PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

μεταβίβαση αυτοκινήτου στη βουλγαρία

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 13:19:59    Θέμα δημοσίευσης: μεταβίβαση αυτοκινήτου στη βουλγαρία Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξέρω αν είναι καμιά κομπίνα, σας παραθέτω συνομιλία μέσω mail με κάποιον που ενδριαφέρεται για το αμάξι.

georgioupan@gmail.com
12:29 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα)

προς angev990
Yes i am still selling it. If you have any further information please ask me or phone me on 6942086054

Από το iPhone μου

Angelov Lazarov angev990@gmail.com
12:41 μ.μ. (Πριν από 1 ώρα)
προς Εμένα
Hi,
Thanks you for your response..I reside in Bulgaria...Am interested in buying...How long have you owned it? What's your actual best price for the Car ,when last was it serviced and what is the body condition of Car? ...

Awaiting your response soon.

Sincerely,
Mr.Lazarov

georgioupan@gmail.com
1:19 μ.μ. (Πριν από 58 λεπτά)

προς Angelov
I owned it since 27/2/2006. I dont want to give it for less than 4.000€. I have serviced it 2 months ago. I havent seen 'check engine',and for now you dont have to do anything. The body condition is in excellend condition,except from a few scratses.

Angelov Lazarov angev990@gmail.com
1:24 μ.μ. (Πριν από 54 λεπτά)

προς Εμένα
Hi,
Thanks you for your email...I have looked at it a few times now, and I'm satisfied with the present condition of the Car, so i would like to get it as soon as i can and i would be able to make payment through paypal due to the distance..

4.000 Euros is nice and acceptable best price for the Car,since i am interested in the immediate purchasing of the Car...I will make the shipping preparations for the Car to be transported to my address in Bulgaria...If possible, could you send me some recent pictures of the car Engine with the service logbook in order for me to be sure that you are the Rightful owner of it,also i can have a better idea of what I'm buying before i make the payment...Since i won't be able to view the car in your address due to the nature of my Job...

I squeezed out time to check this advert and send you an sms regarding it..Make sure you get back to me so that we can arrange for the necessary shipping arrangement as i will like the car to be pick up by the private shipping company in Spain...

I will be looking forward to hearing back from you soon..

Regards,
Mr.Lazarov

P.S: With the issue of a copy of my identification, documents,transferring the name of ownership and signing of all paper works will be done by the Forwarder on my behalf so you don't have to worry about that..

Αυτή είναι η συνομιλία μέχρι τώρα. σαν μούφα μου μοιάζει. για πείτε γνώμες. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 13:26:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απατη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 13:29:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Απατη.

αυτό μου μυρίζει. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 13:53:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι αντιστοιχο ειχε και ο Πανος απο Καλαματα νομιζω Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 14:26:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χμμμ.. ακουγονται πολλα για απατες με αμαξια-αγορες απο εξωτερικο. απο την αλλη αν σου ωβαλει τα λεφτα στο paypal.. why not...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 14:39:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι μουφα!

Ο γειτονας μου, εχει Discovery 3, την εβδομαδα που το βαλαμε στο car.gr και xe.gr μας εστειλαν email (λεω "μας εστειλαν" γιατι εγω ανελαβα την διαδικασια πωλησεις για αυτον) απο Νοτια Αφρικη, Nigeria, Γκανα, Βουλγαρια και Ισπανια. Ιδια φραση, condition of the car, how many kilometers, bla bla bla. Μετα απο 3-4 εμαιλ, μου λενε για μεσω paypal. Tους λεω δωστε μου το τηλ για να σας παρω εγω για να συνεννοηθουμε πιο ευκολα και πιο γρηγορα, και παλι αλλο εμαιλ μεσω paypal, και παλι του λεω οκ αλλα θελω να σας παρω τηλ, και POOF, εξαφανιζονται.

Αν θες να δεις αν ειναι απατη, απλα ζητα για το τηλ του για να μιλησετε, η απλα πες του θα εισαι Βουλγαρια για μια δουλεια και μπορειτε να κανετε την διαδικασια face to face. Και αυτος POOF θα κανει.

Εναν Γαλλο που εμενε Ν. Αφρικη και μου εδωσε το τηλ του και μιλησαμε κιολας, αλλα μετα εξαφανιστηκε και αυτος.

Αυτοι απλα σου λενε μεσω paypal, σου βαζουν τα λεφτα και μπορουν να τα παρουν πισω οταν εχεις ηδη στειλει το αμαξι σου. Ετσι εμαθα οτι το κανουν.

Kαι εδω το εμαιλ του σε μενα:

xe.gr xe property xe automoto my xe
www.xe.gr
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγγελία
Ο παρακάτω χρήστης, εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αγγελία σας.
Φωτογραφία αγγελίας LAND ROVER DISCOVERY 3 SE
2007 € 33.000
77.000 χ.μ
Ονοματεπώνυμο: JEAN SALORD
Τηλέφωνο:
Email: salordjean@yahoo.fr
Μήνυμα χρήστη:
Hello I am Mr. Jean and I read your announcement of sale of car and I get in touch with you in order to be able to buy your car. Can you send some photographs to me and also the copy of the license of the car so that I leave to the customs house Abidjan for the customs approachs. If we manage an agreement we will speak about the payment. Which is the final selling price? Which is the large port nearest to you? Do you speak a little French? While hoping to read you, receive my sincere greetings. Mr. JEAN SALORD 00225 46950955
Εμφανιστείτε στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης, αναβαθμίζοντας την αγγελία σας σε Platinum και εξασφαλίζοντας:

8 φορές μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σε σχέση με τις απλές αγγελίες

Εμφάνιση σε ειδικό μεγάλο πλαίσιο πάνω από τα αποτελέσματα αναζήτησης

Εμφάνιση μεταξύ των πρώτων και μέσα στα αποτελέσματα αναζήτησης και μάλιστα με ειδική σήμανση που την κάνει να ξεχωρίζει
Aναβάθμιση αγγελίας

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Samer στις Τρι 10 Απρ 2012, 14:59:22, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 14:45:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι και μια αλλη απατη που ανοιγουν λογαριασμους και πρεπει και εσυ να πληρωσεις ενα μικρο ποσο, που αυτοι στο τελος μονο το μικρο ποσο θελουν.

Το κανουν με 100 ατομα, + 300,400,500 ευρω, οτι ποσο και να ειναι, και φευγουν.

Οπως η απατη που λαβεις εμαιλ οτι κερδισες 10,000,000 αγγλικες λιρες, μετα πρεπει να ανοιξεις λογαριασμο που σου κοστιζει 500 λιρες περιπου για να παρεις να λεφτα του, και bye bye.

http://www.adslgr.com/forum/threads/452235-%CE%88%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CE%B8%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%28western-union%29

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 14:53:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι ρε αχαχαχαχαχα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Απατη ειναι.Ο Angelov Lazarov μου ειχε στειλει και μενα...
Με αλλο mail βεβαια.

Ρε τον φουστη θελει σωνει και καλα peugeot 206... Laughing Laughing Laughing Laughing

Παναγιωτη μην ξαναασχοληθεις.

Πες του ειχες στειλει και σε εναν απο Καλαματα αλλα σε εγραψε στα @ρχ..δι@ του... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 15:01:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

της μόδας παλαιότερα ήταν ο νιγηριανός τυπάρας... τώρα θα προτιμούν βουλγαρία. Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Απρ 2012, 16:07:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eχω βαλει αγγελια το τρέιλερ στο καρ και μου ηρθε μηνυμα απο καποιον οτι εχει δει αγγελια το αυτοκινητο μου και ενδιαφερεται, να του απαντησω στο ταδε μέιλ κλπ.
Μια μερα που θα βαριεμαι πολυ θα του απαντησω στο μέιλ αναλογως.
Φιλος παρολιγο να χασει λαπτοπ του και μπλοκαρε η τραπεζα τη συναλλαγη απο το paypal.
Αλλος φιλος πουλαγε κατι ανταλλακτικα και του λεει του "αγοραστη" επειδη εχουμε κριση στην ελλαδα για να μας βοηθησεις η τιμη ειναι απο 1300 ευρω στις 3000 ευρω
Εντελως τυχαια ο αγοραστης δεν ειχε κανενα προβλημα στον διπλασιασμο της τιμης!
Βεβαια την πρωτια σε αυτα την εχουμε εμεις εννοειται.

Θυμαστε 2004-2005 που επαιρναν τηλ απο καποιες εταιρειες οτι δηθεν ειχε βρεθει αγοραστης για το αυτοκινητο και ζητουσαν 100.000 δρχ για να μεσολαβησουν?
Με ειχαν παρει και μου ειχαν πει οτι υπηρχε αγοραστης απο Καλαματα για το αυτοκινητο που πουλουσα, ειχα ψαρωσει και τους λεω "ωραια ειμαι και εγω απο Καλαματα μπορει να τον ξερω κλπ" (ειμαι οντως) και μολις τα ακουσαν αυτα μου εκλεισαν το τηλεφωνο! Laughing
(τοτε δεν υπηρχε αναγνωριση στο σταθερο κλπ)

Επιστροφή στην κορυφή
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2009) & 205 1.1 (1990)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2009
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Αύγ 2012, 21:09:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε ειναι απατη, μην ασχολεισαι ,

το εχω δει προσφατα, εκανα τα κουμαντα για ενα φιλο να πουλησει τη μηχανη του γιατι δεν ηξερε αγγλικα.

ολα καλα και συνεννοησεις και ολα και διευθυνσεις και μεταφορικες.

μετα ψαχνω στο google την μεταφορικη και δεν υπαρχει!! ηταν στην διπλανη πολη , οχι σ αυτην που ελεγε.

και μετα λεει αυτος,
θα ερθει η μεταφορικη, πηγαινε πληρωσε στην western union ενα ποσο για την μεταφορικη (και καλα να μην του φαμε λεφτα)

οταν πηγαμε στην wetern μας ειπε ο υπαλληλος οτι 99% ειναι απατη.
και αφου μας εβαλε και αυτος τους ψυλλους αρχισαμε να το ψαχνουμε πιο βαθια,

και ανακαλυπτουμε οτι και το μυνημα του paypal μουφα, απο παραλληλη διευθυνση. καταγγελια και στο paypal και μετα ο τυπος αφαντος...

και φαγαμε και 4 μερες με το μιλητο...

Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θέλεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης