PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 rc vs clio 197 rs vs cooper s
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Alex79 (Αλεξανδρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206cc 1.6 (16v) 03

Ένταξη: 15 Απρ 2012
Τόπος: Ρεθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Απρ 2012, 21:07:45    Θέμα δημοσίευσης: 206 rc vs clio 197 rs vs cooper s Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα μαγκες
εχω ενα μεγαλο δηλημα και μια απορεία το ξαρδεφακη μου μερχη περση ειχε ενα 106 ραλλυ και εγω το 206 μου οπου παρολου το βαρος του με το στοισημο και την βελτειωση που του εχω κανη παιζαμε στο βουνο και στην πιστα με πολυ χαβαλε δεν τον επειανα παλη αλλα του κολαγα καλα .τωρα εχει παρη το clio 197 rs και ουτε που τον βλεπω στης ευθιες την παλευω στο βουνο ομως θελω κυαλια Very happy Very happy
τωρα το διλημα μου ειναι ενα τη να παρω 206rc,cooper s η να παρω και εγω ενα clio rs να δω καμια ασπρη μερα
κακα τα ψεματα αλλα το clio τα σπαει στρηβη εκει που λες οτι δεν προκετε να βγεις σωος και με οσα κατα την αποψη μου ειναι κορυφεο αλλα επειδη να μην παρω το ιδιο κοιταω τα αλλα για αυτο θελω τα φωτα σας οποιος γνωριζει
το 206 και το cooper μπορων να σταθουν το ιδιο διπλα του τη προτηνεται
η λετε το 106 να τα καταφερνη καλητερα Evil
ευχαριστω περιμενω την βοηθεια σας και οικονομικο θεμα δεν εχουμε Wink
p.s μην κοιτατε τα ορθογραφηικα Very happy Very happy

Στο βουνο ξεχωρίζουν οι μάγκες απο τα αγοράκια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
rallos180 (nikos)
Μέλος
Μέλος

205 t16 evo 2

Ένταξη: 27 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Απρ 2012, 22:16:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατα την γνωμη μου μακρυα απο μινι... παρε κλιαρα αν εχεις φραγκα..απτην αλλη αμα ταχεις γτ δεν παιρνεις κανα ποιο δυνατο αλλης κλασης?εβο ιμπρεζα κτλ

ξεπουλαω
http://img37.imageshack.us/g/dsc00069ox.jpg/
Επιστροφή στην κορυφή
Alex79 (Αλεξανδρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Απρ 2012, 22:21:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν τα προτημω για τον λογω οτι εχω μεγαλο αμαξι και το εβο κτλ θα μου ειναι αχρηστο για μια στην τοσω που ειμαι σπιτι και προτημω καποιο μικρο καλητερα και λογου κοστους και σηντηρησης ειπαμε οικονομηκο δεν εχουμε αλλα δεν τα πεταμε κιολας Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Απρ 2012, 22:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 RC
τιου κανεις ενα καλο φουλ γενικο σερβις.
του βαζεις ενα 6αρι σασμαν με μπλοκε και αναλογο λαστιχο
Μια πατεντα στην εισαγωγη, τροποποιηση στη μαμα εξατμιση και ενα προγραμμα...
Δε νομιζω να περασεις τα +2.5 αντε 3 χηλιαρικα επιπλεον απο την τιμη της αγορας και θα εχεις ενα εργαλειο που θα πηγαινει οσο γρηγορα αντεχεις και εχεις εσυ στομαχι για να το πας Cool

Το κλειω ΙΙΙ ΡΣ θελει επιπελον δυναμη (και μαλιστα καμποση) που ερχεται μεν, αλλα αν μπλεξεις με ξερολες και παντογνωστες βελτιωτες (και ειναι ευκολο να πεσεις σε αυτη την παγιδα χωρις να το καλαβεις)
το μονο που θα καταφερεις ειναι να χασεις 2-3 χηλιαρικα και το αποτελεσμα ανευ ουσιας και σημασιας... Rolling eyes

Ειναι καθαρα θεμα γουστου και πως σου αρεσει να το στριβεις,
εγω πχ εχω μια αδυναμια στους ραβδους στρεψης Cool
Χωρις να σημαινει οτι το κλειω μειονεκτει που εχει ημιακαμπτο πισω
ουσιστικα το ερωτημα συγκλινει στο εξης:
θελεις να παιζεις η να πηγαινεις γρηγορα πανω στο βουνο Question
Επιστροφή στην κορυφή
Alex79 (Αλεξανδρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Απρ 2012, 22:50:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και τα δυο φιλε μου αναλογος τα κεφια παντος ποιο πολυ για γρηγορα τηνω μιας που τα trak days ειναι τα αγαπημενα μου
ερωτηση 6 αρη απο τη μοντελο περνη .οσο για ραβδους που λες δεν εχουν και μεγαλι διαφορα με του κλιο τον ημικαμπτο

Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2012, 01:15:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

cooper s πρωτης γενιας το ξεχνας (r53). 2ης (r56) μαζι σου Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2012, 13:39:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εισαι τυφλος παρε κλιο (ειναι πραγματικα κακασχημο μεσα) αλλιως 206/207 RC.Επισης και μινι ειναι ωραιο και με καρτοαισθηση αλλα θελει προσοχη στο δεξι χερι γιατι ναι μεν εχει ωραιο επιλογεα αλλα πολυ ευθραυστο σαζμαν.

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2012, 15:51:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvas έγραψε:
Αν εισαι τυφλος παρε κλιο (ειναι πραγματικα κακασχημο μεσα) αλλιως 206/207 RC.Επισης και μινι ειναι ωραιο και με καρτοαισθηση αλλα θελει προσοχη στο δεξι χερι γιατι ναι μεν εχει ωραιο επιλογεα αλλα πολυ ευθραυστο σαζμαν.

Aυτό που λες για το μίνι νομίζω πως ισχύει για το πρώτης γενιάς.

Πάντως καλύτερο vfm αυτή τη στιγμή (με γύρω στο 5χίλιαρο που κοστίζει) απ'το 206rc δύσκολα βρίσκεις.
Είναι βέβαια ο καταρραμένος ο κυβισμός με τα υψηλά τέλη και τις εισφορές, αλλά το ίδιο ισχύει και για το κλιο.
Πήγαινε στο 206 λοιπόν και κάνε αυτά που σου λέει ο Θανάσης (mechanic) και θα έχεις αμαξάρα.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2012, 17:48:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα χαλαρωστε
δεν ειναι και ιντεγκραλε....
προσωπικα δε θα επαιρνα τετοιο αμαξι ποτε ξανα
αν θες να χαρεις βουνο ειτε παρε κατι καθαροαιμο πχ 106 ειτε κατι
πιο ολ αρουντ ταπερ πχ
ςιτε κατι ακομα πιο σκληπηρυνικο πχ μρ2
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2012, 18:04:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
καλα χαλαρωστε
δεν ειναι και ιντεγκραλε....
προσωπικα δε θα επαιρνα τετοιο αμαξι ποτε ξανα
πιο ολ αρουντ ταπερ πχ
ςιτε κατι ακομα πιο σκληπηρυνικο πχ μρ2

ενα ταπερ ειναι οτι πρεπει αν πας σε 2.0
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 09:24:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

πιο ολ αρουντ ταπερ πχ

Συμφωνω για το 106 αλλα το ταπερ γιατι το εβαλες?ειναι πιο all around απο το 206ρψ η το κλιο? Rolling eyes

Υ.γ μρ2 ρεσπεκτ Very happy

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 14:44:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια πειτε ασχετο, πειτε με οτι θελετε... Very happy

αλλα οταν μπηκα και οδηγησα για πρωτη φορα το ("απλο" οχι το καπ) κλειω ΙΙΙ ΡΣ
(σημειωση οτι εκεινο τον καιρο ειχα το κλειω ΙΙ ΡΣ καπ)
δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα απο τη χαρα μου.
Καλο δε λεω αλλα κατι ελλειπε απο αυτη τη μαγικη συνταγη που εχουν οι περισοτερες εκδοσεις της Ρενω Σπορ.

Το 206RC δεν το εχω οδηγησει σε μαμα μορφη,
και βασικα (κακως βεβαια) ειχα επηρεαστει απο τα περιοδικα και κατι "φιλους μου" που το θαβανε και λεγανε οτι δεν ειναι καλο.
Αλλα οταν οδηγησα του Κωστακη με το 6αρι, το μπλοκε και τα λαστιχα με τον τεραστιο συντελεστη τριβης αλλα πολυ καλη προσφυση,
εμεινα λαλακας... Shocked
Ειληκρινα και λογω τιμης αν δεν ειχα το 207LM θα αγοραζα ενα 206 (οχι τιποτα αλλο αλλα για να επαιζα και με το μοτερ του μιας και εχω ενα ανοιχτο λογαριασμο με αυτο το μοτερακι Very happy )
Το αμαξι αυτο αν εχεις στομαχι (για να μη πω τη βρωμολεξη αρχηδια Very happy ) ειναι ικανο για παρα πολλα πραγματα οταν οι ροδες του βρισκονται υπο γωνια Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 14:51:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συζηταμε κατι που εχει αναλυθει ηδη καμποσο(ή με παραπλησιο τροπο) στα παρακατω topic
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=21831&start=0

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10283&start=0

Το θεμα ξεκιναει και τελειωνει στο ποσα χρηματα θελει να διαθεσει...
Αν μιλαμε για 5 χιλιαρικα το πολυ,τοτε περαν του 106 και του RC ή κανενα Clio RS 172 phase I,δεν εχει πολλες επιλογες.

Αν παλι δεν παιζει καν σεναριο για 2λιτρο με οτι συνεπαγεται αυτο,τοτε μονον για 106 μιλαμε,αντε και για κανενα Clio 1ης γενιας σαν το δικο μου.

Οποτε το ζητουμενο ειναι τα κριτηρια του σε 1η φαση,δηλαδη κοστος αγορας,παγια εξοδα(τελη κυκλοφοριας-ασφαλιστρα) και μετα τα υπολοιπα,δηλαδη γκαζι,"μουρη",εξοπλισμος,ποιοτητα,ασφαλεια,κλπ,κλπ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 15:05:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θαναση πρεπει να βρω ενα ποστ μου οταν οδηγησα πρωτη φορα κλιο ΙΙΙ καπ μαλιστα στα μεγαρα και εκραζα ατελειωτα

βεβαια συγκρινα με το 206 μου που σε σχεση με το rc κωστακη ειχε αναρτηση πεζο σπορτ σεμι 1020κιλα βαρος και 150αλογα μοτερ με κλειστο σαζμαν οποτε καταλαβαινεις για τι κραξιμο μιλαμε Laughing
και μαλιστα ελεγα το ιδιο με σενα οτι το rc του καταφρακτου με 6αρι, πεζο σπορτ Ν μοτερ και μπλοκε μου αρεσε πιο πολυ Laughing Laughing

αλλα και οταν ξαναοδηγησα ΙΙΙκαπ στο ρινγκ φασελιφτ παλι το ιδιο κραξιμο εριχνα και με κοροιδευαν...
[/img]
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 15:10:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχα
το βρηκα

volvos έγραψε:
οδηγησα στα μεγαρα ενα ρ27...αναμεικτα συναισθηματα.
ισως επειδη το ειχα θεοποιησει με αυτα που ακουγα δεξια και αριστερα.
ισως επειδη ειμαι της παλιας γαλλικης σχολης.

το αμαξι καναμε δικαβαλοι χωρις να το πιεσω παρα πολυ 1.17(πιεσα ομως).
τιμονι ελαφρυ αλλα δε με απασχολησε ιδιαιτερα αρα μαλλον καλο ηταν
φρενα δε μπορω να πω οτι εκοψα φλεβες. βασικα δε τα βοηθαγανε τα λαστιχα που τελειωνανε για πλακα σε δυνατα φρεναρισματα
μοτερ ψιλοταφος που ξυπναει ψηλα αλλα ταφος
ποιοτητα αρκετα καλη
σαζμαναρα
καθισματα ρεκαρο που ηταν πανεμορφα αλλα εγω σα λεπτος πηγαινα περα δωθε
πολυ σπινιαρισμα εσωτερικου αν πιεζες παραπανω απο το κανονικο
πολυ λιγοτερο ρυθμισιμο πισω μερος απο οτι περιμενα

γενικα δεν ηταν τοσο hardcore oso περιμενα και σε καμια μα σε καμια περιπτωση δε προσφερει ουτε το 60% της ευχαριστησης που μπορει να σου δωσει ενα φτιαγμενο ραλλακι μεσα στα μεγαρα. το να συγκρινεις ενα ραλλακι με πεζοσπορισια αναρτηση και μπλοκε και ημισλικ 14αρια και ενα ds3000 τακακι με το κλιο ειναι για μενα απλα ιεροσυλια για το 106 και πρεπει να οδηγεις μονο τζιπακια ολη μερα για να μη μπορεις να το δεις.
γενικα παρατηρησα οτι ενω σου δινει την αισθηση οτι στριβει κομματια και πωπω τι κανει το αμαξι κλπ κλπ τα χλμ που εστριβε το αμαξι εν τελει ηταν μετριοτατα σε απολυτη προσφυση. κατι σα να λεμε πολυς ντορος για το τιποτα. προσωπικα το 206 του καταφρκατου οταν ηταν με μαμα αναρτηση φρενα λαστιχα μονο με ενα μπλοκε με ειχε συγκινησει πιο πολυ και ειχα βγει πολυ πιο ιδρωμενος απο εκει μεσα. για να θυμισω ειχα κανει τοτε 1.14.6 χωρις φρενα (ειχαν γινει κομματια ) και με λιγο δουλιτσα και αλλα τακακια το αμαξι εκανε τοτε ανετα 14 ξερο που για να το δει το κλιο ασε ουτε με κυαλια.............

για να μη παρεξηγηθω συνεχιζω να θεωρω οτι ειναι μακραν οτι καλυτερο σε στρψιμο μπορει να παρει καποιος σε καινουργιο ειδικα με τη τιμη σκανδαλο 23000.μακραν αλλου σε σχεση με γκολφ κλπ αλλα δεν κανει για μενα

αρα προσωπικα για μενα το διλημα κραταω το 206 μου και περνω ενα π.χ γκετζ για ολες τις υπολοιπες δουλειες ή τα πεταω ολα στα σκουπιδια και περνω ενα κλιο για παντου απλα δεν υφισταται.

υ.γ. να πω εδω οτι πηγα σημερα μια μερκουρη με το αμαξι οπως ηταν προαλλες πιστα....οτι να πω ειναι απλα λιγο. απλα ευχαριστω το θεο που εχω ενα τετοιο αμαξι και χαιρομαι να το οδηγω.
και πριν πει κανεις καμια μαλ***α. μετα εκατσα εφαγα 2 ωριτσες εβαλα ολα τα μαμα πανω καθισματα ζαντολαστιχα εξατμιση και το πηρε τωρα η μανα μου να παει με τη γιαγια μου εκκλησια....

ΠΟΥΤΑΝΑ ΖΩΗ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΟ 206 ΜΟΥ

ΚΟΥΛ ΑΛΕΞΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΑΚΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑ
Ή ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 15:28:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα μιλαμε για αισθηση ή για αποτελεσματικοτητα,και μιλαμε για πιστα ή για τυπικο ελληνικο δρομο; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 15:33:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω και θανασης μιλαμε για αισθηση νομιζω χωρις ομως να θελουμε να στριβουμε με 50...αλλα οχι οτι μας καιει αν μπηκαμε με 120 ή με 125 σε μια στροφη
και πιστα μεγαρων ειναι σε χειροτερη κατασταση και απο τυπικο ελληνικο δρομο πλεον... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 17:01:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεκτον,και εγω υπερ της αισθησης ειμαι παρα της αποτελεσματικοτητας,απλα στο βουνο η αποτελεσματικοτητα του 197 ειναι αλλου,δυστυχως(για το RC,κλπ)... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2012, 17:07:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1
για εμενα η αισθηση ειναι το ζητουμενο Exclamation

αλλα στην προκειμενη δεν εχει σημασια τι θελω εγω αλλα το παληκαρι Very happy

Just for the record
το μπλε κλειω ΙΙ ΡΣ καπ που ειχα, στα μεγαρα με τον Παναγιωτη να τραβαει βιντεο (πολυ καλο χερι ο μπαγασας Cool ) με φρεσκο αλλαγμενα κοντι σπορ κοντακτ ΙΙ εκανε 1,18κατι .
Τωρα αν το ειχε καποιος αλλος στα χερια του
και οχι κουλομαρια σαν και μενα, ο χρονος σιγουρα θα ηταν καλυτερος.
Ποσο δεν ξερω αλλα σιγουρα καλυτερος...
Επιστροφή στην κορυφή
Alex79 (Αλεξανδρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 05:42:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα σε ολους
οπως ειπε και παραπανο ο Pughell (Στελιος) και πολυ σωστα δεν ειπα ποσο περιπου διαθετο το ποσο για την ευχαριστηση μου ειναι περιπου 10-12χιλ οσο για τα κυβικα ειμαστε στην ελλαδα και με τους καταληλους ανθρωπους το 2.0 γινεται 1.4 οπωτε δεν με πειραζει αυτο και ουτε καν το σκευτομε .
τωρα οπως ειπατε παραπανω για αισθηση η αποτελεσματηκοτητα εμενα πρωσοπικα με ενδιαφερουν και τα δυο γιατι αν δεν σου δινη αισθηση σιγουριας πως θα γινει αποτελεσματηκο
εγω το αμαξι το προοριζω για πιστα και αναβασουλες οποτε τα παραπανω λογικα πρεπει να υπαρχουν για το 106 ειναι η χαρα του παιδιου και τα κανη ολα μιας που περασα αρκετο καιρο μαζι του αλλα απο ασφαλεια 0 για αυτο θελω και κατι ποιο στιβαρω μια που ειμαι και μπαμπας Razz Razz
Αλλα και με το ποστ του Pughell (Στελιος) για το βουνο θα συμφωνισω αλλα ποσο καλητερω ειναι απο τα αλλα αφου το μοτερ ειναι ταφος οπτε πιστευω σε πιστα οχι ιδιετερα πολη κληστη θα ειναι αδυναμο!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης