταξί, έχουν πλουτίσει οι ταξιτζήδες από μένα για αυτό τον λόγο), όλη μέρα τίποτα και με παίρνουν αργά το απόγευμα να το κάνω τελικά μόνος μου βόλτα και να δω αν τρέμει ακόμα με τα άλλα ζαντολάστιχα...Σαφώς βέβαια και συνέχισε το πρόβλημα, ίσως λιγότερο έντονο λόγω της μικρότερης διάατασης ζαντών/ελαστικών και πηγαίνοντας το πίσω μετά την δοκιμή και λέγοντάς τους ότι παραμένει, η απάντηση του "γνωστού" υπεύθυνου του συνεργείου ήταν..."Εεεε δεν γίνεται τίποτα! Αφού ήδη έχεις ψάξει το πρόβλημα και με άλλους εκτός Peugeot. Έλα αύριο το πρωί να το πάρεις και να σου μιλήσει ο κος Τάδε.."! Δηλ. μεγάλε πάρτο και φύγε και ας πρόσεχες που έμπλεξες με την Peugeot. Μου λέει έλα αύριο να σου μιλήσει ο άλλος υπεύθυνος και να το πάρεις...οπότε ξανα πηγαινε έλα 2 φορές πίσω στην δουλειά μου με ταξί!! Mad Mad

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...Ειλικρινά...!! Δεν υπάρχει κανείς να ασχοληθεί και να βρει το πρόβλημα;;; Ούτε καν η ίδια αντιπροσωπεία... Sad

Τόσο δύσκολο είναι πια; Δεν τους έβαλα να μου λύσουν πρόβλημα μαθηματικών!! Τζάμπα τα λεφτά που έχω σκάσει για αυτό το αμάξι...

Τελικά τι έγινε ? Έβγαλές άκρη? Τι σου είπε ο τύπος "ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ" αυτός ?

Τίποτα!! Απολύτως τίποτα.."Έλα πάλι από Σεπτέμβριο μου είπε...!!" #$#!$%$%

Οπότε ζω με αυτό, μέχρι να μου "τύχει" κανά "γεγονός"! Τι να πω ρε παιδιά...Έλεος...! Να μην υπάρχει ένας μηχανικός της προκοπής που να αγαπάει την δουλειά του και τους πελάτες του...Τι λέω τώρα ε; Sad Sad

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 10:19:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν δοκιμαζεις κανενα αλλο συνεργειο?Εκτος Peugeot....

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 10:51:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Δεν δοκιμαζεις κανενα αλλο συνεργειο?Εκτος Peugeot....

Έχω δοκιμάσει σαφώς...Τα ίδια...Το αποφεύγουν ευγενικά το πρόβλημα ρε παιδιά...Αν δε θέλει ο άλλος να ασχοληθεί, τελείωσε...δεν ασχολείται για ένα πρόβλημα που δεν θα του αποφέρει λεφτά.

Ακόμα και ο μηχανικός μου στην Νίκαια που το πάω...απλά μου είπε ότι θα ζω με αυτό! Καλό, ε;

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 10:53:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο δεν εχει λογικη....
Καπου θα υπαρχει το προβλημα...Ακομα και αν τα αλλαζες ολα στο θεμα των φρενων στην χειροτερη!
Μηπως διαλεγεις περιεργα συνεργεια........ Rolling eyes Rolling eyes Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 10:57:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Αυτο δεν εχει λογικη....
Καπου θα υπαρχει το προβλημα...Ακομα και αν τα αλλαζες ολα στο θεμα των φρενων στην χειροτερη!
Μηπως διαλεγεις περιεργα συνεργεια........ Rolling eyes Rolling eyes Cool

Μα τα έχω αλλάξει όλα στο θέμα των φρένων όπως αναφέρω! Αλλά έλα που δεν είναι φρένα και το κάνει και με το χειρόφρενο!!! Shocked

Και δεν μπορεί όλα τα συνεργεία να είναι περιέργα!

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 11:01:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αποκλειεται παντως να μην διορθωνεται...Εχω ακουσει αλλη μια τετοια περιπτωση σαν την δικια σου αλλα στο τελος ηταν κατι (δεν θυμαμαι τι) στο συστημα διευθυνσης...Ενα παιδι ταλαιπωριοταν ολοκληρους μηνες (μπορει και χρονο)και δεν εβρισκε κανεις τι ηταν...
Αν θελεις να σε στειλω καπου να το δουν πες το μου!Ποτε δεν ξερεις! Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Σεπ 2005, 11:21:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Αποκλειεται παντως να μην διορθωνεται...Εχω ακουσει αλλη μια τετοια περιπτωση σαν την δικια σου αλλα στο τελος ηταν κατι (δεν θυμαμαι τι) στο συστημα διευθυνσης...Ενα παιδι ταλαιπωριοταν ολοκληρους μηνες (μπορει και χρονο)και δεν εβρισκε κανεις τι ηταν...
Αν θελεις να σε στειλω καπου να το δουν πες το μου!Ποτε δεν ξερεις! Wink

Φίλε μου αν έχεις κάποιον που θα μπορούσε να το δει και να ασχοληθεί με το προβλημά μου, θα με ενδιέφερε να μου τον συστήσεις για να πάω. Ευχαριστώ

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Απρ 2012, 11:02:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο απλη περιέργεια, λυθηκε ποτε το πρόβλημα?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Απρ 2012, 11:38:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα.αγαπητε φιλε μου αλλαξε το υγρο του υδραυλικου σε παρακαλω και αν βρεις βαλε και κανενα αντιτριβικο μονο για υδραυλικα συστηματα μαζι μεσα στο δοχειακι μαζι με το υγρο του υδραυλικου.μολις το βαλεις κανε καμμια βολτα σε σημεια με στροφες για να παει παντου.και πες μου μετα το αποτελεσμα.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Απρ 2012, 13:22:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilisalessia έγραψε:
καλημερα.αγαπητε φιλε μου αλλαξε το υγρο του υδραυλικου σε παρακαλω και αν βρεις βαλε και κανενα αντιτριβικο μονο για υδραυλικα συστηματα μαζι μεσα στο δοχειακι μαζι με το υγρο του υδραυλικου.μολις το βαλεις κανε καμμια βολτα σε σημεια με στροφες για να παει παντου.και πες μου μετα το αποτελεσμα.

οτι ειναι ποστ 7 χρονων παλιο το ειδες? μαλλον δεν εχει το αμαξι αλλο πια ... απο περιεργεια το ξεθαψα εγω και ρωτησα αν ειχε λυθει τοτε το προβλημα, απλα για να μαθενουμε προβληματα και λυσεις..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Απρ 2012, 14:31:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι δεν το ειδα φιλε μου.απλα κοιταζοντας το φορουμ ειδα αυτη τη συζητηση.και θελησα να δωσω μια μικρη ιδεα γισ κατι παρομοιο που μου ειχε συμβει.οκ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης