PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Tριζουν τα τακακια
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 14:49:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω κάνει 57000 χλμ. και έχω αλλάξει "άπειρες" φορές τακάκια και όλα τρίζανε!!! Exclamation

Τις προάλλες άλλαξα δισκόπλακες και τακάκια και πάλι τρίζουν αλλά πιο λίγο!!! Evil Evil

Βαρέθηκα να τ'ακούω σε συνδιασμό με άλλους εσωτερικούς ήχους και απλά κάνω το κλασσικό, να βάζω μουσική στην διαπασόν...Μετά όμως και όταν βγω από το αμάξι εξακολουθώ να μην ακούω τίποτα...!!! Very happy Very happy Very happy Laughing

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
douf (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v

Ένταξη: 08 Ιούλ 2003
Τόπος: Χαϊδάρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 15:53:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακόμα δεν έχω κάνει την επίσκεψή μου στην αντιπροσωπεία,αλλά στις 9000 χλμ. αρχίσανε να σφυρίζουν στο φρενάρισμα τα τακάκια. Άλαξες και τακάκια μαζί με τις δισκόπλακες ή όχι ? Όσο για το τρίξιμο απ' ότι διάβασα σε άλλο topic πρέπει να φταίνε τα λάστιχα γιατί άκουσα ότι και κάποιος φίλος είχε το ίδιο θόρυβο και μόλις τα άλλαξε σταμάτησε. Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση MSN Messenger
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 19:25:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

douf έγραψε:
Όσο για το τρίξιμο απ' ότι διάβασα σε άλλο topic πρέπει να φταίνε τα λάστιχα γιατί άκουσα ότι και κάποιος φίλος είχε το ίδιο θόρυβο και μόλις τα άλλαξε σταμάτησε. Question

ΤΟΙΝΙΟΙΝΙΟΙΝ!!! Άλλο πάλι και τούτο!
Έχω 28.000 χλμ - τακάκια ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ!
Βάλε κάνα σπρέι, καθάριζέ τα με αέρα που και πού, πάτα κάνα απότομο φρενάρισμα ή ... ξάπλωσε στο κάθισμά σου και απόλαυσέ το!
***ώ την οικολογία μου! Peugeot αγοράσαμε ή Greenpeace?
Μην αγχώνεσαι... το πολύ πολύ να σε μουντζώνουν στο δρόμο που θα τους σπάς τα νεύρα - ή θα σε φωνάζουν "τακάκιkiller". Αλλά μη χαλάς τη ζαχαρένια σου! Έτσι κι αλλιώς με τα κέφια τους σφυράνε. Το προηγούμενο δίμηνο τα δικά μου "τραγουδούσαν" συνέχεια και μετά το 15αύγουστο βγάλαν το σκασμό! Υπομονή...
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 22:45:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια λυση ειναι να βαλετε ηχεια και μεσα στις ροδες ωστε να μην ακουγονται τα τακακια! Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
douf (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 08:09:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίσως Λιάνα να έχεις δίκιο γιατί έτσι κι αλλιώς μωρό είναι ακόμα θα μεγαλώσει και θα στρώσει Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 10:27:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ανησιχήτε για το σφύριγμα.... Ο λέοντας σφυράει κλέφτικα σε θυλικού γένους αυτοκίνητα έτσι για να κάνει αισθητή την παρουσία του... Αφήστε το παιδί να εκφραστεί Razz

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 06:00:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ζητήστε τα Bendix με την καλή πάστα για να ησυχάσετε.
Άλλαξα τα πίσω τακάκια της Valeo που με έχουν αρρωστήσει στο σφύριγμα και έβαλα πάλι Bendix και ησύχασα.
Μπροστά έβαλα της Lucas και όλα πάνε καλά, δεν σφυρίζουν και σε συνθήκες πόλης αποδίδουν πολύ καλά. Πάντως σαν πάστα δεν πείθουν όπως τα Bendix που έχουν πιο μαλακή (τα Bendix δεν έχουν λεία πάστα αλλά κοκκώδης).
Ο Γιάννης (1.6 16V) έβαλε Textar μπροστά και σφυρίζουν κι αυτά.

Άρα από όσα δοκίμασα, τα καλύτερα μέχρι τώρα είναι τα Bendix (τα καλά) και ίσως τα Lucas.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 23:41:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Ζητήστε τα Bendix με την καλή πάστα για να ησυχάσετε.
Άλλαξα τα πίσω τακάκια της Valeo που με έχουν αρρωστήσει στο σφύριγμα και έβαλα πάλι Bendix και ησύχασα.
Μπροστά έβαλα της Lucas και όλα πάνε καλά, δεν σφυρίζουν και σε συνθήκες πόλης αποδίδουν πολύ καλά. Πάντως σαν πάστα δεν πείθουν όπως τα Bendix που έχουν πιο μαλακή (τα Bendix δεν έχουν λεία πάστα αλλά κοκκώδης).
Ο Γιάννης (1.6 16V) έβαλε Textar μπροστά και σφυρίζουν κι αυτά.

Άρα από όσα δοκίμασα, τα καλύτερα μέχρι τώρα είναι τα Bendix (τα καλά) και ίσως τα Lucas.

Παιδιά και τα Jurid που έβαλα εγώ στα πίσω δισκόφρενά μου Cool Cool αποδείχθηκαν πολύ καλά, καθότι δεν τρίζουν καθόλου...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
douf (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2003, 11:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα TEXTAR τα έχω δοκιμάσει στο 106 που είχα,στην αρχή καλά ήταν, μετά όμως λάλησαν κι αυτά.Τέλος πάντων όμως στις 16 έχω ραντεβού με LION για τον πρώτο έλεγχο και θα δούμε Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Σεπ 2003, 03:40:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημήτριος έγραψε:

Παιδιά και τα Jurid που έβαλα εγώ στα πίσω δισκόφρενά μου Cool Cool αποδείχθηκαν πολύ καλά, καθότι δεν τρίζουν καθόλου...

Λογικό αφού τα Jurid είναι Bendix. Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης