PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με αισθητήρα λ? 207 thp

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Φεβ 2012, 23:57:24    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με αισθητήρα λ? 207 thp Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να αναφέρω ένα πρόβλημα που έχω και αν έχει τύχει σε κάποιον?
Εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου στην κρύα εκκίνηση το αμάξι δεν σήκωνε 1100-1200 περίπου αλλά 700-800 στροφές. Τις τελευταίες τρεις μέρες συνεχίζει 700-800 αλλά πλέoν σαν να ρετάρει για καμία 10 δευτερόλεπτα και μετά κραταει σταθερό ρελαντί.
Όταν το αμάξι είναι ζεστό δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε παρουσιάζει κάτι άλλο.
Πήγα σήμερα στην Peugeot και είδαμε πως όταν ήταν κρύο είχε κολλήσει ο πρώτος λ και μετά από μερικές γκαζιες ξεκόλλησε. Μου είπαν πως μάλλον είναι στα τελευταία του.
Αν τον βγάλω παίζει να μπορέσω να τον καθαρίσω η πρέπει να σκάσω τα 200ευρα για λ!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την power στις Πεμ 01 Μάρ 2012, 14:17:07, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Φεβ 2012, 08:06:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στον Ντίνο βρίσκεις με 110 & 100.
Είναι για το δικό σου μοντέλο όμως?

http://www.rpc.gr/product_search.jsp?action1=SEARCH&rpc_catId=002004&catId=38&extLang=

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Φεβ 2012, 10:58:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με αισθητήρα λ σε 207 thp Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

power έγραψε:
Εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου στην κρύα εκκίνηση το αμάξι δεν σήκωνε 1100-1200 περίπου αλλά 700-800 στροφές. Τις τελευταίες τρεις μέρες συνεχίζει 700-800 αλλά πλέoν σαν να ρετάρει για καμία 10 δευτερόλεπτα και μετά κραταει σταθερό ρελαντί.
Πήγα σήμερα στην Peugeot και είδαμε πως όταν ήταν κρύο είχε κολλήσει ο πρώτος λ και μετά από μερικές γκαζιες ξεκόλλησε. Μου είπαν πως μάλλον είναι στα τελευταία του.
Αν τον βγάλω παίζει να μπορέσω να τον καθαρίσω η πρέπει να σκάσω τα 200ευρα για λ!!

Αν πατήσεις ανεπαίσθητα το γκάζι τη στιγμή που κομπιάζει, νομίζω πως θα σου ανεβάσει 1200 και θα δουλέψει κανονικά. Δοκίμασέ το και πες μας. Δε νομίζω πως φταίει ο lambda.

Όταν είναι ζεστό το αυτοκίνητο λογικό είναι να μην έχει πρόβλημα, αφού το ρελαντί του είναι στις 720-740 στροφές.

Vroum-vroum!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την dimkeras στις Κυρ 18 Μάρ 2012, 11:03:54, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Φεβ 2012, 11:51:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

greenpug106 έγραψε:
Στον Ντίνο βρίσκεις με 110 & 100.
Είναι για το δικό σου μοντέλο όμως?

http://www.rpc.gr/product_search.jsp?action1=SEARCH&rpc_catId=002004&catId=38&extLang=

Τα χω δει αλλα δεν πηρα ακομα τηλ.
Θα παρω σε λιγο.

Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Φεβ 2012, 11:52:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με αισθητήρα λ σε 207 thp Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
power έγραψε:

Αν πατήσεις ανεπαίσθητα το γκάζι τη στιγμή που κομπιάζει, νομίζω πως θα σου ανεβάσει 1200 και θα δουλέψει κανονικά. Δοκίμασέ το και πες μας. Δε νομίζω πως φταίει ο lambda.

Όταν είναι ζεστό το αυτοκίνητο λογικό είναι να μην έχει πρόβλημα, αφού το ρελαντί του είναι στις 840-860 στροφές.

Παλιά έπιανε εδώ και καιρό όχι.

Κάναμε μια αρχικοποίηση πεταλούδας χθες αλλά δεν είδαμε διαφορά.
Σήμερα το πρωί όμως δούλεψε κανονικά. Για να δούμε….

Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Μάρ 2012, 14:17:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια από τα ίδια και παλι….αυτη τη φορά έσβησε κιόλας.
Μου είπαν πως μπορεί να είναι και θερμοστάτης αλλά δεν βγάζει καμία βλάβη η μαλάκια να σιγουρευτούμε.

Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

Ένταξη: 13 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2012, 13:31:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να τσεκαρουν την βαλβιδα ψυχρης και τον λαμδα να τα μετρησουν με πολυμετρο οχι με τον εγκεφαλο.και αν δεν ξερουν ας κουμπωσουν αλλη ψυχρης και λαμδα για τεσταρισμα.τον λαμδα μπορεις να το καθαρισεις καμμια φορα βουλωνουν οι οπες του με καπνα και δεν δουλευει σωστα με καθαριστικο σπρει καρμπυλατερ εισασγωσης του ριχνεις και τον φυσας με αερα.100 με 110 ευρο βρισκεις λ.και η βαλβιδα ψυχρης εχει 20 ευρο περιπου και 5 λεπτα υποθεση να αλλαχτει που εγω θα την αλλαζα πρωτη αφου αυτη ειναι υπευθυνη για το κρυο ξεκινημα και οχι μονο.
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2012, 13:52:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλάξαμε τον αισθητήρα θερμοκρασίας και έστρωσε ευτυχώς

Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2012, 18:41:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραια.τελικα αυτη η ψυχρης φοριεται πολυ τελευταια.και αυτο που μου κανει εντυπωση τα συνεργεια που ταλαιπωρουν τους ιδιοκτητες για κατι τοσο απλο που η διαγνωση του ειναι γελοια.και κανονικα λεγεται ψυχρης βαλβιδα
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2012, 18:48:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κακό είναι ότι δεν βγάζει βλάβη στο διαγνωστικό. Σε μένα είχε διαρροή. Η φύσα ήταν μούσκεμα.

Επιστροφή στην κορυφή
kostas207cc (κωστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207cc 1.6 ep6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2012, 19:00:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο ειναι το θεμα εχουν μαθει με το διαγνωστικο εως εκει και ουτε ξερουν τι κανει το διαγνωστικο.με την ψυχρης ολοι ετσι την πατανε.αλλαζουν λαμδα ενω διαβαζει σωστα κτλ.οπως πχ το διαγνωστικο αν χρονιστει λαθος ενα αμαξι σε πολλα αμαξια εμφανιζει χαλασμενο αισθητηρα θεσης αλλα δεν φταει αυτος και τον αλλαζουν τζαμπα.αστα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης