PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Μπάρα θόλων
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 28, 29, 30

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2011, 10:52:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

takis_206 έγραψε:
αυτή εδώ την έχει τσεκάρει κάποιος?
http://www.car.gr/parts/view/896473/

Αυτη ειναι για 106 ρε... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2011, 10:57:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσπερνα την universal φωτο και δες οτι γραφει για 206...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Μάρ 2011, 20:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι το ειδα,απλα εμεινε το ματι μου στην φωτο και στην περιγραφη του αλλου link για τα 106. Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 10:11:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ti nea tha kanoyme tipota???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 11:31:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περιμενω απαντηση απο OMP για να μου πουνε αν κανει στα 1.6 16v... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 19:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβασα καποια πραγματακια εδω περι μπαρων...
Το θεμα της τρυπας δεν με πειραζει(κουφαλα αλιεν η δικια σου ειναι κομπλε).
Καπου ο Αρης λεει οτι πεταει λιγο μουτρα παραπανω Confused
Και σε μενα αυτο ειναι ενα θεμα ηδη Sad
Αλλη υποστροφη δεν λεει...η λαθος καταλαβα?
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 22:32:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νικο αληθευει οτι αφου την εβαλα ειχα περισσοτερες υποστροφικες τασεις και η μουρη δεν πατουσε τοσο καλα...ΑΛΛΑ αυτο με μαμα αναρτηση.. ή με μαλακη αναρτηση..
δεν ξερω γιατι αλλα μολις χαμηλοσα και σκληρηνα και αναρτησεις οι υποστροφη εχει εξαφανιστει

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 22:36:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσο πιο ακαμπτο γινεται ενα συνολο,τοσο περισσοτερο γλιστραει εκει που η προσφυση ειναι μειωμενη.
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 22:41:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Οσο πιο ακαμπτο γινεται ενα συνολο,τοσο περισσοτερο γλιστραει εκει που η προσφυση ειναι μειωμενη.

με προλαβε ο στελάρας!

εχω καταλαβει οτι, οτι σκληραίνεις περισσότερο φεύγει πρώτο τουλάχιστον στα γλιστερά κομμάτια. Στην συγκεκριμένη περιπτωση με την θολομπαρα μειώνεις την "αναρτηση" που κανει η καροτσα. Σε δρομο με καλη προσφυση τα πραγματα αλλαζουν προς το θετικό.

Μου φαίνεται υπερβολικό ομως με θολομπαρα να υπαρχει τετοιο θεμα, αν και για να μαι ειλικρινής δεν εχω δοκιμάσει ποτέ μου θολομπαρα.

ΥΓ. Η θολομπαρα που βάζετε ειναι ρυθμιζομενη?, αν ναι οταν την σφιγγετε τους "τραβατε" ή τους "απομακρυνετε" τους θόλους?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 22:49:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:

Μου φαίνεται υπερβολικό ομως με θολομπαρα να υπαρχει τετοιο θεμα, αν και για να μαι ειλικρινής δεν εχω δοκιμάσει ποτέ μου θολομπαρα.

John για να καταλαβεις ποσο γκασμαδες ειναι,φορανε 5ποντα ελατηρια εδω και ποσα χρονια οποτε η καροτσα εχει γινει βρακολαστιχο,για αυτο και με το που μπει η μπαρα γινεται η μερα νυχτα...

Παλι καλα βεβαια μιας και θα μπορουσαν να εχουν απο ενα φορητο ενυδρειο ο καθενας τους οποτε ο καιρος θα εριχνε καρεκλες...
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 22:55:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

John για να καταλαβεις ποσο γκασμαδες ειναι,φορανε 5ποντα ελατηρια εδω και ποσα χρονια οποτε η καροτσα εχει γινει βρακολαστιχο,για αυτο και με το που μπει η μπαρα γινεται η μερα νυχτα...

Παλι καλα βεβαια μιας και θα μπορουσαν να εχουν απο ενα φορητο ενυδρειο ο καθενας τους οποτε ο καιρος θα εριχνε καρεκλες...

ρε στελιο χωρις να ξερεις παλι γιατι μιλας?
εγω θολομπαρα εβαλα οταν ειχα ακομα μαμα αναρτησεις κ ελατηρια...

και χαμηλομα εχω 2 πισω και μπροστα υποτιθεται 3μιση αλλα κρεμασε στα 4..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 22:56:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακου τι σκεφτηκε! στελιο εισαι γκαντ

σαν το ignis που τα λενε περιπτερα, τα rx8 πλυντηρια... ε βρηκαμε τα ενυδρεια τωρα!

Δεν ξερω πόσο μπορει να μαλθακώσει η καρότσα απο το πολυ κοπανημα αλλά στην θολομπαρα παιζει και αρκετό ρολο προς τα που την σφίγγεις νομιζω!

ΥΓ. Θα σου στειλω καποια στιγμή πμ με τα φρένα, δεν φταιει ουτε δισκος ούτε τακακι. Απλά επρεπε να παω σε 3000
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 23:55:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νικο, ποτε θα παραγγειλουμε μπαρα ειπαμε ????? Laughing Laughing Laughing

Εχουμε καταληξει ποια θεωρουμε καλυτερη για τα 206 μας???? Να ειναι και αισθητικα ομορφη Cool Οταν ανοιγω το καπο, θελω εκεινος που κοιταζει μεσα να βγαζει φωτο Laughing Laughing

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Δεκ 2011, 18:43:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε 1.4 16v θολόμπαρα ΧΩΡΙΣ κοψε ραψε τίποτα υπάρχει καποια?

Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να τη βαλω με μαμα αναρτηση και με αμορτισερ RC (που ηδη εχω πανω).

http://www.pro-tuning-greece.com/el/store-pro-tuning/veltiosi-anartisis/tholompara-/tholompara-.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=142&category_id=28

Βρηκα αυτήν, δεν ξερω αν λεει κατι κι αν μπορω να την τοποθετησω μονος μου.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Δεκ 2011, 01:50:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η φωτο δεν αντιστοιχει σε μπαρα για 206

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Δεκ 2011, 23:41:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε ψηλέ, δεν είναι για ΟΛΑ τα πράγματα το internet...

Μερικές φορές, χρειάζεται να σηκωθείς από το PC, να πας σε ένα μαγαζί με αξεσουάρ αυτοκινήτου και να δεις από κοντά... Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
takis_206 (takis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 206

Ένταξη: 05 Ιαν 2010
Τόπος: chania

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 01:30:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σημερα μετα απο μεγα π ***** εβαλα και εγω θολομπαρα
η διαφορα δεν ειναι και τοσο τραγικη,απλα δινει μια καλη αισθηση!

Πλησιάζει ο καιρός για διακοπές... ρεύματος, νερού, τηλεφώνου..!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 09:32:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

takis_206 έγραψε:
σημερα μετα απο μεγα π ***** εβαλα και εγω θολομπαρα
η διαφορα δεν ειναι και τοσο τραγικη,απλα δινει μια καλη αισθηση!

δινει πολυ ποιο δεμενη αισθηση οπως λες..

ΑΛΛΑ σκεψου οτι αν αυτο το κανει σε σενα με το κλειστο 206
ΣΕ ΜΑΣ τα καμπριο που εχουμε αμαξομα ακορντεον ΠΟΣΗ διαορα κανει.

Το ειχα ξαναγραψει, σε κλειστο 206 κανει μια αισθητη διαφορα , σε καμπριο ΧΑΟΔΗ διαφορα...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 15:42:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με μαμα αναρτηση εγώ νομίζω οτι δεν υπαρχει διαφορα..

Παρόλαυτα ίσως να δοκίμαζα μια θολομπαρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 28, 29, 30
Σελίδα 30 από 30

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης