PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

γνωμες για 206

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kotsarikos (kotsarikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Απρ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Απρ 2012, 12:01:04    Θέμα δημοσίευσης: γνωμες για 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια, καταρχας να πω οτι δεν εχω στην κατοχη μου καποιο peugeot, αλλα σκεφτομαι να αγορασω ενα 206 1.4 του 2001 γι' αυτο και θα ηθελα τις γνωμες σας σχετικα με το 206. ακομα θα ηθελα να μαθω ποσα αλογα αποδιδει το 1.4. ευχαριστω! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Απρ 2012, 12:04:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα, αν ασχοληθεις λιγο με τις υπαρχουσες δημοσιευσεις θα λαβεις τις απαντησεις που ζητας δεδομενου του οτι για αυτο το αυτοκινητο γινεται δεκα χρονια κουβεντα εδω μεσα.

Παρακαλω αν συμφωνειτε να κλειδωθει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Απρ 2012, 13:06:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Καλημερα, αν ασχοληθεις λιγο με τις υπαρχουσες δημοσιευσεις θα λαβεις τις απαντησεις που ζητας δεδομενου του οτι για αυτο το αυτοκινητο γινεται δεκα χρονια κουβεντα εδω μεσα.

Παρακαλω αν συμφωνειτε να κλειδωθει.

πιστευω οτι αν δεν υπάρχει αναλογο θεμα που να δινει γενικές αποψεις περι του 206 σαν αγορα 10 ετών τοτε δεν υπάχει λογος να διαγραφει.

συμφωνω οτι 10 χρόνια γραφονται τα παντα ολα για το 206 αλλα το παιδι ρωτάει πχ ποσα αλογα αποδίδει το 1.4, συμφωνώ οτι αν ψαξει τα 100 thread που εχει εδω μεσα για 206 καπου καποιος θα το αναφερει, ΑΛΛΑ δεδομενου οτι η αναζητηση ΔΕΝ δουλευει σωστα και το ξερετε, θεωρω παραλογο να αναγκάζουμε ενα νεο μελος να ψαξει 1000 σελιδες thread μια μια για να παρει την απαντηση του.

Συμφωνω οτι πολυ πιο ευκολα θα μπορουσε να κανει μια αναζητηση στο google αλλα αφου δεν το εκανε και μας ρωταει εμας που ειναι το κακο να ξοδεψουμε 10 δευτερολεπτα να του απαντησουμε? Ας μην αποπστειρονουμε το φορουμ αφηνοντας μονο thread 200 σελιδων ΜΕ ολες τις πληροφοριες μεσα αλλα που δυσκολα διαβαζονται ή ψαχνονται καθοτι δεν δουλευει και το search...

Rolling eyes

ΦΙΛΕ ΜΟΥ για να παρεις και την απαντηση σου εχει 75 άλογα το 8βαλβιδο νομιζω και 87 το 16v...

γενικα το 206 ειναι παλιο αμαξι πια. κρατιεται ακομα σχετικα σαν εμφανιση αλλα δεν ξεχωριζει οπως παλια. τωρα απο συντηρηση και αξιοπηστία, μην τρελενεσαι, δεν ειναι και οτι καλυτερο. τα πεζο της εποχης δεν φημιζονταν για την αξιοπηστια τους και ειδικα αν παρεις κανενα του 99 και πριν..
μπορει να δουλευει αψογα για μηνες και ξαφνικα μετα να σου βγαλει 2-3-4 μικροχαζομαρο βλαβες και να σε ξεπουπουλιασει οικονομικα..
ο κινητηρας του αποσο λενε τα παιδια δεν ειναι και οτι πιο οικονομικο στην καταναλωση , και ουτε δυναμη τρελη εχει να πεις οτι τουλαχιστον εχεις γκαζια..
γενικοτερα παντος ειναι μετριο καλουτσικο αυτοκίνητο το οποιο αν το παρεις πολύ φτηνα θα ειναι καλη αγορά.

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Απρ 2012, 13:19:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

90 έβγαζε το 16v, αλλά έτσι κ αλλιώς κοιτάει για παλιά 206, άρα μιλάμε σίγουρα για 75άρι.

σαν πρώην ιδιοκτήτης του 1.4, δεν θα το πρότεινα.
στην 10ετία, θα καίει το κατιτίς παραπάνω
οκ, μπορεί να μην σπάει, να μην χαλάει, αλλά αν θες κάτι οικονομικό πας στο 1.1 κ καλύτερα πιο πρόσφατης χρονιάς, που ήταν κ πιο προσεγμένα (πιο χοντρές αντιστρεπτικές, κλπ), πχ 2004 κ μετά. αν θες κάτι σβέλτο πας στο 1.6.

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Απρ 2012, 14:03:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
90 έβγαζε το 16v, αλλά έτσι κ αλλιώς κοιτάει για παλιά 206, άρα μιλάμε σίγουρα για 75άρι.

σαν πρώην ιδιοκτήτης του 1.4, δεν θα το πρότεινα.
στην 10ετία, θα καίει το κατιτίς παραπάνω
οκ, μπορεί να μην σπάει, να μην χαλάει, αλλά αν θες κάτι οικονομικό πας στο 1.1 κ καλύτερα πιο πρόσφατης χρονιάς, που ήταν κ πιο προσεγμένα (πιο χοντρές αντιστρεπτικές, κλπ), πχ 2004 κ μετά. αν θες κάτι σβέλτο πας στο 1.6.

εχεις δικιο σε αυτο που λες, για οικονομια ας παει στο 1.1 , ετσι κ αλλιος και με το 1.4 αποδωσεις δεν θα εχει τουλαχιστον ας ειναι οικονομικο.

Γιαυτο που λες οτι λογο ηλικιας θα καιει κατι παραπανω, λογικοτατο αν και εχω φτασει στο συμπερασμα οτι υπάρχει τροπος να κανεις ενα αμαξι να λειτουργει ο κινητηρας και να καιει σαν καινουριο..

απλος θελει -300 ευρουλακια

1.αλλαζεις τα κλασικα, φιλτρο αερος μπουζι φιλτρα βενζινης λαδιου κτλ
2. αλλάζεις πολλαπλασιαστη αν εχει πανω απο 150.000 χλμ και ας μην εχει προβλημα
3. αλλαζεις αντλια βενζινης αν εχει και αυτη πανω απο 150.000
4. καθαρίζεις μαπ και πεταλουδα
5 προαιρετικο αλλαζεις λ

ολα μαζι 250-300 ευρω και το αμαξι κυριολεκτικα θα ειναι μηχανικα σαν καινουριο (αν εξερεσουμε προβληματα μεσα σε θαλαμους καυσης και βαλβιδες ελατηρια και μπεκ)

η καταναλωση σε ενα αμαξι με 150.000 αν τα κανεις ολα αυτα παιζει να πεσει και 1-1,5 λιτρα στα 100

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kotsarikos (kotsarikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Απρ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Απρ 2012, 14:13:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το 1.4 ποσο καιει ρε παιδια δλδ?....στην αναγκη βαζω και υγραεριο .......το θεμα μου ειναι αν βγαζει τακτικα καποιες ζημιες ενω υπαρχει συντηρηση και αν αξιζει για ταξιδια σε εθνικη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης