PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Προβλημα με την turbina
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2012, 20:49:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά εγώ έχω παρατηρήσει ότι όλες οι τουρμπίνες έχουν μια μικρή διαρροή μπροστά στην φτερωτή ,ίσως να είναι φυσιολογική μια μικρή διαρροή ,αν βέβαια ξεσκιστεί να χάνει λάδι εκεί αλλάζει το θέμα.

γνώμη μου είναι να παρακολουθήσεις την κατανάλωση λαδιού αν δεις ότι είναι μεγάλη κ το λάδι φεύγει από την τουρμπίνα τότε ναι πας για επισκευή ή αντικατάσταση ,αλλά αν είναι μικρή η διαρροή μην την πειράζεις άσε την στην ησυχία της κ όσο πάει

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2012, 20:59:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη κ εγω γνωρίζω οτι όλες έχουν μια μικρή διαρροη, κ σίγουρα ειναι μια απο τις κυριότερες αιτίες που κατεβαίνει η στάθμη του λαδιού μας, αλλα δεν ξέρω πόσο φυσιολογικό ειναι (επειδή το τσέκαρα) σε 3500χμ να φτάνουν τα λάδια απο την τουρμπίνα στο i/c.
Και να σημειώσω οτι δεν εχω θέμα με κατανάλωση λαδιού, δλδ απο αλλαγή σε αλλαγή (10000) δεν πέφτει ο δείκτης κάτω απο τη μέση. Θεωρώ δλδ ότι σχεδόν όσο λείπει, είναι απο κει. Θα δοκιμάσω επισκευη μήπως το περιορίσω...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2012, 20:59:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ναι,και "αν σου κατσει"; Laughing Laughing Laughing

Τοτε απλα την βαζεις στον κwλο σου... Closed Topic ,
Καλυτερα μια καινουργια RC ή εστω και light μεταχειρισμενη απο καποιον γνωστο,παρα φτιαχτη...

Δοξα τον Θεο απο τουρμπιναδες,απειροι,απο καλους τουρμπιναδες ομως(τουλαχιστον στην Θεσσαλονικη),ουτε 1-2. Confused

Θα συμφωνησω..μεγαλη σημασια εχει ποιος θα την κανει.
Ολο το μυστικο ειναι στον τορνο στελιο και τουλαχιστον εκει που παω εγω εχει απ αυτο(ενα κιλο απ αυτο βαλε Laughing )
Μην παιρνεις παραδειγμα παντως απο την περιπτωση του ακη γιατι ηταν ιδιαιτερη περιπτωση Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2012, 21:03:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφηνωντας εξω του Ακη,που το "ιδιαιτερη" δεν ξερω που βρισκει αντικρισμα,απο ολα οσα εχω δει τοσα χρονια σε VAG,Punto GT και λοιπα γνωστα τουρμπαμαξα,δεν υπαρχει/υπηρξε ουτε ενας σωστος μαστορας απο Λαμια και πανω...

Και να πεις οτι ειδα λιγα τουρμπαμαξα στα τοσα χρονια,ολοι οσοι ηξερα ακομα και με Uno Turbo ή και με Ford Sierra,για τα ιδια πραγματα γκρινιαζαν... Confused

Τωρα το αν ο Ακης επεσε σε μλκα μαστορα,αυτο ειναι αλλη υποθεση,παντως οταν δεν μπορουνε να πετυχουνε απλη συμβατικη τουρμπινα,αντε να τους εμπιστευτεις να πετυχουνε twin scroll... Puke right

Υ.Γ. Ο τορνος ειναι το ευκολο κομματι,η ζυγοσταθμιση ειναι που θελει τα @@ και την ικανοτητα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2012, 21:33:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικά το θέμα είναι να μην έχουν φαγωθεί τα σημεία που πατάνε οι ασφάλειες αν έχουν φαγωθεί δεν υπάρχει γιατρειά Confused αν βάλεις χέρι σε τέτοια τουρμπίνα μόνο ζημιά θα γίνει. Confused

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Φεβ 2012, 23:38:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Siγα την ιδιαιτερη τουρμπινα ρε παιδια,μη τρελενεστε..απλη θροσατη ειναι οπως οι υπολοιπες θροσατες.Το αν ειναι τουιν σκρολ δεν παιζει κανενα απολυτως ρολο στο πως λειτουργει εσωτερικα.
Αυτο που λεει ο γιαννης ειναι σωστο,αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολο να γινει αν εισαι προβλεπε απο θερμοκρασιες.με σωστη λιπανση και θερμοκρασιες,η τουρμπινα παει μακρυα ακομη κ αν τη δουλευεις με αυξημενη πιεση Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Pipis (Spiros)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT 5D

Ένταξη: 28 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Φεβ 2012, 00:53:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά το άνοιξα κόφτες 2-3-4 και μετά σταμάτησα για να δώ τι παίζει με τα λάδια.Είχε λερώσει πιο πολύ απο όλες τις φορές που έχω βρεί λάδια δίπλα στην σκάστρα σαν μούργα κάτι που είχαμε και πιο πρίν.Το άφησα 2 λεπτά να ησυχάσει και ξεκίνησα πάλι.Έδωσα λίγο τέρμα το γκάζι με 2 και 3 και σαν να κόλλαγε ελάχιστα το αμάξι.Τελικά θα χρειαστεί επισκευή η τουρμπίνα?Σορυ για το ποστ
Επιστροφή στην κορυφή
Pipis (Spiros)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT 5D

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Φεβ 2012, 01:16:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καινούργια του gt kai tou rc πόσο έχουν μαζί με εγκατάσταση?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Φεβ 2012, 08:56:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που βλεπω εγω εδω και πανω απο 15 χρονια ειναι οτι ιδιαιτερες ή οχι τουρμπινες,οποτε γινοταν ανακατασκευη,παντα προεκυπτε προβλημα ειτε αμεσα,ειτε εντος λιγων χιλιομετρων...
Και το κοστολογιο ειναι το μισο μιας καινουργιας περιπου.

Ε,αμα ειναι να υπαρχει εστω και ενα 30-40% να μην δουλεψει οποτε να προκυψουν διπλα εργατικα τοποθετησης και επιπλεον εξοδα επισκευης της τουρμπινας,γμησε το καλυτερα και παρε μια καινουργια.

Και για να το πω και εμπρακτα με ενα παααρα πολυ απλο παραδειγμα,στους αγωνες,παρολο που ειναι Ν μοτερ,σε κανενα Mitsu δεν κανουν ανακατασκευη στην τουρμπινα,ολοι βαζουν καινουργια,ασχετα που κοστιζει της Παναγιας τα ματια και θελει αλλαγμα καθε λιγο και λιγακι...
Ε,αμα δεν ρισκαρουν εκεινοι που κανουν 5 αγωνες τον χρονο(4.000-5.000 χλμ δηλαδη) και ειναι και χεσμενoι στο ταληρο,παρτε εσεις το ρισκο που κανετε 20.000 χλμ τον χρονο και πληρωνεστε τρεις και εξηντα καθε μηνα... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Φεβ 2012, 12:50:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε μλκ σα παραλης μιλας...
Ακριβως επειδη εχουν χρηματα την αλλαζουν καθε τρεις και λιγο.Αν δεν ειχαν θα την επισκευαζαν,που και παλι δυσκολο το βλεπω με το αντιλαγκ σε υπερωριες..Ο χειροτερος εχθρος της τουρμπινας ειναι το αντιλαγκ και το ξερεις,μην κανεις την παππια Laughing 1000χλμ αγωνα με αντιλαγκ ειναι οπως τα 100000χλμ ενος νορμαλ οδηγου απο δω μεσα με μπολικες κοντρες.

Ενα παιδι που εχει ενα τουρμπαμαξο οπως καλη ωρα οι 207κηδες,δεν γινεται να περιμενει μεχρι να μαζεψει λεφτα για καινουργια τουρμπινα οταν η ηδη υπαρχουσα εχει προβλημα.Νταξ τωρα δε μιλαμε για μια μικρη ζημια οπως ειναι του μακη ας πουμε,αλλα οταν εχουμε μια τουρμπινα που χριζει αμμεσης αντικαταστασης,τοτε δεν μπορεις να του λες παρε μια καινουργια.Αφου εχει τα διπλα λεφτα,πως θα την παρει ο κακομοιρης?? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Φεβ 2012, 15:10:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε μλκα,εισαι εντελως χαζος ωρες-ωρες...

Καταρχην στους αγωνες,επειδη ακριβως παιζονται πολλα λεφτα,κανενας δεν ρισκαρει την αξιοπιστια και να χασει τον αγωνα απο τουρμπινα,μιας και εστω οτι θα χρειαστει 2 τουρμπινες τον χρονο(5 χιλιαρικα συνολο δηλαδη) και για καθε αγωνα(με Evo) θα δωσει(μαζι με συμμετοχη,λαστιχα,καυσιμα,κλπ) καπου στο ταληρο μονον για τον ΕΝΑ αγωνα.
Οποτε σε καμια περιπτωση δεν ειναι θεμα του οτι τα λεφτα περισσευουν,απλα ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ.
Το οτι το ξερω βεβαια εκ των εσω αυτο το πραγμα,δεν το λεω γιατι δεν ειναι επιχειρημα. Wink
Λες να μην ηξεραν να δωσουν αλλου τα επιπλεον 4 χιλιαρικα που θα περισσευαν;

Οσο για το antilag,κλπ,ναι,δεν διαφωνω,ομως για αυτο ακριβως η τουρμπινα τους κανει 2μιση-3 χιλιαρικα οταν η δικια σας κανει 1000.
Για αυτο η τουρμπινα τους αλλαζει δυο φορες τον χρονο(με ουτε 5000 χλμ) ενω εσας πρεπει να κανει καμια 50αρια χιλλιαδες για να πεις οτι εβγαλες τα λεφτα σου.
Επισης η δικια τους τουρμπινα δεν ανεβαζει 1100-1200 βαθμους μιας και δεν εχουν θεμα καυσαεριων,κλπ,κλπ σε αντιθεση με εσας που το ταμπλο γινεται χριστουγεννιατικο δεντρο.

Και το οτι δεν ειναι φτηνο το να αγορασεις μια τουρμπινα για βολτισιο(να εχεις δηλαδη 1000αρικο στην ακρη) το κατανοω...
Αν ειναι ομως να παρεις τα αρχiδια σου σε 5.000 χλμ και να χρειαζεται να ξαναδωσεις αλλα 300-400Ε για επισκευη(οταν εχεις ηδη δωσει 400Ε για βελτιωση) και άλλα 300Ε για τοποθετηση,τοτε αν το καλοσκεφτεις απο την αρχη,καλυτερα να δωσεις τα 1000Ε απο την αρχη(με το κεφαλι σου ησυχο) παρα να μπλεκεις με αλχημιες...
Μην ξεχναμε οτι αποδεδειγμενα οι μαμα τουρμπινες(απο την εκαστοτε εταιρια εννοω) εχουν ασυγκριτα μεγαλυτερο lifetime απο οποιαδηποτε βελτιωμενη/ανακατασκευασμενη...

Και μην ξεχνας,οι τουρμπιναδες δεν εγιναν επαγγελματιες γιατι ηταν να ασχοληθουν με την βελτιωση των αυτοκινητων,απο φορτηγα,τρακτερ και λοιπες μηχανες που δουλευουν με εντελως διαφορετικη φιλοσοφια και χρηση ξεκινησαν,απλα επειδη μυριστηκαν χρημα,"μπηκαν στον χορό".
Και οχι,μια τουρμπινα απο φορτηγο,κλπ δεν εχει καμια σχεση σε κοστος με αυτες των αυτοκινητων μας αν αυτη ειναι η απορρια σας...
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Φεβ 2012, 15:37:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με 1000Ε που εχει η τυρμπινα του ρψ δεν λεει να κανεις ανακατασκευει με τα μισα λευτα κ επιδι μπορει ο καθενας μας να μην τα εχει το καλυτερο ειναι να την βαλεις καινουρια για να μην ξαναδινει λευτα.
Επιστροφή στην κορυφή
Pipis (Spiros)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT 5D

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Φεβ 2012, 16:01:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόνο 1000ε του ρσ?Είχα ακούσει για 1650ε ρε παιδιά?
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Φεβ 2012, 17:26:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pipis έγραψε:

1.842,29€ τουρμπίνα ΤΗΡ150
1.700,99€ τουρμπίνα ΤΗΡ175

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Pipis (Spiros)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT 5D

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Φεβ 2012, 17:28:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με εγκατάσταση είναι αυτές οι τιμές?
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Φεβ 2012, 17:32:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Pipis έγραψε:

Του thp200 πόσο? Razz
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Φεβ 2012, 17:33:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pipis έγραψε:
Με εγκατάσταση είναι αυτές οι τιμές?

Όχι, τιμές ανταλλακτικών.

Σημειώστε οτι ο κωδικός της τουρμπίνας του RC παραμένει ο ίδιος, ενώ του Rallye/GT έχει αναβαθμιστεί, ενω μαζι με την τουρμπίνα, δίνει και ενα εξτρα εξάρτημα με την ονομασία ΑΛΛ. ΣΤΕΓ.ΣΤΗΡ. το οποίο δεν ξέρω τι μπορει να σημαίνει και κοστίζει περίπου 5€

τουρμπίνα ΤΗΡ150
Εξάρτημα που αντικαταστάθηκε
ΝΕΟ TURBO 00000375N7

Εξάρτημα ή εξαρτήματα αντικατάστασης
ΑΛΛ. ΣΤΕΓ.ΣΤΗΡ. 0000170945
ΝΕΟ TURBO 00000375T5

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Φεβ 2012, 17:35:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
makis106 έγραψε:
Pipis έγραψε:

Του thp200 πόσο? Razz

2.046,74€ Exclamation

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Φεβ 2012, 18:27:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
makis106 έγραψε:
Pipis έγραψε:

Του thp200 πόσο? Razz

2.046,74€ Exclamation

Πολλά χρήματα και πολύ μακριά από οποιαδήποτε ανακατασκευή/υβριδική. Sad

Τελικά ισχύει ότι είναι ίδια με του jcw και μεγαλύτερη από του RουCου?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Φεβ 2012, 18:38:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντι να βαζετε τιμες αντιπροσωπειας,βαλτε καμια τιμη σαν κανονικο ανταλλακτικο της ελευθερης αγορας...
Ο Ακης οταν την αλλαξε την ειχε παρει καπου στο 1000αρικο αν θυμαμαι καλα και καπου εκει παιζουν οι τιμες τους στην ελευθερη αγορα.
Ε,και οσο να΄ναι,δεν ειναι ανταλλακτικο που θα βρεθει σε ιμιτασιον ή Β' διαλογης... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 7 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης