PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Στο διαγνωστικό όλα καλώς αλλά στο δρόμο δέν πάει βήμα :(
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

Ένταξη: 10 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάρ 2012, 15:29:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλαξα αλλα δεν εχω παει για δυναμομετρηση. Παντως τωρα κατεβαζει τελικη για πλακα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stelouni 207cc (stella)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207cc (2008)

Ένταξη: 06 Μάρ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάρ 2012, 17:08:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα το ανοιγμα καπακι για καθαρισμο δεν το γλυτωνω ειδα τις βαλβιδες μ και επαθα σοκ... μολις τελειωσουμε απο αυτο θα σας ενημερωσω για την εξελιξη

Run What you Bring !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

Ένταξη: 10 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάρ 2012, 19:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλλον δεν ειναι οι βαλβιδες σου...Ελπιζω να την γλυτωσεις φτηνα
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάρ 2012, 19:18:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ' οτι να ανοιξετε το καπακι για τις βαλβιδες, γιατι δεν κανετε πρωτα αυτο που ειπε ο Στελιος ? Δειτε αν ο καταλυτης ειναι μια χαρα και μετα πηγαινετε στα υπόλοιπα Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
stelouni 207cc (stella)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207cc (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάρ 2012, 20:01:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά με το που έφυγα απο το γραφείο πήγα στο συνεργείο... Η εξήγηση που μου έδωσε το παιδί της peugeot ήταν εκείνη που μου έδωσε το έναυσμα να ανοίξω καπάκι... Μου είπε πολύ απλά πως άν οι βαλβίδες μου είναι τιγκαρισμένες απο μάκα και στην ουσία ο αέρας δέν μπορεί να περάσει είναι φυσιολογικό να το διεγνώνει ο εγκέφαλος και να μήν διοχετεύει καύσιμο και να ανοίγει και η πεταλούδα στο 20%.

Και του λέω λοιπόν ξεκίνα ... εμεινα εκεί σε όλη την διαδικασία λυσίματος μέχρι που φτάσαμε στο επίμαχο σημείο... καταλύτης εκτός απο την αλλαγή χρώματος απο πυρώματα ήταν εντάξει westgate ήταν εντάξει οι βαλβίδες μου όμως..... !!!!!!!!!! θα σηκώσω φωτογραφίες να δείτε.... φανταστείτε το πάχος της βαλβίδας επί 4 φορές δεξια και αριστερά....

Θα το κάνω και αυτό μέχρι την παρασκευή που θα το πάρω θα είμαστε με την απορία!!! Σύντομα και οι φωτογραφίες γιανα δείτε πως τελικά ανεξάρτητα αν είναι αυτο το πρόβλημα του αυτοκινήτου μου τελικα ή οχι στους κινητήρες μας πρέπει να έχουμε πρόληψη !!!

Run What you Bring !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάρ 2012, 20:46:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Η τουρμπίνα μου πρίν λίγο καιρό βγήκε απο service.... λάδια δυστηχώς έβαζα 10/40 τώρα μετά τον καθαρισμό έβαλα 5/30. Τα μπουζί τα τσεκάρω σε κάθε service και τελευταία αλλαγή έκανα αρχές Αυγούστου !

ποιος σου εκανε αυτο το εγκλημα?
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάρ 2012, 21:15:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stelouni 207cc έγραψε:
Παιδιά με το που έφυγα απο το γραφείο πήγα στο συνεργείο... Η εξήγηση που μου έδωσε το παιδί της peugeot ήταν εκείνη που μου έδωσε το έναυσμα να ανοίξω καπάκι... Μου είπε πολύ απλά πως άν οι βαλβίδες μου είναι τιγκαρισμένες απο μάκα και στην ουσία ο αέρας δέν μπορεί να περάσει είναι φυσιολογικό να το διεγνώνει ο εγκέφαλος και να μήν διοχετεύει καύσιμο και να ανοίγει και η πεταλούδα στο 20%.

Μια μικρή διευκρίνηση, χωρίς να θέλω να προσβάλω τον χριστιανό που έδωσε αυτή την εξήγηση.
Όταν γεμίζουν οι βαλβίδες με μάκα τότε δυσκολεύει η ροή του αέρα.
Αυτό σημαίνει ότι στην ίδια πίεση υπερπλήρωσης, έχουμε μεγαλύτερη αντίσταση σε ροή και έτσι περναει λιγότερος αέρας από ό,τι θα περιμέναμε.

Επομένως, αφού έχουμε τον ίδιο ψεκασμό βενζίνης αλλά λιγότερο αέρα
το αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι πιο πλούσιο μίγμα. Όχι πιο φτωχό.

Αλλά οι βαλβίδες όλων έχουν μάκα. Εύχομαι τώρα να βρέθηκε η πραγματική αιτία αλλά φοβάμαι ότι η αιτιολόγηση είναι εντελώς λανθασμένη.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάρ 2012, 21:56:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο που περιγραφει δεν λεγεται μακα πλεον και δε νομιζω να ειναι φυσιολογικο...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tolisgt (apostolos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 GT

Ένταξη: 15 Φεβ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάρ 2012, 22:06:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry gia ta greeklish alla to pc krasare....kai sunexizo...
otan ebales programma den sto loggare o programmatisths sto dromo??? exei den tha eble kati ean eixes problhma apo kataluth?? thermokrasies??
perimeno nea apo tis balbides giati kai ego mia apo ta idia me to GT mou niotho oti den paei .......kai exo kanei kai oles tis kinhseis poy exeis kanei kai esu hdh....good luck grapse kai kostos gia to katharisma balbidon Rolling eyes

only jet fuel.....
Overloaded.....
Επιστροφή στην κορυφή
stelouni 207cc (stella)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207cc (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάρ 2012, 15:02:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:

Επομένως, αφού έχουμε τον ίδιο ψεκασμό βενζίνης αλλά λιγότερο αέρα
το αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι πιο πλούσιο μίγμα. Όχι πιο φτωχό.

Αλλά οι βαλβίδες όλων έχουν μάκα. Εύχομαι τώρα να βρέθηκε η πραγματική αιτία αλλά φοβάμαι ότι η αιτιολόγηση είναι εντελώς λανθασμένη.

και εγώ ακριβώς το ίδιο έλεγα συνέχεια .. μου είπε όμως πως απο την στιγμή που ο εγκέφαλος διεγνώνει μικρό ποσοστό αέρα αυτομάτος κλείνει πεταλούδα και ποσότητα καυσίμου ... Τώρα τι να σου πω !!! Υπομονή παιδιά έως την παρασκευή !!!

Run What you Bring !
Επιστροφή στην κορυφή
stelouni 207cc (stella)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207cc (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάρ 2012, 15:04:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pugobios έγραψε:
αυτο που περιγραφει δεν λεγεται μακα πλεον και δε νομιζω να ειναι φυσιολογικο...

Πίστεψε με ΤΡΟΜΑΞΑ στην κυριολεξία με αυτό που είδα βέβαια μήν ξεχνάμε πώς οι κινητήρες μας έχουν ένα θέμα και με τις αναθυμιάσει που στάζουν απο το ψευτοκάπακο πάνω στις βαλβίδες ... λίγο λοιπόν αυτό λίγο τα 10/40 λίγο η κακή συντήρηση....... Ανοίξαμε καπάκι.... Όπως και να έχει πάντως είτε είναι αυτό το πρόβλημα είτε όχι ο καθαρισμός ΕΠΡΕΠΕ να γίνει με αυτό που είδα !

Run What you Bring !
Επιστροφή στην κορυφή
stelouni 207cc (stella)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207cc (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάρ 2012, 15:07:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tolisgt έγραψε:
sorry gia ta greeklish alla to pc krasare....kai sunexizo...
otan ebales programma den sto loggare o programmatisths sto dromo??? exei den tha eble kati ean eixes problhma apo kataluth?? thermokrasies??
perimeno nea apo tis balbides giati kai ego mia apo ta idia me to GT mou niotho oti den paei .......kai exo kanei kai oles tis kinhseis poy exeis kanei kai esu hdh....good luck grapse kai kostos gia to katharisma balbidon Rolling eyes

Τα πάντα έκανε ο χριστιανός και προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό ... ήταν ο πρώτος που μου είπε πως το αμάξι μου έχει θέμα .... δέν του σήκωνε παραπάνω απο 0.8 ότι και αν του έκανε και τελικά απλά κατάφερε απο 123 άλογα που κατέληξε να έχει να το ανεβάσει στα 155....

Run What you Bring !
Επιστροφή στην κορυφή
stelouni 207cc (stella)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207cc (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 13:41:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έπειτα απο πολύ τρέξιμο και άγχος... ο καθαρισμός βαλβίδων έκανε δουλειά τα χαμένα μου αλογάκια ξαναμπήκαν στον κινητήρα μου και μετά απο την χτεσινή δυναμομέτρηση με καμάρι δηλώνω 156,1 HP και 24 κιλά ροπή.

Προς θεού ο καθαρισμός με σπρέυ ΔΕΝ πιάνει πεταμένα λεφτά παιδιά ανοίχτε καπάκι και θα βρείτε την υγειά σας !

Run What you Bring !
Επιστροφή στην κορυφή
stelouni 207cc (stella)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207cc (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 13:54:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειδού και οι φωτογραφίες...

Run What you Bring !
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 14:10:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχεις δίκιο Στέλλα μέτα απο καθαρισμό απο άνοιγμα δεν έχει καμιά σχέση με πρίν, μιας και μπένει καλοκαιρι καλή απολαυση Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 14:15:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τωρα δε ξερω ισως φταινε και τα 10-40 που του βαζες αλλα αν γινονται ετσι στα 60000 εγω που εχω 40000 μηπως να του κανω ενα καθαρισμο με σπρει που ειναι ακομα νωρις η να βαλω ενα water/meth(και ας ειμαι με μαμα προγραμμα) να τα καθαρισει ολα?
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 14:20:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μένα με 30000χιλ σκ**α ήταν Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 14:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστηχως αποτι φενεται το water injection ειναι μονοδρομος γιαυτα τα μοτερ...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tolisgt (apostolos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 GT

Ένταξη: 15 Φεβ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 19:32:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to kostos den mas eipes.......xairome pou telika to eftiakes!!! Very happy Very happy

only jet fuel.....
Overloaded.....
Επιστροφή στην κορυφή
stelouni 207cc (stella)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207cc (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2012, 23:13:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tolisgt έγραψε:
to kostos den mas eipes.......xairome pou telika to eftiakes!!! Very happy Very happy

Άλλο κόστος θα σας πεί η αντιπροσωπεία παιδιά... εμενα που το ανέλαβε φίλος που όμως δουλεύει στην αντιπροσωπεία ( φιλική τιμή ) έφτασε στα 500 ευρώ !!!! 250 έδωσα την πρώτη φορά για το σπρέυ ( 80 το κάθε μπουκάλι ) σύν εργασία και 250 το άνοιγμα στο καπάκι και ο καθαρισμός!

Run What you Bring !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης