PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τοποθετηση και μετατροπη φουμε στα τζαμια του αυτοκινητου.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GreeceHot (Θεοδωρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 16v 1.6

Ένταξη: 06 Δεκ 2010
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Απρ 2012, 22:43:58    Θέμα δημοσίευσης: Τοποθετηση και μετατροπη φουμε στα τζαμια του αυτοκινητου. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελευταια αποφασiσα να ψαξω λιγο για φουμε τζαμια στο cc, μετα απο μερικα τηλεφωνα σε εταιριες μεσο ορο τιμης εκτος του παπριζ περιπου 180 ευρω, ψαχνοντας ομως στο ebay μεσο ορο τιμης ταινιας 8 ευρω για 6 μετρα φουμε Shocked, ψαχνοντας και λιγο youtube ειδα οτι το μεγαλο ζορι ειναι στο πως θα κανεις το πατρον του τζαμιου και το κοψιμο γενικα γαι να ειναι ακριβος στο τζαμι. Αναγκαστικα λογο οτι πρωτη φορα θα βαλω τετοιο αυτοκολητο κατεληξα σε κομμενα φουμε ειδικα για το αυτοκινητο μου, τιμη 62 ευρω με μεταφορικα απο ebay, η τοποθετιση απο οτι καταλαβα στο youtube μετα το κοψιμο θελει πολυ σαπουνονερο και γινετε ευκολα σχετικα διωχνοντας σταδιακα ολο το σαπουνονερο απ την ταινια. Το γα**το ομως τις υποθεσης ειναι οτι για μια ακομα φορα οι ελληνες τεχνικοι προσπαθουν να αισχροκερδισουν εναντιον μας, δηλαδη γενικα τεχνικοι αυτοκινητου και τιμιοι δεν γινεται, αν μου λεγαν παρε τις ταινιες εσυ και δωσε ενα 40αρι να τα βαλουμε ευχαριστως να το εκανα, ειναι ουτε 1 ωρα δουλεια, αλλα 180 ο πιο φτηνος !!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Απρ 2012, 22:55:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: Τοποθετηση και μετατροπη φουμε στα τζαμια του αυτοκινητο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GreeceHot έγραψε:
Τελευταια αποφασiσα να ψαξω λιγο για φουμε τζαμια στο cc, μετα απο μερικα τηλεφωνα σε εταιριες μεσο ορο τιμης εκτος του παπριζ περιπου 180 ευρω, ψαχνοντας ομως στο ebay μεσο ορο τιμης ταινιας 8 ευρω για 6 μετρα φουμε Shocked, ψαχνοντας και λιγο youtube ειδα οτι το μεγαλο ζορι ειναι στο πως θα κανεις το πατρον του τζαμιου και το κοψιμο γενικα γαι να ειναι ακριβος στο τζαμι. Αναγκαστικα λογο οτι πρωτη φορα θα βαλω τετοιο αυτοκολητο κατεληξα σε κομμενα φουμε ειδικα για το αυτοκινητο μου, τιμη 62 ευρω με μεταφορικα απο ebay, η τοποθετιση απο οτι καταλαβα στο youtube μετα το κοψιμο θελει πολυ σαπουνονερο και γινετε ευκολα σχετικα διωχνοντας σταδιακα ολο το σαπουνονερο απ την ταινια. Το γα**το ομως τις υποθεσης ειναι οτι για μια ακομα φορα οι ελληνες τεχνικοι προσπαθουν να αισχροκερδισουν εναντιον μας, δηλαδη γενικα τεχνικοι αυτοκινητου και τιμιοι δεν γινεται, αν μου λεγαν παρε τις ταινιες εσυ και δωσε ενα 40αρι να τα βαλουμε ευχαριστως να το εκανα, ειναι ουτε 1 ωρα δουλεια, αλλα 180 ο πιο φτηνος !!!!

Φου... τι? Shocked Scratch

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2012, 08:53:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιμε λεγονται

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2012, 10:55:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θοδωρή καλημέρα!

Για να πήρες cc και να θες να βάλεις φιμέ τζάμια, μάλλον ΔΕΝ ήθελες κάμπριο αμάξι αλλά συμβιβάστηκες με αυτό. Δεν γίνεται να έχεις κάμπριο αμάξι για να το χαίρεσαι με τον ήλιο και να θες να του βάλεις... φιμέ Sad

Για τον αν είναι 1 ώρα δουλειά, άσε να το ξέρουν καλύτερα αυτοί που το περνάνε. Είναι παραπάνω από 1 ώρα δουλειά, και έχει αρκετά πράματα που πρέπει να προσέξεις κατά την τοποθέτηση για να μη κολλήσει στραβά, και μετά κάνεις 2 μέρες για να το βγάλεις.

Βέβαια, όπως είπες άμα δούμε κάτι στο youtube είναι πανεύκολο, οπότε πήγαινε στα LIDL ή στα PRAKTIKER, πάρε για 10 ευρώ μεμβράνη και πειραματίσου λίγο να δεις την ευκολία στην πράξη Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2012, 13:28:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλλον σας κλεβουν λιγο στη θεσσαλονικη.. Φιλος εβαλε προσφατα σε Golf '08 σε ολα εκτος παρμπριζ με 130 ευρω (οχι γνωστη μαρκα ομως). Σε 3Μ που εβαλε ενας φιλος περυσι τετοια εποχη του πηραν 140 ευρω για το καινουριο Ibiza 1.2 διπορτο. 180 ευρω ηταν οι τιμες οταν εβαλα φιμε στο πρωτο μου αμάξι την άνοιξη του ΄10.

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2012, 14:02:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Θοδωρή καλημέρα!

Για να πήρες cc και να θες να βάλεις φιμέ τζάμια, μάλλον ΔΕΝ ήθελες κάμπριο αμάξι αλλά συμβιβάστηκες με αυτό. Δεν γίνεται να έχεις κάμπριο αμάξι για να το χαίρεσαι με τον ήλιο και να θες να του βάλεις... φιμέ Sad

Για τον αν είναι 1 ώρα δουλειά, άσε να το ξέρουν καλύτερα αυτοί που το περνάνε. Είναι παραπάνω από 1 ώρα δουλειά, και έχει αρκετά πράματα που πρέπει να προσέξεις κατά την τοποθέτηση για να μη κολλήσει στραβά, και μετά κάνεις 2 μέρες για να το βγάλεις.

Βέβαια, όπως είπες άμα δούμε κάτι στο youtube είναι πανεύκολο, οπότε πήγαινε στα LIDL ή στα PRAKTIKER, πάρε για 10 ευρώ μεμβράνη και πειραματίσου λίγο να δεις την ευκολία στην πράξη Rolling eyes

Ακριβως επειδη ο αλλος ειναι η δουλεια του και εχει μαθει να την βγαζει γρηγορα δεν λεει κατι,εργολαβια ειναι η δουλεια,οχι με την ωρα,αν ηταν με την ωρα θα μπορουσε ανετα να σε χει ολη την μερα εκει
Καλα μπιμπικιασματα
Η αληθεια ειναι πως τα 180 ειναι τιμες στις καλες εποχες παντως 140-160 παιζουν
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2012, 17:07:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω πριν 1 χρονο τα εβαλα 150 στην θεσσαλονικη τωρα μαλλον για κλεφτες μηλαμε αν θελουν πιο πολλα χρηματα .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2012, 17:54:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

180e εγώ στη lummar πριν 1,5 χρόνο και δεν έχουν πάθει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ και ούτε φαίνεται οτι είναι μεμβράνη(δε ξεχωρίζει στις άκρες απο το τζάμι)... Δε το μετάνιωσα

Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2012, 22:38:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φουμέ?? Rolling eyes μήπως θέλει να βάλει φούμο ?? Laughing

Steve έγραψε:
Θοδωρή καλημέρα!

αν το ανοίξεις με ντάλα ήλιο δεν θα χαρείς το cabrio θα χαρείς την ωραια ηλίαση που θα αποκτησεις. Οπότε χρειαζονται κ στο cc η φουμε Laughing μεμβρανες .

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
GreeceHot (Θεοδωρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 16v 1.6

Ένταξη: 06 Δεκ 2010
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2012, 23:49:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην σαλονικη τα φιμε τα λεμε με πιο βαρια προφορα φ ο υ μ ε χαχαχαχ κατι σαν καλαμακι με σουβλακι. Φιλοι η συνεχεια επι της οθονης, 1 φωτογραφια 1000 λεξεις, μολις τοποθετησω της μεμβρανες (της παραγγειλα απο ebay) θα βγαλω φωτογραφιες και κυριως κοντινες στα τζαμια. Εκει θα δουμε αν συμφερει να τα βαλει καποιος μονος του. Λιγο υπομονη μονο γιατι θα κανει καμμια 20αρια μερες να ρθουνε απο αγγλια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2012, 23:51:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναμενουμε το αποτελεσμα λοιπον..! Wink

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2012, 00:13:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Locked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Φτιάξε το μόνος σου Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης