PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - κοντή κεραία αντί της εργοστασιακής
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2012, 16:18:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επαναλαμβανω... Την πηρα από Lion ζητώντας την κοντή κεραία του 607

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2012, 16:21:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Ρε παιδιά, 5€ έχει απο Peugeot, πάρτε ένα τηλ, παραγγείλτε την με τον κωδικό 6561.Ν3 και θα την έχετε άμεσα. Γιατι παιδεύεστε με ebay???

Μάκη κατάλαβες γιατί την ψάχνουμε από ebay, για να μην μας χαλάνε τη ζαχαρένια οι ξερόλες που δουλεύουν στα ανταλλακτικά στις περισσότερες αντιπροσωπείες Peugeot,

Τη προηγούμενη φορά τις είχαμε πάρει group buy από Fynos

Η αναζήτηση συνεχίζεται αν κάποιος έχει νεότερα ας το γράψει εδώ.....
Προσωπικά δεν μπαίνω καν στο κόπο να κατέβω τα σκαλιά στα ανταλλακτικά στη Liοn,,,,προτιμώ να περιμένω στο τοπικ αυτό... Laughing

πριν κάνα μήνα για μια τάπα σασί με τραβήξανε τρεις φορές και τελικά δεν μπορούσαν να βρουν το κωδικό και φέρανε μια μεταχειρισμένη από το συνεργείο..... σημειωτέον από τις πιο κοινές τάπες, τη φοράει και το 206.....

θα περιμένω εδώ,,,,,

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2012, 16:25:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:

πες μας και πόσο?,,,,,
γιατί νομίζω τελευταία η lion δαγκώνει όπου βρεί... έχει πολλούς μισθούς να πληρώνει και δεν νομίζω να βγαίνει από τα αμάξια που πουλάει αυτή τη περίοδο,,,,

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2012, 16:44:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μ@μώ την τρέλλα μου μέσα...

Σάκη, εκτύπωσέ το (κατά προτίμηση σε φύλλο Α1), δείξε το στον τύπο στην αντιπροσωπεία που σου έλεγε ότι δεν υπάρχει, μετά κάνε το ρολό και βάλε το στον ... του!

Τάδε έφη Ζαρατούστρας 15/3/2009. Σε λίγο θα κοπανιόμαστε με ρόπαλα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2012, 16:48:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

manosm3 έγραψε:

Τους το είπα και αυτό αλλά ο ξερόλας στα ανταλλακτικά γέλασε ειρωνικά λέγοντας μου ότι το έχει ψάξει αναλυτικά το θέμα και η peugeot δεν έχει σε κανένα μοντέλο τέτοια κεραία. Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Μάρ 2012, 16:50:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Μ@μώ την τρέλλα μου μέσα...

Σάκη, εκτύπωσέ το (κατά προτίμηση σε φύλλο Α1), δείξε το στον τύπο στην αντιπροσωπεία που σου έλεγε ότι δεν υπάρχει, μετά κάνε το ρολό και βάλε το στον ... του!

Τάδε έφη Ζαρατούστρας 15/3/2009. Σε λίγο θα κοπανιόμαστε με ρόπαλα.

Πραγματικά είναι να μην σου ανάψουν τα λαμπάκια; Η σιγουριά και η ειρωνεία τους μαζί είναι απίστευτη! Θα το εκτυπώσω και θα πάω ξανά γιατί τους χρειάζεται! Evil

Thank Στέλιο.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάρ 2012, 07:09:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι για να γουστάρεις περισσότερο με τη μούρη του! Laughing Cool

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάρ 2012, 09:09:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και για να χ*σεις στέλνεις mail στην peugeot (Ελλάδας ή Γαλλίας) με το ονομ/νυμο του. Like a boss Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάρ 2012, 10:21:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι σαν να πηγαίνεις σε μια βιβλιοθήκη και ο βιβλιοθηκάριος να μην ξέρει όχι τα βιβλία, αλλά ούτε καν σε ποιό τμήμα να σε κατευθύνει να βρεις το βιβλίο που θέλεις.

Εν πάσει περιπτώσει αυτά τα λαμόγια πληρώνονται για να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν είναι εθελοντές. Αν δεν μπορούν να βρουν ένα μ_μημένο ανταλλακτικό να πάνε σπίτι τους!

Συγγνώμη για τα μαχαίρια, τα θαυμαστικά, τις διέσεις και τα γοτθικά κράνη πρωί πρωί αλλά μου τη δίνουν οι ξερόλες! Πολύ περισσότερο όταν είναι ντενεκέδες ξεγάνωτοι.

(μετά από τις παραπάνω φωτο και την επεξήγηση του Μάκη ελπίζω να μπορέσετε να βρείτε την κεραιούλα Smile )

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάρ 2012, 10:48:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό είναι το θέμα Στέλιο,,,, για να γίνεις βιβλιοθηκάριος θα πρέπει να έχεις μια σχετική εμπειρία σε βιβλία να έχεις διαβάσει και 2 βιβλία και να γνωρίζεις όταν σου ζητάει ο άλλος ένα βιβλίο αν όχι ακριβώς το περιεχόμενό του, περί τίνος πρόκειται,

Εδώ τους πετάνε σε ένα service box επάνω και τελείωσε,,,, αν τύχει και πέσεις σε κανα παλιό που κάνει τη δουλειά καιρό είσαι τυχερός, αλλιώς

Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάρ 2012, 11:29:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Evil Ο συγκεκριμένος τύπος μου την έχει ξανακάνει αρκετές φορές και μάλιστα είναι πάντα πολύ σίγουρος για τις μπαρούφες που λέει. Θα βγάλω εκτύπωση τις φώτο και θα του τις πάω να το βουλώσει λίγο γιατί έχει παραγίνει το κακό πραγματικά.
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάρ 2012, 11:38:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
Αυτό είναι το θέμα Στέλιο,,,, για να γίνεις βιβλιοθηκάριος θα πρέπει να έχεις μια σχετική εμπειρία σε βιβλία να έχεις διαβάσει και 2 βιβλία και να γνωρίζεις όταν σου ζητάει ο άλλος ένα βιβλίο αν όχι ακριβώς το περιεχόμενό του, περί τίνος πρόκειται,

Εδώ τους πετάνε σε ένα service box επάνω και τελείωσε,,,, αν τύχει και πέσεις σε κανα παλιό που κάνει τη δουλειά καιρό είσαι τυχερός, αλλιώς

Δεν είναι θέμα απειρίας αλλά μαλακίας του ξερόλα Έλληνα. Σε ότι δουλειά κι αν κάνεις και όσο καλός και να είσαι πάντα πρέπει να είσαι ταπεινός και να έχεις καλή διάθεση. Αυτή την νοοτροπία την συναντάμε παντού με τον κάθε μαλ**α, που επειδή τον έχεις ανάγκη στο παίζει ιστορία και σου σπάει τα αρχ**ια Exclamation Exclamation Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάρ 2012, 11:55:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Evil Ο συγκεκριμένος τύπος μου την έχει ξανακάνει αρκετές φορές και μάλιστα είναι πάντα πολύ σίγουρος για τις μπαρούφες που λέει. Θα βγάλω εκτύπωση τις φώτο και θα του τις πάω να το βουλώσει λίγο γιατί έχει παραγίνει το κακό πραγματικά.
Ουάου! Very happy

Αν το παίζεις τόσο ξερόλας όσο εδώ μέσα με τις τεχνικές ορολογίες και τα misfires και τις πιέσεις και τα άλογα, σε πληροφορώ, και λίγα σου έχει κάνει Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Μάρ 2012, 12:31:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
Αυτή την νοοτροπία την συναντάμε παντού με τον κάθε μαλ**α, που επειδή τον έχεις ανάγκη στο παίζει ιστορία και σου σπάει τα αρχ**ια Exclamation Exclamation Exclamation
στην προκειμένη ,μας εχουν πολυ περισσότερη αναγκη, απο οτι τους εχουμε εμεις Wink

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2012, 15:23:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις γύρισα από την peugeot οπού είχα πάει να παραγγείλω τη κεραία, αυτή τη φορά με τις δύο φώτο (ευχαριστώ τα παιδιά) εκτυπωμένες στα χέρια μου που φυσικά έλυσαν ως δια μαγείας όλα προβλήματα και προθυμοποιήθηκαν ευχαρίστως να ψάξουν στο σύστημα για το ανταλλακτικό.

Τα μόνα παράδοξα, μου είπαν ότι αυτό το κωδικό ανταλλακτικού δεν τον έχει φέρει ποτέ καμία αντιπροσωπεία σε όλη την Ελλάδα για αυτό λέει δεν τον ήξεραν την περασμένη φορά. Επίσης προέρχεται και την παρήγγειλαν από το 807 διότι από το 607 απευθύνεται μόνο για την αγορά της Γαλλίας.

Τουλάχιστον σε μια βδομάδα θα την έχω στα χέρια μου. Razz
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2012, 17:43:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Μόλις γύρισα από την peugeot οπού είχα πάει να παραγγείλω τη κεραία, αυτή τη φορά με τις δύο φώτο (ευχαριστώ τα παιδιά) εκτυπωμένες στα χέρια μου που φυσικά έλυσαν ως δια μαγείας όλα προβλήματα και προθυμοποιήθηκαν ευχαρίστως να ψάξουν στο σύστημα για το ανταλλακτικό.

Τα μόνα παράδοξα, μου είπαν ότι αυτό το κωδικό ανταλλακτικού δεν τον έχει φέρει ποτέ καμία αντιπροσωπεία σε όλη την Ελλάδα για αυτό λέει δεν τον ήξεραν την περασμένη φορά. Επίσης προέρχεται και την παρήγγειλαν από το 807 διότι από το 607 απευθύνεται μόνο για την αγορά της Γαλλίας.

Τουλάχιστον σε μια βδομάδα θα την έχω στα χέρια μου. Razz

Και 'μεις απο που την πήραμε? Απο την Peugeot Tirana S.A.??? Πες στον πινόκιο αν θέλει να του στείλουμε και τιμολόγιο αγοράς...
ότι να 'ναι...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2012, 18:14:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧαΧα, έχουν πολύ πλάκα. Κάτι έπρεπε να πεί για να δικαιολογηθεί!

Από το 807 ξέρεις άν είναι ίδια όντως με του 607? Δεν πιστεύω να μου φέρει καμία άλλη και να μου λέει μετά "στα έλεγα"? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2012, 18:32:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σου φέρει μια διακριτικότατη κεραία.
Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτή που του περιέγραψες, πλην όμως θα έχει σήμα καμπάνα και δορυφορικά κανάλια!

Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2012, 18:36:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Θα σου φέρει μια διακριτικότατη κεραία.
Μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτή που του περιέγραψες, πλην όμως θα έχει σήμα καμπάνα και δορυφορικά κανάλια!

Ποιά από όλες είναι, αυτή η μαύρη αριστερά μήπως? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2012, 19:04:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Mini-Bee-Sting-Car-Van-Aerial-Antenna-New-Universal-Radio-AM-FM-/270925796860?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3APeugeot%7CModel%3A207&hash=item3f146f95fc

http://www.ebay.co.uk/itm/BLACK-AERIAL-ANTENNA-MAST-PEUGEOT-207-SW-/120743353003?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c1cdd5aab

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης