PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Αλλαγή παρμπρίζ GT
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 17:44:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

530-550 αν δεν κανω λαθος εχει στην πεζο..!!!!!

πρέπει να πας να αφήσεις το όχημα εκει μια μερα..να περάσουν απο την ασφάλεια να το δουν….και μετα να το πιάσουν για να γίνει η αλλαγή…δλδ 2 μερες το οχημα μεσα..!!!
Η πλακά είναι ότι αρκετές ασφαλίστηκες πλεον…σου λενε αν το πας carglass δεν δίνεις φράγκο..δεν χρειάζεται να το δει εμπειρογνώμονας …κλπ…..ΑΛΛΑ αν το πας γενικά σε δικο σου συνεργείο-αντιπροσωπία …πρέπει να συμβάλεις περίπου και με ένα 10% από την τσεπη σου και να τρέχεις να τους στέλνεις μετα αποδείξεις κλπ..!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 19:17:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
στην μαμά πεζό θα πρέπει να τα βάλεις απ την τσέπη σου και μετά να περιμένεις την αποζημίωση απ την ασφαλιστική...

Ok, αν δεν έχει κανείς τα λεφτά άμεσα δεκτό.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 21:11:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δικό μου, επειδή το είδα προσφάτως, τα μικρά τριγωνικά στους καθρέπτες και το πίσω παρμπριζ γράφουν Pilkington, τα υπόλοιπα γράφουν Saint Gobain Securit. Και έχουν όλα σήμα το λιονταράκι.

Η οροφή δε ξέρω τί είναι, αύριο θα δω.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
vagelis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Μάρ 2010, 21:43:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pilkington θα μου βαλουν εμενα και μπροστα.Επειδη το τζαμι ειναι καλο ποιοτικως και επειδη δεν θα πληρωσω μια,γι'αυτο αποφασισα να το παω carglass.Ελπιζω και η τοποθετηση να ειναι και αυτη καλη.Βεβαια για την τοποθετηση και στην πεζω να πηγαινα και εκει θα ανησυχουσα.Οσο για το οτι δεν θα εχει το λιονταρακι πανω δεν με απασχολει καθολου απο τη στιγμη που ειναι εφαμμιλο με το μαμα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vagelis207 στις Παρ 26 Μάρ 2010, 14:36:35, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2010, 08:47:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:
στην μαμά πεζό θα πρέπει να τα βάλεις απ την τσέπη σου και μετά να περιμένεις την αποζημίωση απ την ασφαλιστική...

Ok, αν δεν έχει κανείς τα λεφτά άμεσα δεκτό.

δεν είναι τόσο το θέμα των χρημάτων, αλλά είναι μεγάλη ταλαιπωρία. όπως είπαν και οι παραπάνω, θα πρέπει να αφήσεις το αμάξι μία ολόκληρη ημέρα στο συνεργείο, για να το πετύχει ο εμπειρογνώμονας. και μετά θα πρέπει να το πας ξανά άλλη ημέρα για την επισκευή. μετά άλλη μέρα να τρέχεις στην ασφαλιστική σου για την αποζημίωση, τράπεζες μετά κλπ. 3 μέρες άδεια τις έχεις στο νερό Razz

Επιστροφή στην κορυφή
ypovoleas (manos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008
Τόπος: thesaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2010, 20:18:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια παρηγγειλα το παρμπριζ προχθες και σημερα το ειχαν φερει(χθες ηταν κλειστα)δλδ σε μια μερα και οχι 2 και 3 μηνες αναμονη που εγραψε ενα παιδι αν δεν κανω λαθος.τριτη θα παω να το περασουν.θα το παω στις 9 το πρωι και 5 το απογευμα θα ειναι ετοιμο να παω να το παρω.τι 2 μερες λετε και ενα μηνα,σε μια μερα θα ειναι ετοιμο.και το τζαμι ειναι το ιδιο με αυτο που φοραει τωρα και με σταμπα πεζο,ουτε carglass ουτε πιο σκουρο,ουτε ετσι,ουτε αλλιως,ακριβως το ιδιο.ολα τα κανονιζουν αυτοι με την ασφαλιστικη.τι να πω,τοσο τυχερος ειμαι?
Επιστροφή στην κορυφή
vagelis207 (Βαγγελης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Μάρ 2010, 21:05:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα αλλαχτηκε το παρμπριζ στην carglass και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Το παρμπριζ ειναι ακριβως ιδιο με το μαμα και δεν εχει καμια διαφορα στο χρωματισμο.πηγα στις 9 και 1 ημουν ετοιμος.Το παρμπριζ εχει εγγυηση εφ ορου ζωης.Και για την αφαιρεση που ειχα αγχωθει μη μου κανουν ζημια ολα οκ.Καλυψανε ολα τα μερη γυρω απο το παρμπριζ τις κολωνες μεσα εξω και το ταμπλο και δεν εγινε το παραμικρο.
Δεν ξερω σε αλλες πολεις αλλα εδω Πατρα τη συνηστω ανεπιφυλακτα.
Οσο για τη σταμπα της πεζω δεν με ενδιαφερει καθολου απο τη στιγμη που το παρμπριζ ειναι ποιοτικως ακριβως το ιδιο με το μαμα.
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2012, 14:28:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εμένα κάποιοι βάνδαλοι φρόντισαν να σπάσουν το παρμπρίζ και πάω για αλλαγή. Αρχικά πέρασα απο την carglass που είναι επι της Λ. Αθηνων. Μάγκες ΜΑΚΡΙΑ και το ξαναλέω ΜΑΚΡΙΑ. ο τύπος γύρισε και μου ειπε οτι για την αλλαγή του παρμπριζ πρέπει να βγουν όλα τα πλαστικά του ταμπλό-κονσόλας. Ευτυχώς πέρασα μια βόλτα απο Πεζο και μου είπαν κατηγορηματικα οτι το μόνο που βγαίνει είναι οι υαλοκαθαριστηρες+ ενα πλαστικό που ειναι στο εν λόγω σημείο. Το μόνο που με "ανησύχησε" από την κουβέντα σας είναι για μη ολική αποζημίωση απο την ασφαλιστική. Στο δικό μου συμβόλαιο δεν υπάρχει κάποια απαλλαγή ούτε και κάποιο όριο για θραύση κρυστάλων (κάποια έχουν μέχρι 1500 ευρώ). Υπάρχει άτομο που δεν πληρώθηκε απο την ασφαλιστική του???

Υ.Γ.1 κάποια άτομα διάβασα οτι παραλάβατα την ίδια μέρα, εμένα μου ειπαν οτι θέλουν τουλάχιστον ένα 24ωρο το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο ωστε να στεγνώσουν οι κόλλες.

Υ.Γ.2 Η αλλαγή όπως είπαν θα γίνει απο εξειδικευμένο άτομο και όχι απο το μάστορα που έχουν εκεί, έτσι είπαν τουλάχιστον

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Φεβ 2012, 15:15:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:

Υ.Γ.1 κάποια άτομα διάβασα οτι παραλάβατα την ίδια μέρα, εμένα μου ειπαν οτι θέλουν τουλάχιστον ένα 24ωρο το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο ωστε να στεγνώσουν οι κόλλες.

πολυ καλα σου ειπαν,αλλιως μπορει να παρει κενα απο το τρανταγμα στο δρομο
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 11:54:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
Κι εμένα κάποιοι βάνδαλοι φρόντισαν να σπάσουν το παρμπρίζ και πάω για αλλαγή. Αρχικά πέρασα απο την carglass που είναι επι της Λ. Αθηνων. Μάγκες ΜΑΚΡΙΑ και το ξαναλέω ΜΑΚΡΙΑ. ο τύπος γύρισε και μου ειπε οτι για την αλλαγή του παρμπριζ πρέπει να βγουν όλα τα πλαστικά του ταμπλό-κονσόλας. Ευτυχώς πέρασα μια βόλτα απο Πεζο και μου είπαν κατηγορηματικα οτι το μόνο που βγαίνει είναι οι υαλοκαθαριστηρες+ ενα πλαστικό που ειναι στο εν λόγω σημείο. Το μόνο που με "ανησύχησε" από την κουβέντα σας είναι για μη ολική αποζημίωση απο την ασφαλιστική. Στο δικό μου συμβόλαιο δεν υπάρχει κάποια απαλλαγή ούτε και κάποιο όριο για θραύση κρυστάλων (κάποια έχουν μέχρι 1500 ευρώ). Υπάρχει άτομο που δεν πληρώθηκε απο την ασφαλιστική του???

Υ.Γ.2 Η αλλαγή όπως είπαν θα γίνει απο εξειδικευμένο άτομο και όχι απο το μάστορα που έχουν εκεί, έτσι είπαν τουλάχιστον

Φίλος άλλαξε σε Rallye μέσω Carglass προ 15ημέρου και ικανοποιήθηκε 100%, τόσο από το γεγονός ότι ήρθαν στο σπίτι του και του άλλαξαν το τζάμι, όσο και από την ταχύτητα και εξυπηρέτησή τους, όταν σε 2 ημέρες από τη ειδοποίηση για αλλαγή παρμπρίζ, ήρθε το συνεργείο και το έφτιαξε. Τώρα τί μπαρούφες σου είπαν εσένα, μάλλον έπεσες σε κανέναν που βαριόταν να δουλέψει!!

Το κόστος το κάλυψε εξ ολοκλήρου η ασφαλιστική.

Το 24ωρο ακινητοποίησης επιβάλλεται Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 19:17:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα παρπριζ που βάζουν είναι αθερμικά όπως το μαμά?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2012, 11:43:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Τα παρπριζ που βάζουν είναι αθερμικά όπως το μαμά?

Ναι, ακριβώς. Τον φίλο μου τον ρώτησαν αν είναι αθερμικό, αν έχει αισθητήρα βροχής και τί κωδικό γράφει επάνω. Σε 2 μέρες είχε το καινούριο τοποθετημένο. Και κυρίως χωρίς να ξηλωθεί τίποτα πέρα από το τζάμι.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2012, 20:45:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό αυτό!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάρ 2012, 00:58:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απαντάω καθυστερημένα αλλα τη προηγούμενη βδομάδα αλλάχτηκε και το δικό μου, είναι ίδιο με το μαμά, από δουλειά δεν μπορώ να πω τίποτα, αν και απορώ πως κάποιοι λένε οτι το αποτέλεσμα είναι καλό. Τι μπορεί να πάει στραβά δηλαδη ρε παιδιά να βάλουν στραβά το τζάμι τόσο πολύ που να φανεί κιόλας, τέλος πάντων απλά αναφέρω οτι το κόστος είναι 406 ευρώ σε αντιπροσωπεία (το λέω για κάποιον που μπορεί να μην έχει κάλυψη απο ασφάλεια). Τώρα για αυτό που είπα για την carglass εγώ απλά παραθέτω εμπειρία, δεν μου τα σκάει κανεις για να κατηγορήσω μια τόσο μεγάλη εταιρία, αλλα ρε παιδιά πραγματικά θα χαιρόμουν πολύ να έρθει κάποιος μαζί μου να πάμε να του πει τα ίδια, γιατι το θέμα βαριότανε δεν το δέχομαι, λεφτά θέλουν, άσχετα οτι έχω κάνει και τοπική επισκευή σε αυτούς και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό....το οποίο δεν το κατηγορώ μιας και είναι καθαρά θέμα τεχνικού. Καλό θα ήταν λοιπόν όσοι πηγαίνουν σε τέτοια μαγαζιά να αναφέρουν και τον τεχνικό ωστε να ξέρουμε και οι άλλοι μην την πατήσουμε

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)

Ένταξη: 07 Αύγ 2008
Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάρ 2012, 19:37:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εiχα αλλαξει εγω παρμπριζ παλιοτερα στην carglass Θεσσαλονικης (μοναστηριου) με αποτελεσμα να μου μπαζει νερο το αμαξι επανω κ στις δυο πλευρες που γινεται η ενωση με τις κολωνες,μαλιστα πηγα δυο φορες με οτι σημαινει αυτο απο θεμα ταλαιπωριας χασιμο χρονου,αλλα κ φυσικα για το αμαξι βαλε βγαλε.το αποτελεσμα ηταν ιδιο παλι εμπαζε νερα,τελικα πηγα σε ενα <μαστορακο> στον Πυργο που δεν εχει το ονομα της carglass... κ μου το εφτιαξε με την πρωτη φυσικα.το ιδιο παρμπριζ δηλαδη μπηκε 3 φορες!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
rallyman (Panagiotis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4L PSA/EP3

Ένταξη: 26 Αύγ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2012, 10:59:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άλλαξα και εγώ το παρμπρίζ στο 207 γιατι ένας ανόητος (πιθανόν ναρκομανής) θέλησε να μου κλεψει ενα μπιμπελο στο καθρεπτάκι αξιας 2-3 ευρώ και μαζι μου έσπασε και το πλαινό τζάμι του αυτ/του. Επειδή δεν είχα κανει ασφάλιση για θραυση κρυστάλων τα έσκασα κανονικά στην αντιπροσωπεία. Ενα 65 Ε για το πλαινό και ενα 400 Ε για το παρμπρίζ + παμπριζόκολλες και εργατικά σύνολο περίπου 600 Ευρώπουλα.
Το παρμπριζ ήρθε κατοπιν παραγγελιας απο εξωτερικό μετα απο 15 μέρες (μιας και δεν στοκάρουν σχεδον τίποτα πλέον) ειναι της Pilkington ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ επάνω το σηματάκι της Peugeot ! . Το πλαινό είναι της Saint Gobain Securit και έχει και το σηματάκι της Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2012, 11:17:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανονικα αφου το πηρες απο τη πεζω θα επρεπε να γραφει πεζω.εμενα η αντιπροσωπεια που το πηγα οταν το εσπασα μου ειχε πει οτι το ιδιο με της πεζω αλλα χωρις το σηματακι εκανε 370 μαζι με περαστικα και το ιδιο αλλα με σηματακι 500 με περαστικα.η διαφορα τους ητανε το σηματακι.και μου εξηγησε οτι η εταιρεια το φτιαχνει και το βαζει το σηματακι για λογαριασμο της πεζω.αλλα η πεζω το πουλαει πιο ακριβα.οποτε η αντιπροσωπεια το πηρε απο την εταιρεια και οχι απο τη πεζω ως γνησιο.αλλα ειναι το ιδιο.κοιτα μονο να εχει το φιλτρακι αναμεσα το αντιλιακο και οκ μετα.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2012, 11:18:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το φιλατρακι το καταλαβαινεις οτι οταν κοιτας απο διαφορες γωνιες το τζαμι μωβιζει και στις ακρες δειχνει ενα χρωμα μωβ.και δεν ειναι μονο αυτο το πρασινοπο
Επιστροφή στην κορυφή
rallyman (Panagiotis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.4L PSA/EP3

Ένταξη: 26 Αύγ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2012, 14:36:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilisalessia έγραψε:
κανονικα αφου το πηρες απο τη πεζω θα επρεπε να γραφει πεζω.εμενα η αντιπροσωπεια που το πηγα οταν το εσπασα μου ειχε πει οτι το ιδιο με της πεζω αλλα χωρις το σηματακι εκανε 370 μαζι με περαστικα και το ιδιο αλλα με σηματακι 500 με περαστικα.η διαφορα τους ητανε το σηματακι.και μου εξηγησε οτι η εταιρεια το φτιαχνει και το βαζει το σηματακι για λογαριασμο της πεζω.αλλα η πεζω το πουλαει πιο ακριβα.οποτε η αντιπροσωπεια το πηρε απο την εταιρεια και οχι απο τη πεζω ως γνησιο.αλλα ειναι το ιδιο.κοιτα μονο να εχει το φιλτρακι αναμεσα το αντιλιακο και οκ μετα.

Εμένα δεν μου έκαναν καμμία τέτοια εξήγηση.......απλά μου ειπαν οτι θα γίνει παραγγελία και σε 15 μέρες περίπου θα έρθει ,πράγμα που έγινε. Το φιλτράκι το έχει γιατί κανει ακριβώς έτσι οπως το περιγράφεις...
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Σεπ 2012, 16:50:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok τοτε.δε το πηρανε σιγουρα απο τη πεζω παντως.αλλα αφου εχει το φιλτρο οκ.αλλα μην ανυσηχεις ειναι ακριβως το ιδιο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης