PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ποιός μάγκας ήταν...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 244, 245, 246 ... 266, 267, 268  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 08 Απρ 2012, 21:03:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kι εσύ τις έκανες τις βολτούλες σου Ν.Μακρη σήμερα ε................??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me.
Your car is your story, So don't let anyone else write the book.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2012, 09:56:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποιος κύριος (εκ βορείων) κυκλοφορεί στο βροχερό μας νησί και δεν έδωσε σήμα!

Eπί τη ευκαιρία, γαμάτο το 0715 Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 21:28:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο κυριος ΠΑΠΗΣ στην αγιου κων/νου στο μαρουσι (εμπορικο κεντρο αιθριο) σημερα το μεσημερι με ασπρο 106 rallye???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 23:59:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:
Ο κυριος ΠΑΠΗΣ στην αγιου κων/νου στο μαρουσι (εμπορικο κεντρο αιθριο) σημερα το μεσημερι με ασπρο 106 rallye???

Ναι.
Εξω απο τον καντερε 207 μπλε περιεργο με μαυρες ζαντες και σημα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2012, 09:31:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προχθες στην Νεα εγνατια στην Θεσνικη ειδα (για πρώτη φορα στην πολη, αν και σχεδον ολα τα εμφανησιακα φτιαγμενα 206 - 206cc τα ξέρω εδω πανω) ενα τουμπανο μαυρο 206 , WRC look με πρισμενα φτερα , διπλη αεροτομη πισω, WRC προφυλακτηρες...
κουκλι η αληθεια.. Laughing

το χαζευα η αληθεια ειναι, και οταν βρηκα την ευκαιρια και σταματησα διπλα του στο φαναρι εκανα νοημα στον οδηγο και κατεβασε παραθυρο, τον ρωτησα για το αμαξι, ειναι του πατερα του λεει, το ειχε εδω και χρονια καραφτιαγμενο και τωρα 1 + χρονο το εχει αυτος.
μαρεσει η ιδεα να πηγαινουν τετοια αμαξια απο πατερα σε γιο.. Wink

μου ειπε οτι και μηχανηκα ειναι φτιαγμενο και βγαζι περι τα 150 αλογα (αποσο του ειπε ο φατηερ του) , δεν ξερω τι φοραει αλλα αν κρινω απο τα χρηματα που εχει ριξει στην εμφανηση δεν αμφιβαλω οτι μπορει να ειναι οντως δυνατο και μηχανικα. Να σημειωσω οτι ειναι το 1.600

Τελος πριν ξεκινησουμε στο φαναρι τον ρωτησα πως και δεν ειναι μελος σε κανα φορουμ με πεζο και μου απαντησε οτι εγινα μολις πριν απο μια βδομαδα στο PSCLUB!! Smile
το μελος ειναι ο Alexhs206w
Καλοστονα λοιπον!

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2012, 09:42:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το είχα πετύχει κι εγώ πριν 3-4 χρόνια στη Λαγκαδά στο ύψος ενός κόκκινου δημαρχείου που έχει...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2012, 18:06:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ πριν κανα μήνα Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2012, 19:21:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex, τελικά μόνο εσύ δεν το είχες δει Laughing

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Απρ 2012, 00:44:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβώς ένα τέτοιο μαύρο, ολόιδιο αλλά χωρίς την απλώστρα, κυκλοφορεί Πάτρα εδώ και καιρό. Τουρμπάτο-externalάτο και μάλιστα αρκετά περιποιημένο.
Επιστροφή στην κορυφή
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Απρ 2012, 01:30:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
sod έγραψε:

Ναι.
Εξω απο τον καντερε 207 μπλε περιεργο με μαυρες ζαντες και σημα.

O Jim πρέπει να ήταν αυτός.....!! Wink Wink

I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me.
Your car is your story, So don't let anyone else write the book.
Επιστροφή στην κορυφή
sNicaKoS (Σοφοκλής)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106 1.6 (8v) rallye 1998

Ένταξη: 05 Σεπ 2011
Τόπος: Καβάλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2012, 11:01:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NIKOLAOS έγραψε:
Σημερα στην Καβαλα ασπρο 207 Le mans series με ασπρες μαμα ζαντες και πινακιδα ΗΜΚ αν θυμαμαι καλα,κανεις απο εδω...?

Σε έχω μπανίσει κ εσένα και τον ραλλο σου! Cool πανέμορφο το έχεις μπράβο σου!!εγώ έχω το άσπρο 106 με το μαύρο καπό! Laughing

106
Επιστροφή στην κορυφή
NIKOLAOS (NIKOLAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye 1.6 (2008)

Ένταξη: 25 Ιαν 2011
Τόπος: Kavala

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2012, 13:28:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sNicaKoS έγραψε:
NIKOLAOS έγραψε:
Σημερα στην Καβαλα ασπρο 207 Le mans series με ασπρες μαμα ζαντες και πινακιδα ΗΜΚ αν θυμαμαι καλα,κανεις απο εδω...?

Σε έχω μπανίσει κ εσένα και τον ραλλο σου! Cool πανέμορφο το έχεις μπράβο σου!!εγώ έχω το άσπρο 106 με το μαύρο καπό! Laughing

Να 'σαι καλα φιλε,καταλαβα ποιος εισαι να κανονισουμε για καφεδακι αν εισαι απο εδω!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
sNicaKoS (Σοφοκλής)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106 1.6 (8v) rallye 1998

Ένταξη: 05 Σεπ 2011
Τόπος: Καβάλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2012, 20:58:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όποτε θες! Wink ναι εγώ από εδώ είμαι! Cool

106
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάϊ 2012, 10:26:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοκκινο 207 Rallye με αυτοκολλητο του club και πινακιδα ΕΕΝ... το συναντησα σημερα το πρωι στον Κηφισο. Ποιος ειναι απο εδω???

Υ.Γ. Παρεπιπτοντως, μουναρα το 207 Cool

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάϊ 2012, 23:43:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν 5 λεπτά Πανοδούκας στους ράδιο αρβύλα με το συγκρότημα του

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάϊ 2012, 12:37:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαύρο 206 CC (ψιλολερωμένο), με αυτοκόλλητο στο πίσω τζάμι, γυναίκα οδηγός καστανοκόκκινα μαλλιά, γαλάζια νύχια, κατέβαινε την Υμηττού - Ηλία Ηλιού, έστριψε αριστερά στη Βουλιαγμένης χτες το απόγευμα κατά τις 7 παρά.

Ποια ήταν ή ποιανού είναι (η γυναίκα και το αμάξι). Laughing Laughing

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάϊ 2012, 13:24:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αναλογιες η ε9?

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2012, 00:33:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαυρο 206 με αυτοκολλητο στο καπω σημερα γυρω στις 7 παρκαρισμενο Μοσχονησιων και Βιθυνιας στη νικαια Cool το εχω δει καμποσες φορες απλα σημερα προσεξα το αυτοκολλητο Wink

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
thodwrhs (thodwrhs)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967

Ένταξη: 19 Φεβ 2009
Τόπος: πατρα-ροδος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούν 2012, 09:37:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στην πατρα εχουμε 206 wrc ιδιο ακριβως με της φωτο με την διαφορα οτι ειναι 2.0λιτρο και 500 αλογα.το χει παιδι που εχει τελειωσει τη σχολη μου.οταν παω για σημειωσεις αυριο θα το βγαλω φωτο να το δειτε.
και το μαυρο αν βαλει και κανα αυτοκολλητο αγωνιστικο τοτε θα ειναι οτι πρεπει

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Ιούλ 2012, 22:29:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα το βραδυ στην Μεγ. Αλεξανδρου στο Αιγαλεω, μαυρο 207 Rallye με σημα του club και μαυρες ζαντες Momo Corse. Ποιος ? Cool

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 244, 245, 246 ... 266, 267, 268  Επόμενη
Σελίδα 245 από 268

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης