PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207-περιεργος χτυπος κατα την εκκινηση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Απρ 2012, 20:03:02    Θέμα δημοσίευσης: 207-περιεργος χτυπος κατα την εκκινηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον οταν παταω γκαζι με 1η οπισθεν η ακομα και με νεκρα της περισσοτερες φορες ακουγεται ενα ντουκ ..
ο μηχανικος της peugeot μου ειπε για βαση σασμαν ..
η κατω βαση ειναι powerflex.

περιμενω γνωμες οταν παρω καποια λεφτα θα την αλλαξω να δουμε..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Απρ 2012, 20:34:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιθανό σενάριο, μπορεί να έχουν χαλαρώσει οι βίδες λόγω σκληρότητας (ειδικά αν δεν είχαν αλλαχτεί τα παξιμάδια όταν μπήκε η βάση).
Σε μερικούς έχει εμφανιστεί και πρόβλημα στην αριστερή βάση της μηχανής (κάτω από τη μπαταρία) που κόβεται και χτυπάει.

Υ.Γ. Και μένα χτύπαγε η κάτω βάση και πήγα και πήρα δύο βίδες με τα παξιμάδια τους new από peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2012, 21:28:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον αλλαξαν την βαση και τπτ δεν αλλαξε. ασχετο αλλα η βαση που ειχα πανω ηταν για πεταμα ..
αλλα ο χτυπος δεν σταματησε το μονο που σκεφτομαι εναι βαζοντας το μπαρομετρο μηπως χτυπαει κατι κατω απο το φιτλροκουτι και ακουγετε ..
μακηηη που εισαι εσενα μηπως κανει τπτ ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 09:05:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
...το μονο που σκεφτομαι εναι βαζοντας το μπαρομετρο μηπως χτυπαει κατι κατω απο το φιτλροκουτι και ακουγετε ..

Δημήτρη, καλημέρα.

Μήπως βάζοντας τον αντάπτορα ψήλωσε πολύ ο MAP και βρίσκει στο σωληνάκι του Air-Condition;

Δε δικαιολογείται βέβαια να το κάνει στην εκκίνηση διότι δε παίρνει τόσο μεγάλες διαδρομές τπ μοτέρ εκεί (εννοώ ότι στις απότομες αλλαγές ταχυτήτων κάνει μεγαλύτερη διαδρομή προς τα πίσω παρά στην εκκίνηση).

Μήπως τελικά δε κούμπωσες καλά το φιλτροκούτι στη βάση του και κοπανιέται; Μήπως έφυγε κανένα από τα λαστιχάκια του;

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 09:56:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
nOkpos έγραψε:
...το μονο που σκεφτομαι εναι βαζοντας το μπαρομετρο μηπως χτυπαει κατι κατω απο το φιτλροκουτι και ακουγετε ..

Δημήτρη, καλημέρα.

Μήπως βάζοντας τον αντάπτορα ψήλωσε πολύ ο MAP και βρίσκει στο σωληνάκι του Air-Condition;

Δε δικαιολογείται βέβαια να το κάνει στην εκκίνηση διότι δε παίρνει τόσο μεγάλες διαδρομές τπ μοτέρ εκεί (εννοώ ότι στις απότομες αλλαγές ταχυτήτων κάνει μεγαλύτερη διαδρομή προς τα πίσω παρά στην εκκίνηση).

Μήπως τελικά δε κούμπωσες καλά το φιλτροκούτι στη βάση του και κοπανιέται; Μήπως έφυγε κανένα από τα λαστιχάκια του;

η επομενη κινηση μου θα ειναι να το βγαλω ολο εξω το φιλτροκουτι και να το ξανα βαλω προσεκτικά.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 10:58:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
nOkpos έγραψε:

Δημήτρη, καλημέρα.

Δημοσθένη δεν έχει βάλει αντάπτορα, έχει βάλει σωληνάκι πάνω στην τάπα που εκλεισε τις αναθυμιασεις (όπως κ εγω).
Δημητρη εγω δεν έχω κανενα τετοιο θέμα, κ δεν νομιζω να εχει να κανει, ενα απλο σωληνακι δεν μπορει να ενοχλει εκει περα.
Κοιταξε κ αυτα που λεει ο Δημοσθένης...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 13:44:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α, οκ, δεν το ήξερα.

Οπότε προφανώς και δεν ενοχλεί το σωληνάκι.

Ίσως το φιλτρο-μπαούλο δεν πάτησε καλά στη βάση του..

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 13:57:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν αλλαζεις κατευθυνση κινησης (κινεισαι κανονικα, σταματησεις και βαλεις οπισθεν η το αναποδο) τοτε ενα τακ που ακουγεται ειναι το τακακι που μετατοπιζεται ελαφρως το οποιο προφανως δεν ειναι προβλημα.

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 14:52:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχει να κανει με αλλαγη κκινησης .
καθε φορα που παταω το γκαζι ακομα και με νεκρα ακουγεται ενα περιεργο τακ δεν ξερω τι μπορει να ειναι θα βγαλω ολο το φιλτρο κουτι να δω ... αυτο που λενε τα παιδια ...
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 18:17:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάλε έναν να πατάει γκάζι(πάτα-άσε) μέσα και κάτσε πάνω από το καπό μπας και το εντοπίσεις! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 19:52:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Βάλε έναν να πατάει γκάζι(πάτα-άσε) μέσα και κάτσε πάνω από το καπό μπας και το εντοπίσεις! Rolling eyes

αν το κανω αυτο στην γειτονια μου θα με παρουν με της πετρες Razz

αυριο πρωι θα κατσω να το κανω θα δουμε ελπιζω πως ειναι το φιλτροκουτι γιατι μετα δεν ξερω τι μπορει να ειναι , μονο η βαση του μοτερ μου εμεινε .
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 11:37:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

αυριο πρωι θα κατσω να το κανω θα δουμε ελπιζω πως ειναι το φιλτροκουτι γιατι μετα δεν ξερω τι μπορει να ειναι , μονο η βαση του μοτερ μου εμεινε .

Σώπα βρε σύ, μαμά εξάτμιση δεν έχει? Λίγο γκάζι θα χρειαστεί, όχι και κόφτες! Ίσα ίσα να κουνιέται το μοτέρ μέχρι να εντωπίσεις το χτύπο. Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 12:34:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
nOkpos έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Σώπα βρε σύ, μαμά εξάτμιση δεν έχει? Λίγο γκάζι θα χρειαστεί, όχι και κόφτες! Ίσα ίσα να κουνιέται το μοτέρ μέχρι να εντωπίσεις το χτύπο. Very happy

rc ειναι η εξατμιση με ελευθερο τελικο 100αρι και ελεθερο μεσεο κανει λιγο θορυβο μπορω να πω.
τεσπα, τελικα εβγαλα ολο το φιλτροκουτι εδεσαν εναν ενισχυτη απο τα xenon που μπορει να χτυπουσε . αλλα παλι κανει τον θορυβο..
παω για αλλαγη βασεις μηχανεις σημερα λογικα .. και βλεπουμε .
Επιστροφή στην κορυφή
red_storm (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) Sport Pack (2007)

Ένταξη: 04 Σεπ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 12:41:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον βάση πρέπει να είναι....
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 13:37:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαση μοτερ θα ειναι σιγουρα. Ειχα και εγω το ιδιο θεμα, στο πατα/ασε μου εκανε κλικ κλικ και ακουγωταν απο την αριστερη πλευρα οπως κοιτας το τιμονι.

Εψαχνα και εγω κατω απο το καπο και δεν το εβρισκα. Αλλαξαμε βαση και ολα οκ. Κανα 40αρι παει περιπου.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Samer στις Τετ 11 Απρ 2012, 15:24:30, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 15:22:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
nOkpos έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

rc ειναι η εξατμιση με ελευθερο τελικο 100αρι και ελεθερο μεσεο κανει λιγο θορυβο μπορω να πω.
τεσπα, τελικα εβγαλα ολο το φιλτροκουτι εδεσαν εναν ενισχυτη απο τα xenon που μπορει να χτυπουσε . αλλα παλι κανει τον θορυβο..

Κάτσε, τις προάλλες που είπες ότι άλλαξες βάση ποιά άλλαξε δηλαδή? Την κάτω χωρίς να την τσεκάρετε πρώτα?

Πάντως είναι πολύ πιθανό σενάριο να σου χτυπάει η αριστερή βάση του μοτέρ κάτω από τη μπαταρία, έχει χαλάσει σε πολλά 207.!
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 15:55:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
nOkpos έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
nOkpos έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Κάτσε, τις προάλλες που είπες ότι άλλαξες βάση ποιά άλλαξε δηλαδή? Την κάτω χωρίς να την τσεκάρετε πρώτα?

Πάντως είναι πολύ πιθανό σενάριο να σου χτυπάει η αριστερή βάση του μοτέρ κάτω από τη μπαταρία, έχει χαλάσει σε πολλά 207.!

αυτην κατω απο την μπαταρια και δεν την τσεκαρα .. απλα την αλλαξα.
τελικα πρεπει να ειναι η πανω βαση απο το ιντερκουλερ. απο το βαλε βγαλε εσπασε ενα κοματι απο τι πλαστικη βαση του και μετα εφαγε ολο το καοτσουκ .
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2012, 16:06:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημητρη αυτη αλλαχτηκε και στο δικο μου, εντος εγγύησης, ακριβως επειδη ειχα ενα τακ τακ οταν μετατοπιζοταν το μοτερ. Νομιζα αυτη εννοουσες οτι αλλαξες την τελευταια φορα...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2012, 22:16:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ναι σε λιγο θα αλλαζα ολες της βασεις απο το μοτερ και τελικα ηταν η βαση του ιντεροκουλερ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης