PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Αναρτήσεις σε 307. Βοήθεια!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kourlis (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: Κολωνός - Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιαν 2012, 18:55:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Zaxos85 έγραψε:
Αν και είναι νωρίς (μια μέρα τα έχω) δε με ενοχλούν καθόλου από σκληρότητα/κοπάνημα.

Επειδή όπως είπες κι εσύ είναι πολύ νωρίς ακόμα! Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιαν 2012, 19:07:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι με χιλιόμετρα πάνω δεν αλλάζει δραματικά η κατάσταση. Μόνο όταν τελειώσουν τα αμορτισέρ αρχίζει και κοπανάει, όπως είναι λογικό άλλωστε.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάρ 2012, 22:38:01    Θέμα δημοσίευσης: KONI STREET για 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα

ποια ειναι η γνωμη σας για KONI STREET(ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) 330€

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
angelokeeper (Άγγελος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 07 Ιαν 2010
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάρ 2012, 01:14:01    Θέμα δημοσίευσης: Re: KONI STREET για 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολύ καλα σκληρα αρκετα αλλα ανεκτα..πιστευω πως με ενα καλο συνδυασμο ελατηριου θα δουλευουν αψογα...αλλα δεν είναι για φορτωμα!! προσωπικα με 3 ακο,η ατομα μεσα σε καποια λακουβα οχι ιδιατερα μεγαλη αρχισε και μου εχανε λαδι το πισω δεξια..ετσι αναγκαστηκα να αλλαξω 2αδα..συμβαινουν ομωςπολυ καλα στην πιεση και ειδικα με 205-55-16 και άνω και 3.5 ποντους ελατηρια(για τοσο ειναι κατασκεβασμενα!!)το αμαξι ειναι τρενο...best value for money
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάρ 2012, 16:57:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα ΚΟΝΙ απ οσο θυμαμαι, αν πας να τα σπασεις οπως ειπες φτυνουνε το λαδι σα προστασια κατι σαν εκτονωση..... οποτε δε σημαινει οτι επειδη ειδες λιγο λαδι σ ενα οτι σπασανε ...το αντιθετο μαλλον

Αν θυμαμαι ετσι ισχυριζοταν καποτε για τα κοκκινα που ειχα σ ενα seicento
Επιστροφή στην κορυφή
angelokeeper (Άγγελος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάρ 2012, 00:55:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν τσιμπουσε λαδακι οπως λεμε....εσταζε κανονικα σε 1 βδομαδα δεν ειχε μεινει τιποτα
Επιστροφή στην κορυφή
3072004 (milltos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.4 2004

Ένταξη: 19 Δεκ 2011
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Δεκ 2012, 18:48:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.. ΕΧΩ 307 1,4.. ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ ΜΕ EIBACH 3 ΠΟΝΤΟΥΣ.. ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ BILSTEIN KITRINO KONI KOKKINO...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΓΙΑΤΙ ΕΧς ΤΙΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ.ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ BILSTEIN ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ ΣΚΛΗΡΑ?? ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΟΝΟΥΝΤΑΙ??
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιαν 2013, 22:11:13    Θέμα δημοσίευσης: απορτισερ KONI STREET(ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα συναδελφοι χρονια πολλα και καλη χρονια με γρηγορα και ασφαλη γκαζια. Θελω να ρωτησω εχει δοκιμασει κανεις τα KONI STREET(ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ). Γιατι νομιζω οτι μετα απο 10χρονια πρεπει να τα αλλαξω με χιλιομετρα 75.000χλμ

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
angelokeeper (Άγγελος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιαν 2013, 00:27:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε αντώνη βάλτα πολύ καλά και φτηνά ...αν θέλεις κάτι καλύετρο πήγαινε στα Bilstein B6
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούν 2013, 11:44:12    Θέμα δημοσίευσης: ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΝΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΕΛΟΣ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας. Αποφασισα να αλλαξω αμορτισερ καλεσα σε ενα βουλανιζατερ για ν απρογραμματισω να βαλω τα κονι πορτοκαλι και μου ειπε ο μαγαζατορας οτι πλεον δεν τα φερνουν. Δεν τον πιστεψα και καλεσα την αντιπροσωπεια και με εκπληξη μου ειπανε οτι υπαρχει προβλημα με το εργοστασιο παραγωγης και δεν ξερουν ποτε θα εχουν καινουργια παραλαβη.
Επειδη οπως καταλαβενετε δεν μπορω να περιμενω ποτε θα ξυπνησει το εργοστασιο τι αλλο εχετε να μου προτεινετε. Θελω σιγουρα να ειναι καλυτερο απο μαμα αλλα οχι πολυ σκληρα γιατι το αυτοκινητο ειναι και για χρηση οικογενειακη.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούν 2013, 13:01:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

a. ntino mama dilitrou
2. ntino mama 180ariou
c. monroe-boge?
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Ιούν 2013, 18:56:26    Θέμα δημοσίευσης: κυβ ultra sr Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα ποια ειναι η γνωμη σας για τα kyb ultra sr?
ξερετε τι τιμη του?

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιούν 2013, 19:33:34    Θέμα δημοσίευσης: αναρτηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα με ενημερωσε μηχανικος μου οχι για kyb γιατι θα κοπανανε πισω. Εχεισ κανεισ καμια αλλη προταση. Μαλλον απο τι βλεπω ειναι μονοδρομοσ για του 2λιτρου καμπριο που ειναι πιο σφιχτα. Ξερεισ κανεισ κοστοσ

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιούν 2013, 11:30:08    Θέμα δημοσίευσης: αμορτισερ απο 2λιτρο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα σημερα εμαθα τιμη για αμορτισερ απο το 2λιτρο, ειναι 360€ χωρις τοποθετηση.
Ειναι καλη η τιμη γνωριζεται?

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιούν 2013, 11:52:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου φαίνονται πάρα πολλά...
(χωρίς να ξέρω πόσο έχουν του 307 πιστεύω κανα 250 η τετράδα?)

Στη LION πόσο σου είπανε?

Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιούν 2013, 12:20:36    Θέμα δημοσίευσης: βοηθεια με αμορτισερ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω Τασο αλλα μαλλον ακυρω για του 307 cc γιατι ειδα παλια για στησιμο αναρτησεις και θα πρεπει να αλλαξω και ελατηρια γιατι του 307ccειναι κοντιντερα οποτε ακυρω.

Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι καλυτερο απο τα μαμισια 307 αναρτηση.
Παρακαλώ βοηθεια γιατι εχω πεσει διλλημα. Οπω ςειπα και πριν ειμουνα για τα κονι street αλλα το εργαστασιο σταματησε να τα παραγει

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιούν 2013, 13:45:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΝΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΕΛΟΣ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας. Αποφασισα να αλλαξω αμορτισερ καλεσα σε ενα βουλανιζατερ για ν απρογραμματισω να βαλω τα κονι πορτοκαλι και μου ειπε ο μαγαζατορας οτι πλεον δεν τα φερνουν. Δεν τον πιστεψα και καλεσα την αντιπροσωπεια και με εκπληξη μου ειπανε οτι υπαρχει προβλημα με το εργοστασιο παραγωγης και δεν ξερουν ποτε θα εχουν καινουργια παραλαβη.
Επειδη οπως καταλαβενετε δεν μπορω να περιμενω ποτε θα ξυπνησει το εργοστασιο τι αλλο εχετε να μου προτεινετε. Θελω σιγουρα να ειναι καλυτερο απο μαμα αλλα οχι πολυ σκληρα γιατι το αυτοκινητο ειναι και για χρηση οικογενειακη.

Δεν παίρνεις και ένα τηλ εδώ...

http://www.car.gr/parts/view/2922353/

Link link2 link3
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιούν 2013, 18:16:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΟΝΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΕΛΟΣ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nik_marin έγραψε:
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:

Δεν παίρνεις και ένα τηλ εδώ...

http://www.car.gr/parts/view/2922353/

ευχαριστω δεν εχουν τιποτα ειναι αυτο που ειπα οτι δεν εχει πλεον το εργοστασιο της Κονι να στειλει.
Προχωραω αυριο να βαλω Sachs advantage 250ευρω τα οποια συνδιαζουν σπορ οδηγηση με ανεση. Γερμανικη εταιρεια η οποια πλεον χρησημοποιειται απο bmw και mercedes στα περισσοτερα μοντελα

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Ιούν 2013, 20:46:38    Θέμα δημοσίευσης: εντυπωσεις απο sachs advantage Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα σημερα μπηκανε τα sachs advantage. Ετσι μια προχειρη δοκιμη πολυ καλα καλες εντυπωσεις πραγματικα εδεσε αυτοκινητο. Σαββατοκυριακο που θα το χωσω στην στροφη του σταδιου ειρηνης και φιλιας θα σας πω εντυπωσεις.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Ιούν 2013, 10:46:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: εντυπωσεις απο sachs advantage Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
καλησπερα σημερα μπηκανε τα sachs advantage. Ετσι μια προχειρη δοκιμη πολυ καλα καλες εντυπωσεις πραγματικα εδεσε αυτοκινητο. Σαββατοκυριακο που θα το χωσω στην στροφη του σταδιου ειρηνης και φιλιας θα σας πω εντυπωσεις.

οδήγησε προσεκτικά στην άρχει.... γιατί δεν ξέρεις πώς συμπεριφερεται το αυτοκίνητό στα όρια του...

Link link2 link3
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης