PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Βελτιωσεις για 8v Rallye/XSi (1.3lt, 1.4lt, 1.6lt 8v)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 97, 98, 99  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Δεκ 2011, 13:57:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα,αμα θες να λες οτι εβγαλε 150 αλογα,πηγαινε στην Χρυσαυγη(στον Λαγκαδα) να στο βγαλει τοσα για να εχεις να το λες... Laughing Laughing Laughing

Pugobios έγραψε:
α δεν ξερω παλιο καινουριο.ενα ραλλακι που εφτιαχνε αυτος παντως τερμα ατμοσφαιρα με νιτρα ουτε 190 αλογα δεν το βγαζε(χωρις τα νιτρα)και 250 με

Αμα ηταν απο μαμα κυβικα,ποσα ηθελες να το βγαλει σε ατμοσφαιρικη μορφη ρε; Confused
Αν ηταν με πεταλουδες,μαμα κυβικα και οοοολο το "σετ" και το εβγαλε μεταξυ 180-185,τοτε δεν ειναι και παραλογο το νουμερο... Scratch
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Δεκ 2011, 15:46:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο λεω ρε οτι εβγαλε ρεαλιστικα νουμερα γιαυτο λεω οτι ειναι σφιχτο

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Δεκ 2011, 09:54:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οποτε λογικα ειμαστε ρε καλο δρομο σχετικα με πιο αντικειμενικες μετρησεις...Καλο αυτο. Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Φεβ 2012, 22:43:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα σημερινό βιντεάκι με λίγα γκάζια από το ΑΧ μου.

http://www.youtube.com/watch?v=PDG3OEvbCjA
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Φεβ 2012, 16:31:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δώσε και ένα βιντεάκι όμως με πολλά γκάζια Laughing Laughing Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Μάρ 2012, 23:58:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη με 5η,σαν να κολωνει μεχρι τις 7 και μετα σαν να ξαναξυπναει...

Ασε που αυτη η 5η κανει παρα πολυ ωρα να γεμισει ρε,πραγμα που δεν θα επρεπε να συμβαινει. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
andreas_xania (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 XSi 1.6 8v

Ένταξη: 27 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 02:23:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εφτασα επιτελους στο τελος του τοπικ..
πολλες πληροφοριες για τοσο λιγη ωρα.. Confused

αν καταλαβα καλα ο Γιαννης (Gemi) παιζει με το χαρτη στο μαμα εγκεφαλο?
στο XSi μου εχω κανει αρκετες αλχημειες..
μοτερ 1,6 8v με εισαγωγη και πεταλουδα απο 13αρι,σκουπα και τωρα τελευταια εβαλα και εκκεντροφορο και χταποδι (απο κει και πισω η εξατμιση μαμα XSi).
το αμαξι εχει την καλωδιωση,μπεκ και τον εγκεφαλο του XSi 1,4 (bosch) με προγραμμα Powerchips( το ειχε απο τοτε που ηταν 14αρι) και πριν βαλω χταποδι και εκκεντρο το μιγμα του ηταν 12,6-12,8 στο τερμα..(δεν θελω καν να φανταστω ποσο πλουσιο δουλευε σαν 14αρι)
οταν εβαλα το χταποδι και το εκκεντρο μου εδωσαν και ενα δανεικο αγραφο (Link) με τον οποιο και το δουλευω τωρα..
δυστυχως (για μενα Twisted evil ) το αυτοκινητο για το οποιο προοριζεται ο αγραφος ειναι σχεδον ετοιμο και πρεπει να τον δωσω πισω..
γινεται να παιξω με τους χαρτες του μαμα εγκεφαλου (bosch motronic) να το φερω εκει που θελω?

ελπιζω να μην σας κουραζω με το ποστ μου.. Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 10:32:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα εχεις εναν wideband,ενα πυρομετρο και ενα διαγνωστικο,τοτε γινεται αλλα δεν βλεπω νοημα σε κατι τετοιο...

Ο Ζαχαριας μπορει να σου πει πως μπορεις να βαλεις εγκεφαλο απο 16αρι 8v και να μην χρησιμοποιησεις τον απαρχαιωμενο Bosch. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
andreas_xania (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 XSi 1.6 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 10:46:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

wideband εχω παρει ΑΕΜ και τον εχω μονιμα πανω στο αμαξι..
πυρομετρο δυστυχως δεν εχω.. το διαγνωστικο δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησει μιας και οι παραμετροι που δειχνει αλλαζουν με πολυ αργο ρυθμο..(map,αβανς,τιμες εργοστασιακου λαμδα)..
μου χει μπει να μην χαλασω καθολου την καλωδιωση μου.. Rolling eyes
ειχα παρει εγκεφαλο απο 8v αλλα ουτε που θυμαμαι τι απεγινε..
γι'αυτο και ρωταω αν γινεται να παιξω με τον bosch..πες με μαζοχιστη.. Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 11:01:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομιζω οτι ο Ζαχαριας δεν χαλασε καν την πλεξουδα,προσαρμοζει την φισα αναλογα ωστε κουμπωνει αυτη του αμαξωματος του XSi με αυτην του μοτερ απο Rallye. Confused

Οχι τιποτα αλλο,αφου το βλεπεις και μονος σου οτι ο Bosch ειναι αρκετα αρχαιος,που θες να μπλεξεις; Sad
Επιστροφή στην κορυφή
andreas_xania (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 XSi 1.6 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 15:14:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο θεμα προσαρμοργης στις φυσες δεν θα εχω προβλημας μιας και αμα χωσω το φαδερ (μετα απο ψιλοπρηξιμο-ψησιμο Twisted evil) μπορει να μου κανει οτι θελω... (ηλεκτρολογος ειναι)

μου χει μπει να κρατησω καλωδιωση και εγκεφαλο XSi..
ξερω πως θα παιδευτω αρκετα (και πολυ πιθανο να μην καταφερω και τπτ Laughing )
αλλα δεν με πειραζει..
θελω να ασχοληθω και ας φαω χρονο.. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 15:39:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'όσο ξέρω ο Ζαχαρίας είχε χρησιμοποιήσει πλεξούδα από 13ρι...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 19:59:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλα με τον εγκεφαλο του XSi θα φας λιγο ηττα καθως θελει αρκετο ψαξιμο για το αβανς και το duty cycle,ασε που με τα μπεκ του XSi θα μεινεις απο καυσιμο σχετικα νωρις... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
andreas_xania (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 XSi 1.6 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 22:06:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Απ'όσο ξέρω ο Ζαχαρίας είχε χρησιμοποιήσει πλεξούδα από 13ρι...

και εγω νομιζω κατι τετοιο ειχα διαβασει στο αντιστοιχο τοπικ..Smile

Pughell έγραψε:
Απλα με τον εγκεφαλο του XSi θα φας λιγο ηττα καθως θελει αρκετο ψαξιμο για το αβανς και το duty cycle,ασε που με τα μπεκ του XSi θα μεινεις απο καυσιμο σχετικα νωρις... Confused

απ'οτι διαβασα σε αυτο το τοπικ ιδια δεν ειναι τα μπεκ του XSi(bosch) με του 1.6 8v (weber) ?? τα weber σιγουρα μου φτανουν γιατι τα εχω βαλει τωρα προσωρινα με τον αγραφο..
αν βρω πως να παιξω με το χαρτη δεν θα καταφερω να ταιριαξω αλλα μπεκ αν δεν μου φτασουν του XSi?
αβανς δεν νομιζω να πειραξω πολυ γιατι ηδη ηταν οριακο για απλη βενζινη οταν το ειχαμε τσεκαρει..
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 23:12:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι,δεν ειναι ιδια... NodNo

Οσο αφορα το αβανς και τον ψεκασμο,εξαρταται τι μιγματα θα δουλεψεις και ποσο θα το τσιτωσεις.
Γενικα,τα καφε μπεκ φτανουν για καμια 135αρια-140 αλογα,τα μπλε δεν ξερω... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
andreas_xania (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 XSi 1.6 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 23:31:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τοτε ισως προσπαθησω να το φτιαξω με αυτα τα μπεκ..αν και νομιζω εχουν μια διαφορα στην αντισταση..
σιγουρα για τοσα αλογα ειναι? 97% μου πανε τωρα.. Shocked
με μαμα εξατμιση απο διχαλο και πισω και με αυτα που φοραω εγω ελεγα καμια 120αρια-125 το πολυ..
τα μιγματα που το δουλευω ειναι 14.5-15 στο χαιδεμα και ρελαντι και σταδιακα ανεβαινει αναλογα την γωνια πεταλουδας..
απο 80% και πανω το εχω 13.. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 23:38:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχετε χασει την μπαλα εσεις οι "υποψηφιοι προγραμματιστες" με τις αναλογιες μιγματων...
Να δω ποσα μοτερ πρεπει να σπασουν για να καταλαβετε οτι δεν ειναι αμεσου ψεκασμου οι TU. Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
andreas_xania (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

106 XSi 1.6 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 23:46:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα δεν μου ρθε ετσι..και για την ακριβεια δεν το κανα μονος μου ετσι..
ενας φιλος μου που προγραμματιζει εφτιαξε το περισσοτερο..
εχει ρυθμισει παρα πολλα εδω Χανια.. Rolling eyes
βολταδικα,αγωνιστικα,μοπεταλουδα,τετραπεταλουδα,τουρμπατα,νιτρατα.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάρ 2012, 01:04:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

13 μια χαρα αναλογια ειναι ρε για το επιπεδο του μοτερ σου μη τον ακους αυτον ειναι ''απλας'' και δεν τον πειραζει αμα καιει λιγο παραπανω Laughing

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάρ 2012, 08:40:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι μλκα,απλας ειμαι...
Εφαγα 10 χρονια απο την ζωη μου με τους 8v και με τις δοκιμες και περιμενω να μαθω τωρα τι ειναι ΟΚ και τι οχι...

Δεν ειπα να το δουλεψει στο 12 αλλα με 15αρια στο ρελαντι και 13 στο ζορι,μολις "ψωριασουν" οι κορωνες,μετα να δεις γουστα...
Καλα που οι γαλλοι δεν ξερουν τιποτα και εχουν εμας τα κοροιδα να κανουμε τους ηρωες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 97, 98, 99  Επόμενη
Σελίδα 90 από 99

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης