PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

DTA αγραφος σε σαξοραλλο 16ν
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάρ 2012, 22:33:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω δεν ειπα οτι δεν εχουν μετρηθει τοσο σε Maha,και σε ΤΑΤ εχω δει μοτερ φιλτρο-εξατμιση να βγαζει 147.

Εγω ειπα οτι τα καλυτερα ιταλικα Ν βγαζουν σε δυναμομετρο παγκου(κατα δηλωση βελτιωτη) κατι παραπανω απο 135 αλογα.

Το ενα δεν εχει καμια σχεση με το αλλο και νομιζω οτι ειναι πολυ σαφες αυτο που λεω...

Και το να κανεις ενα Ν να βγαλει +15 απο ενα μαμα μοτερ δεν ειναι και ακατορθωτο,το θεμα ειναι ποσο διαρκεια θα εχει γιατι αλλο τα 3 χλμ της αναβασης,αλλο τα 20 του sprint και αλλο τα 200 του ραλλυ.
Γιατι οταν τα +15 γινουν +18,μετα απο μια ειδικη τα +18 θα εχουν γινει +12 και επιπροσθετα το μοτερ θα γινει σωβρακο σε μιση σεζον...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 05:38:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για EFI λευτερη το σκεφτεσαι?Μπορει να γινει pnp
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 13:22:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Για EFI λευτερη το σκεφτεσαι?Μπορει να γινει pnp

το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα αλλα ειναι πολλα λεφτα Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 13:39:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Den einai...απο dta πολυ πιο φτηνα θα σου βγει....ενας φιος ηθελε να βαλει στο 106 του μεσα στο μαμα κουτι του μαρρελι 1000 ευρω με το κλειδι στο χερι απο καντερε και ανδριανακη
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 15:14:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα λεφτα υπαρχουν ρε... Laughing Laughing Laughing
Πολυ ευκολα τα δινετε τα χιλιαρικα εσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 15:32:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O dta ξερεις ποσο θα του παει στελιο?Αγορα μονο εχει 800-900 ΑΓΟΡΑ!
και ο efi μαυτα τα λευτα θα ειναι τοποθετημενος
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 15:44:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λες να μην ξερω;
450Ε τον βρηκε μεταχειρο ο Λεφος οποτε το 1000αρικο μαζι με το προγραμμα ειναι breakfast.

Η ουσια δεν ειναι αυτη ομως,ειναι το αν αξιζει να δωσει αυτα τα χρηματα για να παρει(αν παρει-που δεν θα παρει) το πενιχρο κερδος των αλογων που νομιζει...

Με την ιδια λογικη,πρωτα πρεπει να παρει μια εξατμιση Peugeot Sport,να κανει ενα full rebuild και blue printing και μετα να χρησιμοποιησει τον αγραφο σαν κερασακι στην τουρτα...
Εδω κανουμε το αντιθετο ομως,ειναι σαν να εχουμε βαλει την Proflex/Ohlins/κλπ στο αμαξι του και να πηγαινει να τρεξει αγωνα με λαστιχα που εκλεψε απο ψαροκαικο στην Σαλαμινα που τα ειχαν για να μην ακουμπαει η τρατα στον ντοκο...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 15:54:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eipe καποιος για μεταχειρα???ΟΧΙ γιαυτο και σαυτο το επιπεδο απανταω και γω....οτι συζηταμε για καινουριο....τωρα οχι 450 και 150 μπορει να τον εχει βρει αναλογασυην απελπισια του αλλου.....

Οσον αφορα τα περι χρηματων....το θεωρω τουλαχιστον υποκρισια απο την μια να εισαι αγωνιζομενος και απο την αλλη να κλαιγεσαι για λευτα....Καλος η κακως ειναι ακριβο σπορ και εκτος Ελληνικης πραγματικοτητας την παρουσα στιγμη
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 16:21:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Eipe καποιος για μεταχειρα???ΟΧΙ

στο πρωτο ποστ μου το γραφω Γιαννη.
οσο για την κλαψα περι χρηματων, εξαρταται για τι ποσο μιλαμε . Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 16:25:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη μαλλον δεν διαβασες την συζητηση απο την αρχη

Lef205 έγραψε:
http://www.car.gr/parts/view/2093978/ αυτον εχω βρει

Edit: Με προλαβε ο Λευτερης.

Οσο αφορα το σχολιο σου για αγωνιζομενους και χρηματα,ειναι εντελως αστοχο και καλο θα ηταν μιας και δεν εχεις προσωπικη αποψη,καλυτερα να μην εκτειθεσαι ετσι...

Εχει πολλους αγωνιζομενους που δεν ειναι εκατομμυριουχοι ή ειναι απλοι υπαλληλοι των 800Ε.
Το να συμμετεχεις σε αγωνες σιγουρα δεν ειναι φτηνο ομως υπαρχει και η πολυ φτηνη εκδοχη των αγωνων που πιθανοτατα δεν εχεις γνωρισει καν...

Και λαστιχα υπαρχουν με 350Ε η 4αδα,και αναρτησεις με 1000Ε για μια ρυθμιζομενη Bilstein και γενικα παρα πολλα πραγματα που μπορεις να συμμετεχεις χωρις να ξοδεψεις μια περιουσια.
Το τι επιλεγει και θεωρει απαραιτητο ο καθενας βεβαια,ειναι αααλλο παραμυθι...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 16:28:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Lef205 έγραψε:
Στελιο το κειτζ εχει δρομολογηθει και θα γινει λιγο καλυτερο απο αυτο που ειχε ο το μπλε του Ζαχου.

Αμα κανεις χειροποιητο,θα εισαι μλκας...
.

Μα με 1000 ευρω δεν εχω κρομο τοποθετημενο, εδω η ιστορια αυτη κοστιζει τα διπλασια.

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 16:36:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι,σιγουρα με 1000 δεν το εχεις τοποθετημενο,ομως με 1500-1600 το βαζεις...
Θα μου πεις "...500Ε ειναι αυτα μλκα..." και δεν εχεις αδικο,ομως ειτε το δεις σαν ασφαλεια,ειτε το δεις σαν βαρος,ειτε το δεις σαν μεταπωληση,εισαι κερδισμενος απο ολες τις πλευρες.

Και μην μου πεις οτι δεν μπορεις να "ξεβρακωσεις" το αμαξι σου,δηλαδη να βγαλεις ταμπλο και ολα τα παρελκομενα απο πανω για να ριξεις και αλλο το κοστολογιο. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 16:47:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef δεν ειδα το λινκακι με την αγγελια. σορρι οντως ειναι καλη φαση...

Στελιο το αν εκτειθεμε το ξερω καλα...και εκτος αυτου δεν εισαι σε θεση να κρινεις αν καποιος εκτειθετε η οχι απο την στιγμη που εσυ ενω πολλοι δεν σε ξερουν κανα απο κοντα (μαζι μαυτους και εγω) εχουν ναπουν παρα μον αρνητικα...στην τελικη τι φοβασαι μην σου παρω τα ηνια.. Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 16:56:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη,τα αρχiδια μου κουνιουνται για τον αν εχετε να πειτε αρνητικα ή οχι...

Με αυτο που ειπες πριν περι αγωνων και υπαρξη χρηματων,μια χαρα εκτεθηκες,διασταυρωσε το και με τον Λευτερη που εχει κανει "φτωχο" αγωνιστικο για να πειστεις.
Τωρα περι ηνιων,κλπ,το βραβειο το εχεις ηδη,δεν αγχωνομαι...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 17:18:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Toν Στελιο εγω τουλαχιστον τον ξερω απο κοντα 5 χρονια και σε οτι βοηθεια εχει ξηγηθει .
Αυτο που θελει να πει τσαντισμενος βεβαια, δεν ειναι να μην βαλω αγραφο απλα το θεωρει οχι πρωτευον θεμα για το αυτοκινητο μου αυτη τη στιγμη.
Μην πλακωνεστε ημαρτον, κουβεντα κανουμε και ο καθενας καθετει με τον τροπο του τις αποψεις του.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 18:25:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kala παρε τα κουνιστα αρχ**ια σου και τραγουδα τοτε.... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 18:52:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αυγουλακι σου λοιπον και σε αλλη παραλια...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 18:57:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:

Αυτο που θελει να πει τσαντισμενος βεβαια, δεν ειναι να μην βαλω αγραφο απλα το θεωρει οχι πρωτευον θεμα για το αυτοκινητο μου αυτη τη στιγμη.

Boy,ποσα κιλα σε ζυγιζουν συνηθως με ρεζερβα και εξοπλισμο;
Εννοω οπως θα περνουσες τεχνικο ετοιμος για ενα ραλλυ;
Πεφτεις κατω απο 880;
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 19:34:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xaxaxaxazq
kalooooe plafoniera oyrano moketes klp
mallon tonos einai to orio
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάρ 2012, 19:40:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πλακα κανεις,ε; Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης