PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εκτίμηση για κόστος επισκευής διαφόρων μηχανικών προβλημάτων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sogr 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Απρ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2012, 12:07:42    Θέμα δημοσίευσης: Εκτίμηση για κόστος επισκευής διαφόρων μηχανικών προβλημάτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλώς σας βρήκα (πρώτο μου post).

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με εξουσιοδοτημένο συνεργείο, για το 206 (dynamic 1.400cc του 2005 με 110.000 χλμ). Πέρα από το service έχει διάφορα θεματάκια (που τα είχα αντιληφθεί από το μεγάλο θόρυβο από τον κινητήρα, σαν λουρί που γυρνάει), που στο περίπου όπως τα πρόλαβα να τα γράψω είναι:

- αντλία νερού, πακέτο μαζί με
- ιμάντα χρονισμού, πακέτο μαζί με
- εσωτερικό τεντωτήρα, πακέτο μαζί με
- ιμάντα δυναμό, πακέτο μαζί με
- εξωτερικό τεντωτήρα, πακέτο μαζί με
- κάτι ρουλεμάν, πακέτο μαζί με το
- ρουλεμάν air condition

(ελπίζω να μη λεω βλακείες, τα μεταφέρω όπως πρόλαβα να τα γράψω από ένα τηλεφώνημα με τον μηχανικό)

Για να μην μακρηγορώ, 600 ευρώ μου είπε χωρίς την έκπτωση (συν το service άλλα 135 ευρώ). Του είπα βέβαια ότι θέλω να ακούσω την έκπτωση και ότι θα ψάξω και αλλού γιατί είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, και μου είπε 500 ευρώ.

Όποιος γνωρίζει, αν μπορεί να μου πει αν με γδύνουν για τα καλά ή αν είναι λογικό ένα 500-άρικο για την παραπάνω λίστα.

Πάντως να αναφέρω και το εξής: μέσα σε όλα, το αυτοκίνητο χρειαζόταν και βαλβίδα φρένων (δεν άναβαν τα φώτα των φρένων και οι ασφάλειες ήταν ένταξη). Είδα εδώ στο forum σε ένα παλαιότερο thread ότι αυτή κοστίζει 6 ευρώ (και για γυναίκες 16 Smile ). Εμένα μου είπε 21 με 22 ευρώ Shocked Shocked Evil Confused . Φυσικά του είπα ότι αυτό κάνει 6 κανονικά απ’ ότι έχω δει και μου είπε ότι έχουν ακριβύνει όλα και ότι η τιμή είναι ενιαία σε όλα τα συνεργία της peugeot. Είμαι μεγάλο κορόιδο ή τα ίδια είναι παντού;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2012, 12:27:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ πάντως έκανα ΦΟΥΛ σέρβις (λάδια φίλτρα μπουζιά κτλπ) , ιμάντες δυναμό/χρονισμού , τεντωτήρες/ρουλεμάν τρόμπα νερού ,θερμοστάτης ,παραφλού και πήγε αν θυμάμαι καλά γύρω στα 350+ μαζί με εργασία

βέβαια αν πήγες σε αντιπροσωπεία ειναι λογική η τιμή

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2012, 12:38:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pas www.rpc.gr
ή παιρνεις τηλ το ντινο
ρωτας ποσο εχουν ολα αυτα
σε κοβω περι τα 250-300 και βαζεις και 100εργασια.

500 με αποδειξη δεν ειναι τελειως τραγικο νουμερο
δεν ειναι και το καλυτερο βεβαια
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2012, 12:43:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όπως είπαν κ οι από πάνω, για αντιπροσωπεία είναι φυσιολογική τιμή... αλλά ναι, καλύτερα να το πας κάπου εκτός...

Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2012, 13:13:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το καλύτερο είναι να πάρεις τα υλικά εσύ από prc.gr κ να πας αντιπροσωπεία για εργατικά κ εγγύηση.
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2012, 13:39:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγγύηση με "ξενα" ανταλλακτικα την ξεχνας.
δεν παιζει κανεις να παρει ευθυνη με αλλα ανταλλακτικα (ειδικα οχι γνησια). Αν συμβει η στραβη θα σου που οτι φταιει αυτο.

Και πριν προβεις σε τετοια κινηση να ρωτησεις αν αναλαμβανουν να στο φτιαξουν με δικα σου ανταλλακτικα, γιατι οι πιο πολλοι η δεν αναλαμβανουν η ανεβαζουν την τιμη των εργατικων.

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
sogr 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Απρ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2012, 11:27:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τα άλλαξα έξω και πλήρωσα ούτε τα μισά και ξέρω και τι προβλήματα ακριβώς έχει τώρα το αυτοκίνητο. Ευχαριστώ όλους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης