PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Έχετε ξαναδεί... πιτσιλωτό 206? :(

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

Ένταξη: 19 Μάρ 2003
Τόπος: Αθήνα - Φιλοθέη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 19:53:20    Θέμα δημοσίευσης: Έχετε ξαναδεί... πιτσιλωτό 206? :( Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρώτο Σαβ/κο μετά τις διακοπές και ήταν πλέον ώρα να πλύνω το Πεζάκι μου, που επέστρεψε μέσα στις σκόνες και τα χώματα από τα camping και τις παραλίες που "παραθέρισε" φέτος...

Το βρέχω λοιπόν με το λάστιχο και πάνω που αρχίζω το σαπούνισμα με το σφουγγάρι, κάτι δε μου πήγαινε καλά.... Κοιτάζοντας το χρώμα από πολύ κοντά, τι να δω?!? NodNo
Παντού κάτι πολύ μικρές (μικρότερες από κεφαλάκι καρφίτσας) πιτσιλιές, σαν να το έχεις ψεκάσει με κάτι!! Shocked
Και το χειρότερο όλων?? Είχαν ένα χρώμα σκούρο πορτοκαλί.... σαν σκουριά!!! Shocked Shocked Shocked

Εκεί πάνω παθαίνω το πρώτο εγκεφαλικό - "Παναγία μου, το χρώμα μου σκούριασε!!!" σκέφτομαι " Pale... και αρχίζουν να αναβοσβήνουν στο μυαλό μου οι λέξεις "Εγγύηση" & "Π Α Ν Ι Κ Ο Σ" με φωτεινά γραμματάκια....
Μετά όμως παρατήρησα οτι τα σημαδάκια δεν υπήρχαν παντού... Εκτείνονται κυριώς από τη μέση και προς το πίσω μέρος του αυτοκινήτου (η οροφή μου είναι γεμάτη μιλάμε!), ενώ χαμηλά στους προφυλακτήρες καθώς και στο μισό κάτω μέρος του πορτμπαγκάζ και των πορτών δεν υπάρχει τίποτα!
Άρα κάτι έπεφτε από πάνω Exclamation Από κάποιο δέντρο ίσως? Από πού?? Crying or Very sad

Tο έτριψα καλά με σαπούνι και νερό, με σφουγγάρι και με βούρτσα (μαλακά, με το άγχος μη πάθει και τίποτα το χρώμα) αλλά τίποτα! Μόνο αν τις κάνεις μια-μια απαλά με το νύχι, αφού έχουν μουλιάξει, τότε σιγά-σιγά φεύγουν.... Αλλά δε μπορεί να καθαριστεί έτσι ολόκληρο το αμάξι! Evil
Μιλάμε για άπειρες μικρές πιτσιλιές.........

Τώρα αυτό πάλι TI είναι? Confused
Τι καθαριστικό πρέπει να πάρω για να φύγουν? Ο πατέρας μου λέει ξέρει για κάτι αλοιφές.... Μήπως να πάρω να ρωτήσω στην ίδια την Peugeot μηπως ξέρουν κάτι? Crying or Very sad

Help....... Someone?..... Anyone! NodNo

smile... and life will pay u back!
...............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 21:26:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eλπίζω να είναι από κανένα δέντρο και να μην είναι χρώμα..........
Γιατί δεν δοκιμάζεις να το πας σε ένα βενζινάδικο, να στο πλύνουν με το πιεστικό???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 22:41:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκίμασε με το πιεστικό στο βενζινάδικο που σου λέει ο Βαγγέλης και αμα δεις οτι ακόμα δεν βγαίνουν πάρε αλοιφές και ξεκίνα δουλειά... Rolling eyes
3Μ κατα προτίμηση...
Και εγώ έχω κάτι απομεινάρια απο την προηγούμενη μου δουλειά... Sad
Κάτι ασπρά μπιμπικάκια απο χρώμα που βάφανε μηχανήματα...
Ακόμα δεν τα έχω βγάλει και το αμαξι όταν πας να το "χαϊδέψεις" είναι λίγο "άγριο"... Confused
Πρέπει να πιάσω δουλειά και εγώ να τα βγάλω μου φαίνεται... Rolling eyes

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 22:59:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ δυνατό καθαριστικό είναι και το SONAX TAR Remover. Το καλύτερο δυνατό καθαριστικό που έχω δοκιμάσει..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 23:03:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:
Πολύ δυνατό καθαριστικό είναι και το SONAX TAR Remover. Το καλύτερο δυνατό καθαριστικό που έχω δοκιμάσει..

Νικόλα αυτό είναι αλοιφή ή το βάζεις κατα τη διάρκεια του πλυσίματος;

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2003, 08:14:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kεράκι υγρό, κέρωμα και όλα θα φύγουν ως δια μαγείας ... Wink

Τα καθαριστικά πίσσας, χρωμάτων κλπ... καλύτερα να τα αποφεύγετε γιατί είναι ιδιαίτερα δυνατά πάνω στα ευαίσθητα μεταλλικά χρώματα ... και προκαλούν θαμπάδες ... αφού "καθαρίζουν" τα πάντα ... Shocked

Προτιμήστε καθαριστικό κερί υγρό εμπλουτισμένο με χρωματικά στοιχεία στο χρώμα του αυτοκινήτου ...

Ρίχνουμε λίγο κερί πάνω σε υγρό πανί , σε καθαρή-πλυμμένη επιφάνεια , και με κυκλικές κινήσεις καλύπτουμε τα σημεία που θέλουμε. Περιμένουμε να στεγνώσει το κερί (ασπρίζει) και μετά με καθαρό ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ πανάκι τρίβουμε απαλά να γυαλίσουμε-καθαρίσουμε ... Ολα θα φύγουν ... χωρίς να επιρεαστεί το χρώμα ... Αν κάποιο σημάδι ή λεκές επιμένει , τότε επαναλαμβάνουμε ...

Προσοχή! Το αυτοκίνητο πρέπει να είναι ΥΠΟ ΣΚΙΑΝ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2003, 14:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thanks guys για τις ιδέες...

Μιχάλη αυτό που περιγράφεις, οτι όταν "χαϊδέψεις" το αμάξωμα, είναι "άγριο" στην αφή, είναι πράγματι έτσι.... Crying or Very sad Γυρίζοντας από έξω χτες το βράδυ, με το που μπήκα στο γκαράζ και έκανα να ακουμπήσω το Πεζάκι μου.... μου έπεσαν τα φτερά μιλάμε! Sad Σκέτο γυαλόχαρτο έχει καταντήσει το πρώην αστραφτερό μωρό μοοουυυυ...... NodNo

Ελπίζω κι εγώ να μην είναι χρώμα και να είναι απλά κάτι από δέντρο, υποθέτω θα φύγουν πιο απλά. Confused Θα δοκιμάσω να πάω να μου το πλύνουν και σε πιεστικό όπως λέτε και μετά θα στραφώ στη λύση του uncle Vini Razz με το κερί.

Να αγοράσω κάποιο συγκεκριμένο από μάρκα Νίκο, έχεις να μου προτείνεις κάτι? Scratch

...και πάλι thanks παιδιά Wink

...............
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2003, 14:59:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ άμα το γυαλίσω θα λάμπει τόσο πολύ που θα τυφλωθώ... Very happy
Αλλά Νικόλα εγώ λίγο χλωμό το βλέπω να φεύγει τόσο εύκολα με το τρίψιμο απο το κερί... Rolling eyes
Δεν λέω οτι δεν βγαίνει αλλα πρέπει να το δώ για να το πιστέψω γιατί δεν είναι ότι κι ότι λεκές... Είναι χρώμα γμτ μου... SadCrying or Very sadConfused
Όταν λές...
Nikos(Vini) έγραψε:
Ρίχνουμε λίγο κερί πάνω σε υγρό πανί
... τί εννοείς; Σε πανάκι με νερό βάζεις λίγο κερί;; Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2003, 16:57:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Και εγώ άμα το γυαλίσω θα λάμπει τόσο πολύ που θα τυφλωθώ... Very happy
Αλλά Νικόλα εγώ λίγο χλωμό το βλέπω να φεύγει τόσο εύκολα με το τρίψιμο απο το κερί... Rolling eyes
Δεν λέω οτι δεν βγαίνει αλλα πρέπει να το δώ για να το πιστέψω γιατί δεν είναι ότι κι ότι λεκές... Είναι χρώμα γμτ μου... SadCrying or Very sadConfused
Όταν λές...
Nikos(Vini) έγραψε:
Ρίχνουμε λίγο κερί πάνω σε υγρό πανί
... τί εννοείς; Σε πανάκι με νερό βάζεις λίγο κερί;; Rolling eyes

Φεύγει , φεύγει αρκεί να πάρεις σωστό ΥΓΡΟ κερί που να είναι και καθαριστικό ... Wink

Σε υγρό πανάκι ... εννοώ σε πανί που είναι βρεγμένο ... και αυτό γιατί το βρεγμένο πανάκι είναι ακόμη ποιο μαλακό και περιποιητικό ... και το κυριώτερο "αραιώνει" το υγρό κερί ...

Προς BLOOM ... Wink
Aπό μάρκες ... διαλέγεις ...
1. ΝΙGRIN COLOR WAX σε ασημί απόχρωση για QUIKSILVER ... Wink

2. CHROME POLISH No7, Clean - Shine - Rremove Rust Stains (είναι για όλα τα χρώματα ... Wink )

3. FORMULA GT Efface Rayures / Scratch Remover (επίσης για όλα τα χρώματα ... Wink )

Θα τα βρεις σε αλυσίδες π.χ. Carrefour, Praktiker και σε καταστήματα με χημικά αυτοκινήτων

Εγώ προτείνω το <1> ...
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2003, 22:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο (Vini) μιας και φαινεται να ξερεις απο αυτα, μηπως μπορεις να με βοηθησεις και εμενα?

Το λοιπον, ο εξυπνος ο αδερφος μου πηρε μιαν ωραιαν πρωιαν το πρασινο το σφουγγαρακι που πλενουμε τα πιατα (ναι ναι εκεινο που ειναι πρασινο σκληρο απο την μια και κιτρινο μαλακο απο την αλλη) και αρχισε να τριβει το μεταλλικο χρωματακι απο το ασημενιο 206 μου... Ειχανε κολλησει κατι μυγακια πανω στο καπω μπροστα και πανω στην οροφη και στον προφυλακτηρα και τα "καθαρισε" με το πρασινο μερος του σφουγγαριου...

Αποτελεσμα? Στα σημεια εκεινα εχει γδαρθει το χρωμα και φαινεται πολυ ασχημα..Βεβαια πρεπει να το προσεξεις για να το δεις, δηλαδη με απλη ματια δεν φαινεται, αλλα και παλι ειναι σπαστικο γιατι ξερω οτι υπαρχει και το προσεχω συνεχεια...

Πηγα σε ενα μαγαζι και πηρα με 10-15 ευρω δεν θυμαμαι ενα κερι-γυαλιστικο που λεει οτι καθαριζει και αυτα τα πραγματα, εκανα οτι ελεγε στις οδηγιες (που ειναι βασικα οτι ειπες και εσυ λιγο πιο πανω) αλλα το αποτελεσμα ηταν εντελως αρνητικο, καμμια απολυτως διαφορα...

Υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Λες αυτο το προιον "1. ΝΙGRIN COLOR WAX σε ασημί απόχρωση για QUIKSILVER ..." να κανει δουλεια στο ΧΤ μου? Αν κανει παω και το αγοραζω αμεσως!!!!!

Επισης μπροστα στον προφυλακτηρα χαμηλα εχω κατι ελαχιστες πιτσιλιες πολυ πολυ μικρες απο πισσα ή χρωμα μαλλον, για εκεινες λες να κανει τιποτα? Ευχαριστω...
Επιστροφή στην κορυφή
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Αύγ 2003, 22:53:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos(Vini) έγραψε:
Προς BLOOM ... Wink
Aπό μάρκες ... διαλέγεις ...
1. ΝΙGRIN COLOR WAX σε ασημί απόχρωση για QUIKSILVER ... Wink

Uncle Vini saves the day... Wink

Νίκο μου σ'ευχαριστώ για τις αναλυτικότατες όσο και ταχύτατες πληροφορίες σου Exclamation

Θα τρέξω να το αγοράσω, θα είναι και ένα καλό φρεσκάρισμα για το χρώμα του μωρού μου...

Είσαι πρώτος, thanks again Wink Wink

...............
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 07:34:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
Νικο (Vini) μιας και φαινεται να ξερεις απο αυτα, μηπως μπορεις να με βοηθησεις και εμενα?
.........
.........
.........
Επισης μπροστα στον προφυλακτηρα χαμηλα εχω κατι ελαχιστες πιτσιλιες πολυ πολυ μικρες απο πισσα ή χρωμα μαλλον, για εκεινες λες να κανει τιποτα? Ευχαριστω...

Καλημέρα!
Μάκη ... ακριβώς το ίδιο έκανε και ο νοικάρης μου σε 206 Blue Island ... Πήρε ένα Scotch Bright "αγριο" και ένα AVA και το έσκισε το 206 ... Φυσικά όταν το πήρε είδηση ήταν ήδη αργά ... Είχε διαλύσει ήδη σημεία του καπό και του ουρανού ...
Το πρόβλημα? Θαμπάδες άγριες και γρατζουνιές ...
Ζημιά? Ανεπανόρθωτη! Οι θαμπάδες είναι βερνίκι και οι γρατζουνιές είναι βερνίκι και χρώμα ...
Λύση? Δυστυχώς, οι θαμπάδες ΔΕΝ βγαίνουν ... Το κερί Νigrin Color Wax το πολύ πολύ να γυαλίσει το αμάξωμα και να περιορίσει την θαμπάδα αλλά δυστυχώς ΘΑ φαίνεται στο μάτι ...
Προτείνω αν είναι το πρόβλημα μεγάλο ... φανοποιείο ... δυστυχώς ...

Για την ιστορία και μόνο ... ο νοικάρης μου ... μετά την ζημιά , αν και προσπάθησαμε με διάφορα μαγικά να επαναφέρουμε την γυαλάδα τελικά αναγκάστηκε να αφήνει το 206 βρώμικο ώστε να μην φαίνεται η θαμπάδα ...

Τα σημάδια, πιτσιλιές πίσσες κλπ ... το κερί της NIGRIN .... κάνει καλή δουλειά ....
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 07:50:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο δυστυχως αυτες τις θαμπαδες εννοουσα, τετοια εχει και το δικο μου.. Ευτυχως δεν φαινονται και τοσο πολυ με απλη ματια και σιγουρα δεν θελω να δωσω λεφτα σε φανοποιειο γιατι λογικα θα ειναι πολλα και προεχουν αλλα πραγματα να φτιαξω/προσθεσω στο 206! Αλλωστε να σκεφτεις το εχω 1 χρονο τουλαχιστον ετσι οποτε δεν με ενοχλει και τοσο πολυ, ευτυχως στο ασημι χρωμα δεν κανει "μπαμ" πια αυτη η θαμπαδα..Παντως με το που θα κατεβω θα παω να αγορασω αυτο το προιον που λες απο κανα Carrefour/Praktiker για να το δοκιμασω γιατι αυτο που ειχα παρει δεν εκανε απολυτως τιποτα! Ευχαριστω και παλι!
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 08:33:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον η πιο φτηνη και αποτελεσματικη χρηση ειναι τα υγρά φρένων. Wink

Μέχρι και χρώμα από άλλο αυτοκίνητο (τρακάρισμα) βγάζει, αλλά θέλει λίγο επιμονή και καλό τρίψιμο. Το χρησιμοποιώ για επίμονους λεκέδες στο αμάξι. Μετά θέλει ξέπλυμα αν έχετε ρίξει πολύ.

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Σεπ 2003, 16:25:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bloom το ίδιο ακριβώς έπαθα και εγώ... Άφηνα το πεζούλι κάτω απο δέντρα για να είναι στην σκιά και κάθε φορά γυρνούσα και έβρισκα πολύ μικρά μικρά μικρά σημαδάκια όπως τα περιγράφεις. Το καλό ήταν πως επειδή ήταν καινούργιο το έπλενα (ωσ κλασσικός υποχόνδριος) κάθε μέρα οπότε δεν άφηνα τα σημαδάκια να ξεραθούν. Πιστέυω πως ένα καλό ντούζ και ένα πέρασμα με δέρμα ξανά και ξανά θα φέρει τη λύση. Νομίζω πως είναι καλύτερα να παιδευτείς λίγο απο το να καταφύγεις σε χημείες!
Να ρωτήσω και κάτι ψιλοσχετικό...
Αν και καινούριο το τουτού μου πρόλαβε να έχει μια ελαφρά "στενή επαφή με τρίτο τοίχο" τώρα έχω πάνω απο το πίσω φτερό κάτω απο το καπάκι της βενζίνης κάποιες μικρές γρατζουνίτσες(δύσκολα ορατές). Κάποιες απο αυτές επιφανειακές ενώ κάποιες άλλες έχουν πάρει και λίγο χρώμα. Έχω ακούσει πολλά για αλοιφές και χρώματα... Τελικά λέω να καταλήξω στο χρώμα απο την αντιπροσωπεία... Θα κάνω καλά; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Υγ: Γιάννη206 τέλειωνε με την εξεταστική.. περιμένω μαθήματα!
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Σεπ 2003, 19:18:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sad Sad Sad Sad Sad Sad
Ένας λόγος παραπάνω να απαντήσει κάποιος διότι σήμερα πρωί πρωί με την αυγούλα(κατα τις 12 δηλαδή) αντίκρυσα μια ξεκάρφωτη γρατζουνιά(είχε και λάσπη μαζί) απο την πλευρά του πεζοδρομίου... Τα νέυρα μου τσατάλια! Μάλλον κανένα μηχανάκι η ποδήλατο την έκανε την δουλειά! Με το χρώμα που μου είπαν να πάρω τι παίζει; κάνει τίποτα; Αύριο πρέπει να κάνω τις απαραίτητες ενέργειες γιατί δεν το γλυτώνω το εγκεφαλικό άν συνεχίσω να βλέπω τις γρατζουνιές στο baby μου...
Επιστροφή στην κορυφή
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 19:18:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

It's official.... είναι χρώμα, μου το είπαν στο βενζινάδικο και δεν έφυγε με το πλύσιμο στο πιεστικό... Crying or Very sad Crying or Very sad

It's also official... δεν έφυγε ούτε με το κερί!! Shocked Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

.... αύριο πρωί παίρνω τη Lion.... NodNo

...............
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Σεπ 2003, 21:37:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bloom έγραψε:
It's official.... είναι χρώμα, μου το είπαν στο βενζινάδικο και δεν έφυγε με το πλύσιμο στο πιεστικό... Crying or Very sadCrying or Very sad
It's also official... δεν έφυγε ούτε με το κερί!! Shocked Crying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sad
.... αύριο πρωί παίρνω τη Lion.... NodNo

Μα και καλά απο πού στο καλό ήρθε αυτό το χρώμα εκεί που ήσουν;; Rolling eyes
Εγώ τουλάχιστον είχα δίπλα το βαφείο και την έπαθα Rolling eyesSadConfused
Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να πάς στη Lion...
Υπάρχουν μαγαζιά που αναλαμβάνουν να βγάλουν αυτό το καταραμένο χρώμα... Γυάλισμα-κέρωμα και τέτοια... Πάει περίπου 100Ευρώ... Rolling eyes
Βέβαια μπορείς να τα γλυτώσεις τα λεφτά και να το κάνεις μόνη σου με πολλή προσοχή αλλά θα χρειαστείς αλοιφές και τριβειάκι... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης