PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

σπασμένη τουρμπίνα ??

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

Ένταξη: 05 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 13:40:28    Θέμα δημοσίευσης: σπασμένη τουρμπίνα ?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑλησπέρα σε όλους..σήμερα κ ενώ όλα ήταν καλά, το έβαλα μπρος κάποια στιγμή κ άρχισε να βγάζει από την εξάτμιση πολυ μπλε καπνό..το πηγα συνεργείο κ μου είπαν ότι ραγίσε η τουρμπίνα.. μάλιστα έβγαζε καπνα κάτω από την θερμοπροστασία της τουρμπίνας..το ερώτημα είναι, είναι σίγουρα η τουρμπίνα..υπάρχει περίπτωση να είναι το μοτερ?? Αν κ δουλεύει κανονικά .. πρόσφατα το έκανα χρονισμα κ είχε χάσει πολυ λίγο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 16:03:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι εννοείς το μοτερ? να εσπασε κατι απο πιστονι/ελατήριο? Θα μπορουσε να εχει γινει και κατι τετοιο, αλλα απο τη στιγμη που βγαζει καπνο και κατω απο τη θερμοασπίδα, τοτε μάλλον το σαλιγκάρι σου ράγισε... Confused
Δυστυχώς απ΄οτι φαινεται και εχουμε ξαναπει, το θέμα της απώλειας χρονισματος παιρνει κ άλλα μαζι του. τα στεγνώματα και τα υψηλά πυρόμετρα που προκαλεί, ειναι θανατος για τουρμπίνα/καταλύτη.
εγω με το ματι, χωρις πυρόμετρο παρατηρούσα πως λαμπαδιαζε η τουρμπίνα μου με χαλαρό πάτημα πριν το χρονισμα, και ποσο λιγότερο αναβει μετα το χρόνισμα, ακομα και μετα απο ξέσκισμα...
οποτε οσο περισσότερο μενει αχρόνιστο τοσο περισσότερο την ακουνε τουρμπινα/καταλύτης, μεχρι να ερθει το κρακ... Neutral

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2012, 08:19:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα το αμάξι ήταν αχρονιστο μόνο για κάποια χιλιόμετρα στην αρχή με το πού άλλαξα μοτερ..αλλά το πηγα κ το έκανα γρήγορα αφού έβγαινε εκτός η τουρμπίνα.. εγώ ξέρω ότι πήρα ένα αμάξι 20000 ευρώ κ είμαι μονίμως με το άγχος μην πάθει τίποτα... Το αλφα πού είχα πριν (145) ήταν πολυ πιο αξιόπιστο κ ας ήταν αλφα.. τον χρονισμο του δεν τον έχανε πότε τουλάχιστον..τελικά νομίζω ψωνίσά κουβά κ όχι αμάξι..τέλος πάντων τώρα θα βάλω απο rc τουρμπίνα κ ελπίζω να ναι όλα οκ..απ ότι ξέρω είναι καλύτερη κ πιο γερή έτσι δεν είναι ?? Όσο για το μοτερ το είπα γιατί φοβάμέ τα πάντα πλέον στο αμάξι αφού όλα επανω του χαλάνε... Επίσης ισχύει ότι αν βάλω τουρμπίνα από rc πρέπει οπωσδήποτε να βάλω κ πρόγραμμα ??έτσι μου είπε ο μάστορας από την πεζώ ..
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2012, 11:03:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προγραμμα του RC εννοει.

Προγραμμα εχεις ηδη πανω στο αμαξι η ειναι μαμα?

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2012, 14:25:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:
Προγραμμα του RC εννοει.

Προγραμμα εχεις ηδη πανω στο αμαξι η ειναι μαμα?

Μαμα ειναι μονο ενα φιλτρο εχω k&N..Μηχανικός μεσα απο την πεζω μου ειπε να βάλω προγραμμα θα ειναι πιο αξιοπιστο γιατι λεει δουλευουν πολύ φτωχά τα μοτερ μας..λογω euro4 .. τωρα,αν ολα ειναι οκ αφου βάλω την τουρμπίνα, θα του βάλω μαλλον κ πρόγραμμα..αναγκαστικη βελτίωση!!! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2012, 15:24:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά την μακακια εγώ την έκανα ...είχε τσακισει το ενα σωληνακι απο το δοχειο αναθυμιάσεων επειδη το εβαλα κάτω από την μπαταρία το πίεσα μαλλον με σον σωλήνα της εισαγωγής..χλμ εκανα πολύ λιγα ουτε 30 ελπίζω να μην του έκανα ζημιά..Μου ειπε οτι απο αυτό ηταν η κάπνα..Επίσης μου είπε οτι δεν πάει βημα οποτε πολύ φοβάμαι μην πάω κ για καθαρισμό βαλβίδων.. Πάντως η τουρμπίνα θα αλλαχτεί ετσι κ αλλιώς γιατί ειχε μου είπε φθορές κ ενα ραγισμα στην αρχή της...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης